היי אנשים....

היי אנשים....

סורי שאני לא פה בימים האחרונים, חוץ מהלימודים יש לי סיפורים נוספים כרגע.... רציתי לספר לכם משהו... הם רוצים להעיף אותי!!!! מד"א רוצים להעיף אותי בגלל שלא יכולתי לבוא היום בערב לאיבטוח!!!! איפה הצדק פה
איפה
הם לא יכולים להודיע לי יום לפני ולצפות שאני אזרוק לכל הרוחות את כל התוכניות שהספקתי לעשות עד אז!!! הצעות... מישהו? מותר להם בכלל לעשות את זה?

Daffynes

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני לא מבינה. אין לכם איזשהו סידור או משהו? אצלנו בקביעה קובעים גם איבטוחים ואם יש אבטוח שאין אליו מתנדבים אומרים לאחרי מתנדבים שלנו והוא מחפש בעצמו. אבל מי שלא נרשם לאבטוח לא עושה אבטוח, ואין כזה דבר להכריח מישהו לבוא!

../images/Emo104.gif אין מצב!

אף אחד לא יעיף אותך! אם את מתכוונת לחדרה (הגיוני) אז תדעי שהיה המון לחץ כי ברגע האחרון אנשים ביטלו, אבל בהחלט שזה לא יגיע לידי כך שיעיפו אותך, את יכולה לישון טוב בלילה
חג שמח
(היו צריכים לעשות גם אייקון של ספריי
).

afiksambol

New member
מקסימום, לא תקבלי משכורת החודש...

אופס, בשביל זה צריכים לשלם לך קודם... בכל מקרה, את מתנדבת, ואת עושה את זה על חשבון זמנך הפנוי. אם התחייבת להגיע ולא הגעת, אין ספק שזה לא בסדר. לעומת זאת, אם בא מישהו והנחית לך נוכחות מהיום למחר, אין שום אפשרות לאלץ אותך לעשות אותה. גם לך יש חיים...

זה בדיוק מה שהם עשו

התקשרו אלי בראשון בבוקר ודרשו הופעה של 3 מתוך 5 המתנדבים של מד"א שקד בשני בערב. עם הם לפחות היו מעמידים אותנו במצב של כוננות ש-א-ו-ל-י נצטרך לנסוע לאיבטוח, אז מילא. אבל בראשון בבוקר?! מהיום למחר??? ישר אמרתי שיש לי תוכניות ושאני לא יכולה לבטל את זה גם עם אני רוצה, ואחרי שעה התקשרה ידידה שלי שהיא מתנדבת בוגרת לנסות לשכנע אותי לנסוע כי עם אני לא אסע יעיפו אותי. מישהו מוכן להסביר לי איפה ההגיון?

דרשו?!

אני לא יודע באיזו תחנה מדובר (והאמת, גם לא מעניין אותי), אבל אם יש כאן דרישות ממתנדבים (ואני לא מדבר על בקשות לגיטימיות), אז אולי מישהו למעלה צריך לדעת מה עומד מאחורי האידיליה הזו...

PZK

New member
מנהל התחנה = עופר?

והוא אמר לך שיעיפו אותך? מאוד מעניין אותי לדעת.

את מכירה את עופר?

כן, הוא אמר שחדרה אמרו לו שעם הוא לא מגייס 3 מתנדבים לאיבטוח הזה אז אין לנו יותר מה להגיע לתחנה. זה רק יותר מעליב שהם אומרים את זה ככה ולא באופן ישיר....

PZK

New member
כן אני מכיר

ומה נסגר עם זה בסוף? כי זה בכלל לא נשמע לי הגיוני, וגם אסור להם לעשות דבר כזה בכלל. אחרי הכל, אתם מ ת נ ד ב י ם!!!

my point.....

בינתיים לא העיפו אותי, אבל עופר רוצה לעשות פגישה ולהחליט מה לעשות עם מי שלר נותן מספיק שעות....

amitp

New member
אי אפשר

אז זה מה שצריך כדי להביא אותך לכאן?
אל תדאגי, אי אפשר להדיח מתנדב ממד"א בלי החלטה של ועדת משמעת, ובטח לא על סמך מקרה כזה. חוץ מזה, שלהדיח מתנדב אחד מתוך 6 בתחנה זה אומר להדיח שישית תחנה, לא?
אז מה עשית בסוף ביום העצמאות? בעצם, מה כולכם עשיתם? אני למשל, ישבתי ולמדתי למבחן ביום חמישי...
. טוב, לפחות בדקתי את ליין המסיבות בב"ש ביום שני בלילה...

../images/Emo13.gif

זה לא מה שצריך כדי להביא אותי לכאן... אני עוברת כרגע כמה משברים ביחד.... הכל נופל עלי באותו רגע ואני קצת לא.. מאופסת... לא היה לי יום עצמאות נחמד בעקרון, היה נורא יבש אצלינו במסיבה בקציר (תקציבים...) וחוץ מזה הייתי במצב רוח ממש רע כי באותו יום נחט עלי משבר נוסף... תודה על ההתעניינות
וסליחה שאני לא כל כך חברותית כרגע... זה יעבור.

מחוברת להרטמן 2 ליטר

כעקרון סגרתי חג בבסיס (מה שמסביר למה אני בבית היום) אז אחרי יומיים של ריצה לרופאים ולחובשות המרפאה האומללות לשנו (שמטפלותץ באינספור טירוניותץ שוקסטיות שעושות הכל כדי הלתחמק מכל דבר אפשרי) קפצתי לחרפ ודרשתי המרופאה עירוי... קיבלתי שני הרטן ופפברין... הרגשתי הרבה יותר טוב תודה לכל מי ששואל אגב... YOYO55 זה אני...

למעלה