ברוכה הבאה
T The centaur New member 7/3/04 #11 היי אני תום, רוכב ווסטרן בחוות ויה מאריס ובעל 2 סוסים.... השתלבות מהירה...
° °fanta° New member 7/3/04 #12 שלום../images/Emo6.gif היי אודליה ברוכה הבאה קוראים לי יעל אני בת 13 וחצי ואני רוכבת בחוות הפארק תהני בפורום
שלום../images/Emo6.gif היי אודליה ברוכה הבאה קוראים לי יעל אני בת 13 וחצי ואני רוכבת בחוות הפארק תהני בפורום
א אודליה3 New member 7/3/04 #26 ../images/Emo26.gifכנסו שניה../images/Emo36.gif ממ..נראה לי שאני אתחיל לכתוב פה כשאתחיל ללמוד,אז לא יהיו לי תמונות,[אם בכלל ] חברה שלי רוכבת שם,היא המליצה לי,[אמרתי את זה כבר?] יש שם סוס שקוראים לו:"שום דבר מיוחד"
../images/Emo26.gifכנסו שניה../images/Emo36.gif ממ..נראה לי שאני אתחיל לכתוב פה כשאתחיל ללמוד,אז לא יהיו לי תמונות,[אם בכלל ] חברה שלי רוכבת שם,היא המליצה לי,[אמרתי את זה כבר?] יש שם סוס שקוראים לו:"שום דבר מיוחד"
• •°• Gil The King •°• New member 7/3/04 #28 שם דפוק../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif וזאת חוות אינגליש או ווסטרן? ואת לא חייבת תומונות כדי לכתוב כאן.
שם דפוק../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif וזאת חוות אינגליש או ווסטרן? ואת לא חייבת תומונות כדי לכתוב כאן.
S Shanty and Scooter New member 7/3/04 #29 שלום ברוכה הבאה אני אלה אני רוכבת בחוות הפארק ואני מתה על סוס בשם סקוטר
• •AnDaLu§iAn• New member 7/3/04 #30 הייייי ברוכה הבאה אני נדב בן 11 רוכב בחוות הפארק שנה ורבע השתלבות נעימה
V Vintage Queen New member 7/3/04 #36 היי ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני סתיו... אני בת 15 וחצי.. אני רוכבת אינגליש באורוות הקיסר ויש לי סוסה (משוגעת) משלי... מקווה שתהני פה!!!
היי ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני סתיו... אני בת 15 וחצי.. אני רוכבת אינגליש באורוות הקיסר ויש לי סוסה (משוגעת) משלי... מקווה שתהני פה!!!