היי אנשים!!!!
סיימתי עכשיו לקרוא את הספר הראשון של מלחמת הנשמות: דרקונים של שמש גוועת.... אחלה ספר
עכשיו, אני לא רוצה לקרוא באנגלית כי אני לא רוצה לפספס שום דבר, וממש מעצבן אותי שאופוס לא טורחים קצת יותר לתרגם את הספרים. אני ראיתי את מלחמת הנשמות השלישי בחנויות באנגלית בארץ כבר לפני יותר משנה, כמה זמן לוקח לתרגם ספר?? זה אפילו יותר גרוע מפרוזה שלוקח להם שנה לתרגם את הארי פוטר!! בתוספת, כל ספר של הרומח עולה בחנויות 78 שקלים, לא משנה עם זה "להבת הקיץ" שיש בו כמעט 600 עמודים או "מבחן התאומים" שיש בו בקושי 300. זה עוד מילא. עכשיו הם חילקו את "דרקונים של שמש גוועת" לשני כרכים שבכל אחד מהם יש בערך 200 ומשהו עמודים, ומוכרים כל אחד מהם ב-72!!!! זה עושק!!! יש בינתיים 30% הנחה על הספרים של אופוס אז קניתי את שניהם ב100 שקל, אבל מה כשתיגמר ההנחה??? מה זאת החוצפה הזאת?? עכשיו, חוץ מכל זה, רציתי להיכנס לאתר של אופוס כדי לשאול מתי יוצא מלחמת הנשמות הבא, כי ברוב רשעותם הם נתנו בסוף הראשון פרק ראשון מהספר השני (לא שקראתי את זה, אני לא משוגעת) וכתבו שהוא יצא בקרוב, אבל זה יכול להיות בעוד שנה! אז נכנסתי, ולחצתי על "שלח תגובה", ואין בכלל עמוד כזה למרות שיש כפתור!!! חשבתי אולי זאת טעות זמנית אבל כבר שבועיים אני בודקת כל יום ואין כלום! לא יעזור לשלוח מכתבים כי כבר שלחתי כמה לפני כמה שנים ומעולם לא קיבלתי תגובה. בקיצור, מישהו יכול לענות לי על השאלה: מתי למען השם יוצא הספר השני של מלחמת הנשמות בעברית??????
סיימתי עכשיו לקרוא את הספר הראשון של מלחמת הנשמות: דרקונים של שמש גוועת.... אחלה ספר