היי אנשים!!!

היי אנשים!!!

חזרתי מהסמינר... היה מדהים! פגשתי מלא אנשים חמודים והחלפתי טלפונים עם כולם.. היה ממש כיף.. המדריך שלי היה ממש ממש חמוד... הוא במקור מדריך בת"א וכל הבנות שהיו בסמינר (אפילו אלא שלא היה בקבוצה שלו ) ממש התאהבו בו... זה היה ממש מצחיק... בנות שהוא בכלל לא מכיר באו והצטלמו איתו... ובסוף אז סתם עמדנו אחד מול השני (לפני שעלינו לאוטובוסים) והוא שם את הידיים שלו על הצוואר שלי כי היה לו ממש קר ואני הייתי חמה... ככה עמדנו מלא זמן ודיברנו ואז כשעליתי לאוטובוס אחת מהקבוצה שלי המקורית באה אליי ואומרת לי: " את זונה, את יודעת??" אמרתי לה: "כן, אבל מה?" אז היא אמרה:" כי אני יושבת באוטובוס ופתאום אני רואה את עידו (המדריך) שם עליך ידיים ואני באוטובוס ודופקת על החלון וזה לא פייר" ואז מזה התחלתי לצחוק.... כי ממש לא חשבתי עליו ככה למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה אז הוא ממש חמוד ורק בן 20... אבל בכל זאת זה ממש הצחיק אותי... מה חדש בפורום?? מה היה כשלא הייתי?? ספרו דברים!!

הייייי לך!! ../images/Emo13.gif

קודם כל אני שמחה שנהנת
את יכולה להתעדכן בכל מה שקרה בפורום ותנצלי טוב טוב את המשך החופש... כי לא נשאר ממנו הרבה

PEACE FOR ALL

New member
היי! חזרתי גם אני

מאילת, מהטיול של המדצי"ם. היה מאוד כיף. באמת. אמנם יצאתי חולה וחזרתי עוד יותר חולה, היה ממש כיף. מאוד נהנתי. שואלת את אותן שאלות כמו סיון. מה מי מו בפורום? ספרו.

sh53

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*|האם היית יוצאת עם בן 20?

4 שנים לא נראה הפרש משמעותי נכון? כלומר מבחינה מספרית בלבד, 4 אינה ספרה גדולה כל כך, אבל מצד שני בן 20 ובת 16 שונים כל כך ויש ביניהם פערים עצומים, לא כך? מה דעתכם חברים? האם 4 שנים 16 - 20 זה הפרש משמעותי כל כך בגיל הזה? במידה והייתם בת בגיל 16 והייתם מכירים בן בגיל 20, האם הייתם יוצאים איתו?

בטח שכן...

זה לא כזה הפרש גילאים גדול ואין כאלה פערים עצומים... הוא לא רוצה דברים שונים ממני במערכת יחסים... ממני ספציפית לפחות

ת'אמת...

אני מ-ז-ה נגנבת ממנה!!! אחלה של חתימה!!! מאיפה הבאת אותה אחותי? סתם בעצמך? בקיצר החתימה שלך סבבה, הדרוש!!!!!

נכון!??!?חחחח...זה גדול...

לא יודעת מי המציא אבל שמעתי את זה מחברה שלי.......זה מצחיק אותי בטירוף!

sh53

New member
אחלה ../images/Emo45.gif

אבל לא הבנתי מה קורה כשהופכים את זה לאנגלית, מה צריך לצאת? YOU DRIVE ME PEANUTS. או שחסרה לי מילה בתרגום?

זה ככה:

אני חושבת שהיא התכוונה לזה: you drive me nuts כאילו nuts=בוטנים. ו-drive=מסיעים. אתם מסיעים אותי בוטנים!!! אני מתה מזה כל פעם מחדש.

למעלה