היי אנשים

בוכניק

New member
היי אנשים

היי אנשים, זה אלון טוב, אני מקווה שאתם עוד זוכרים אותי מיוסי יופה (כן כן, קבוצת י"ב שולטים) בקיצור רק שתדעו שאני ממש נהנה לקרוא את מה שכותבים בפורום למרות שאני לא משתתף. יש לי שאלה, אתם מכירים את הסיפור הזה על ניהול זמן, שבא פרופסור מפורסם להרצות והוא מביא אקוואריום ושם כל פעם עוד דברים? אני ממש צריך את הסיפור הזה למחר, אז מי שיש לו אותו, או יודע איפה יש אני ממש אשמח... לילה טוב, אלון(בוכניק למי שרוצה)

בוכניק

New member
אה ודרך אגב,

אני לא יבוא לטיול חנוכה , אני מת לצאת אבל לא יכול רק בגלל איזו בר מיצווה שיש לי ביום חמישי. כמו שאתם יודעים כמעט אי אפשר לצאת מהאזור שיהיה הטיול ככה שאני לא יכול לצאת דיכאון

שלום אלון. אני גילי. אני לא יכולה

לעזור לך עם הסיפור ההוא.. כי אין לי מושג על מה אתה מדבר מה שאני מתעניינת: אמנם הייתי ביוסי יפה,אבל לא בקב' י"ב (משום מה..) ככה שאני לא יודעת מי אתה ואני מניחה שגם אחרים כאן. מאיפה אתה? (למה השם שלך מוכר לי?) ערב טוב לכולם וגם חיוך
(גשם בכפר מונאש!!
ג ש ם )

כבר הפסיק.. אבל היית צריכה לראות מה

קורה כאן! רעמים חזקים (לא ראיתי אם יש ברקים כי החלון סגור) אחרי היום הקייצי הזה ממש הופתעתי!

גם אצלינו!!

אבל פתאום נהיה קור כזה! כל היום הייתי עם קצר.. וגם היה לנו ספורט! וגם בנוסף לזה נתנו לנו לרוץ 7 דקות.. זה היה נוראי.. וגם היו כיתות יא' איתנו באולם.. אז זה עוד יותר מעצבן! אבל מה אכפת לי?! סוףסוף החורף החביב חזר אלינו :) לילה טוב לכולכם..

RMXXX

New member
אין לי אותו אבל אני זוכר אותו בערך

מסופר ע מרצה שהביא להרצאה אקווריום, שפך פנימה הרבה אבנים ושאל את הקהל מה מצבו של האקווריום עכשיו? אז הם ענו שהוא מלא, ואז הוא מוכיח להם שהם טועים ושופך פנימה חול, ואז שואל שוב, מה מצבו של האקווריום? והם שוב אומרים שהוא מלא, והוא שוב מוכיח להם שהם טועים ושופך פנימה מים, ואז האקווריום מלא באמת. מוסר השכל, תמיד לדאוג לדברים הגדולים והחשובים קודם ואחר כך להשלים את הרווחים שנותרו עם הדברים היותר קטנים.(ניהול זמן) אני חושב שזה הסיפור בערך....

RMXXX

New member
ובוכניק תבוא ב2.1 לתנועה

אנחנו נפגשים שם שוב בשביל לסגור את עניין האוטובוס, ב10 בבוקר.

אהההההה דיברת על הסיפור הזה!!

אז היית אומר הסיפור הזה!! חחח עשו לנו את הדבר הזה שנה שעברה נראה לי.. בשיעור חברה.. חחחחחח זה היה בשיעור שנשברו לי גם המשקפיים(זה כנראה הזמן לספר שיש לי משקפיים) וכל הכיתה חיכתה לי עד שה"אב בית" סידר אותם.. אני יודעת מה קרה?! נפל בורג או משהו כזה.. (כרגע נפל אחד כזה מהראש שלי כמוש אתם רואים.. :) חחח כן.. סיפור מוזר ביותר!! :) אגב.. זה אכן הסיפור הנכון.. מה שאמרת.. :)

חחח זה לא בדיוק אב בית

אני פשוט לא יודעת איך קוראים לתפקיד שלו.. בכל מקרה הוא עזב איתנו שנה שעברה את הבצפר.. ביחד עם אחת המחנכות.. עצוב.. עצוב.. בכל מקרה.. המשקפיים לא ממש נשברו.. יצא בורג.. שהיה קטן ביותר.. וכזה.. רק שתגעו אני לא רואה כלום בלי המקפיים.. אז זה היה מצחיק.. חחח כי כל הילדים פתאום התחילו לעזור לי לחפש את הורג הפיצי הזה.. זה היה ממש מצחיק.. כמו אלו שמבקשות שיעזרו להן כי "נפלה לי העדשה".. קיצר היה יום מבדח במיוחד.. :) וגם קצת מביך.. אבל התגברתי.. :)

חחחח

כן.. הוא נמצא אם זה כ"כ מעניין אתכם.. :) ואגב.. זה מביך.. אבל עובדה.. מה אני יכולה לעשות?! מי שיצחק יצחק ומי שלא אז לא! הלכתי לישון לילה טוב.. :))

yotamstei

New member
בוכניק?!

האם זה אתה חברי משכבר הימים? (בוא נראה אם אתה בכלל מזהה אותי)

למעלה