היי אנשים...

היי אנשים...

כתבתי למטה הודעה ארוכה אבל אף אחד לא הגיב עליה... סרבתי להאמין שאתם מתעלמים בכוונה ולכן אני כותבת פה... אמנם לא את אותה ההודעה אבל גם זה משהו... השבוע קרו 3 דברים קשים: 1.בן של חברה של אמא שלי, התאבד... זה היה במהלך הטירונות שלו והוא ירה לעצמו כדור בראש, כשזה קרה הייתי בדיוק בסמינר מנהיגות ולכן אמא שלי סיפרה לי את זה רק כשחזרתי. 2. סבא של חברה ממש טובה שלי נפטר. אני חברה שלה מכיתה א' (היא גדולה ממני בשנתיים) והיא גרה בבית ליידי. 3. כמו שאתם יודעים (או שלא בעצם) סבתא שלי עכשיו בבית החולים. אבל מצבה הדרדר, היא לאט לאט מאבדת את השפיות, כבר לא מזהה אנשים ומדברת שטויות. היא מנסה בכח לברוח מהבית חולים וצועקת על רופאים. לדעתי היא לא תחייה עוד הרבה זמן. זה הכל... שבוע קשה היה לי... המון שמחה (המחנה) מעורב עם המון עצב. שיהייה לכולם סופה"ש נעים. סיון.

enjoi butterfly

New member
ואיי זה כזה עצוב....

אני מאחל לך שיהיה לך רק טוב מעכשיו.. ושלא תעבדי עוד אנשים!!...:) אין לי עוד מה לומר..חוץ מיזה שתיהיה חזקה..כי זה אכן לא קל..

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifואייי

אני כלכך מצטערת בשבילך, באמת. מה שקרה לסבתא שלי קרה גם לאישתו של אח של סבא שלי [מסובך אה?] והיא יצאה מזה, רק שהיא מאבדת את הזיכרון לפעמים [לתקופה קצרה] ולפעמים גם את היכולת לדבר
זה נורא מוזר אבל זה מה שקורה...
אל תדאגי. יהיה בסדר.

sh53

New member
נראה לי שאת זקוקה ל../images/Emo24.gif חזקקקקקק

עצוב לשמוע שאנשים מתאבדים, עצוב שלא תופסים אותם רגע לפני, עצוב שהוא הלך בצורה כזאת
עצוב גם שאנשים מבוגרים נפטרים, אבל זאת דרך העולם, הוא נפטר מזקנה (או מסיבה אחרת?), לפחות אפשר להתנחם בזה שהוא חי ונהנה מהחיים (גם אם הוא נפטר ממחלה כלשהי, ולא אומרת שזה בטוח שהוא נפטר ממחלה, עדיין אפשר לומר שהוא נהנה מהחיים כי הוא ראה את נכדיו ונכדים זה מביא המון שמחה לחיינו). עצוב לי לשמוע על סבתא שלך ועל מצבה שנהיה יותר רע. מקווה שיטפלו בה וישגיחו עליה כמו שצריך ולא יקרה מה שאמרת שיקרה בסוף. לפעמים זיקנה מלווה בתופעות לא הכי שמחות, אלה החיים ולא תמיד אנו נשארים צלולים בעת זיקנה.
בקשר לכך שלא הגבנו להודעה הקודמת שלך - התכוונתי לשים אותך במשחק הגמדים המשודרג עם עוד מישהו/מישהי ואולי עם עוד 2 אנשים (עוד לא ארגנתי את זה סופית), ומקסימום היית נהנית ממה שאת יכולה, וגם אם לא היית יכולה להכנס למחשב ולשחק - העיקר הכוונה, שחשבנו עלייך ולקחנו אותך בחשבון

תודה רבה לכולם..

בנוסף להכל הייתי צריכה ללמוד היום כי כל השבוע שלי עמוס בדברים אחרים, אז עכשיו אני אלמד עוד שעה בערך ואז אני אצא קצת החוצה... לילה טוב

PEACE FOR ALL

New member
חח.. אני בטח ממש מרחפת.

הייתי פה שלוש פעמים היום, ואיכשהו רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך. טוב, כמה דברים: קודם כל, סמינר מנהיגות? האם ייתכן שאנחנו עד כדי כך דומות? תני עוד פרטים. ככה אני אדע. עכשיו אני רוצה לספר לך משהו. קורים לנו ממש אותם דברים. זה מוזר. סבתא של חברה שלי (חברה מצויינת, אנחנו חברות מאז שעברתי לכרמיאל - כיתה ב') נפטרה. זה קרה ביום רביעי בשבוע שעבר. נודע לי על זה בכלל מחברה משותפת שלנו. לסבתא שלה היה סרטן. היא הייתה הרבה זמן בבית חולים, היה שיפור במצבה, אבל היום הגיע, וזה קרה. אני מכירה את המשפחה שלה טוב מאוד, מכירה את ההורים שלה, ויודעת כמה שהם לקחו את זה קשה. העניין הזה השפיע על כל המשפחה שלהם מאוד. אבל היא לא סיפרה לי כלום. היא התחמקה ממני במשך יומיים, וביקשה מכולם לא לספר לי. היא אמרה שהיא לא רוצה רחמים ממני. כל כך רציתי להיות שם איתה. אין לך מושג. בכלל, עד היום היא לא יודעת שאני יודעת מזה. ואני גם לא רוצה להגיד שומדבר בעניין, כי אחרי הכל, זו בחירה שלה אם לספר לי או לא. אבל מה הנקודה שלי? כל הדברים העצובים שקרו לך קשורים למוות, למחלות. זה נורא. ליד מקרים כאלה, הדברים שביומיום נראים לנו נוראיים (כמו אהבה נכזבת, ריבים עם חברים), מתגמדים. אנחנו לומדים להתייחס לדברים בפרופורציות הנכונות. תהיי עם חברה שלך כמה שאת יכולה. היא בטח צריכה אותך מאוד. בקשר למי שהתאבד.. אני לא כל כך יודעת מה להגיד. אני נהיית חסרת מילים במצבים כאלה. אף פעם לא הבנתי איך אנשים מוותרים על המתנה הזו שניתנה להם - החיים. נכון, יש מצבים קיצוניים שבהם המצב ממש קשה. אבל לסיים את החיים בלי לתת להם עוד הזדמנויות? כואב לי לחשוב על זה. ובקשר לסבתא שלך... עדיף שאני לא אגיד כלום. אני חושבת שאת תביני. את בטח יכולה לדמיין לעצמך את כל מה שהתכוונתי לכתוב. אני פשוט יודעת שאני לא אנסח טוב את מה שאני חושבת. תהיי חזקה יקירתי. חזקה באמת. בשביל עצמך, ובשביל כל מי שצריך אותך. ו.. איך פאולו קואלו כתב באחד הספרים שלו? "השעה החשוכה ביותר, היא השעה שלפני עלות השחר." את מבינה אותי.

אמרתי לך כבר שאנחנו ממש דומות...

וגם לך יש שיר של משינה בחתימה... הסמינר מנהיגות היה ביום שלישי ורביעי, בנורדיה... אבל הוא היה רק של הרצליה. את יוצאת לטיול מדצ"ים בחנוכה? אם כן אז איפה? ועכשיו לעניין... זה באמת קשה כשחברה טובה מסתגרת, אבל אני דיי מבינה אותה ברצון שלה שלא ירחמו עליה.. פשוט צריך לתת לה את המרחב שלה וכשהיא תרצה אז היא כבר תדבר איתך... ואת ממש צודקת... צריך שיקרו קצת דברים רעים כדי שאת הדברים הטובים נדע להעריך באמת. ומאוד אהבתי את המשפט שכתכת... ושוב...תודה רבה :)

PEACE FOR ALL

New member
הטיול מדצי"ם

הוא לאילת. מיום שלישי עד שישי בשבוע הבא (חופש חנוכה). לאן אצלכם? ואני מאוד מבינה את חברה שלי. אם לא הייתי מבינה, כבר מזמן הייתי באה לדרוש הסברים או משהו כזה. :) ואני שמחה לעזור לך יקירתי.

PEACE FOR ALL

New member
מחוז?

אין לי מושג.. אנחנו לא מחלקים את זה ככה. לא ידוע לי על שום מחוז. :)) אני מכרמיאל, זה עוזר לך? או שאת פשוט מתכוונת למחוז רגיל? אם כן, אז מחוז הצפון כמובן.

../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif

גם סבתא שלי בבית חולים... אבל זה משהו אחר יש לה דלקת או משהו כזה אני מקווה שיהיה בסדר.. בעצם אני בוחה היי יותר גרוע מזה לא יכול להיות נכון? הכל נופל עלייך במכה אחת וכשתעברי את זה (ואנחנו איתך) את כבר תרגישי יותר חזקה שבוע טוב

sh53

New member
אני בטוחה שאם היא בבי"ח

אז היא גם בהשגחה וגם בטיפול, וכל מה שנותר לנו לעשות זה רק לבקר את מי שנמצא שם כדי להראות לו שאיכפת לנו ממנו ושאנו אוהבים אותו. תהיו שתיכן חזקות

2 כוסיות

New member
אוי.... :(

אני עצובה ככ בשבילך.. אני מקווה שהכל יסתדר.. אל תתבאסי כל דבר אמרו לקרות כפי שזה אמור להיות... באים דרים רעים אך איתם דברים טובים...תמיד תיזכרי בדברים הטובים שיש לך.. אנחנוח נהיה שמחים להקשיב.. ואם בא לך לדבר על זה...שתפי!

למעלה