היי אנשים!!

mor kutcher

New member
היי אנשים!!

רציתי לבקש משהו.. אני חולה חולה על בנג'י החמוווווד!!!! מישהו יכול לשים כאן תמונות או חתימות שלו?!?!?! בבקשההה מתחננת!!!! ורציתי לבקש עוד משו...למישו יש את המילים של השיר המדהים hold on???

אמאלה!!!!../images/Emo105.gif

ירדן?... כי אם לא אז אמאלה!!!! את כאילו קופי של חברה שלי ירדן!!! היא לא חולה על בנג'י, אבל היא חושבת שהוא הכי חמוד, היא חושבת שהולד און זה שיר יפה, היא חולה על שנותה שבעים ופאנקד (בערך) ואת השיר (שסורי - אני מוצאת די מגעיל) של דארקנס הזה!! היא מטורפת עליו ביחד עם חברה אחרת שלי! אמאלה!

the z girl

New member
אורלע דה דארקנס גאוניםםם

שושששששששששש (והככונה היא לא לשווה שוקיים!!) השיר הזה יפה והסולן יש לו קול מדהים ומוזר כה הם מוזרים אבל השיר יפה

EleVaTioN

New member
אע?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

מה פספסתי? אמרתי לך הסולן שלהם הורג אותייייייי שיו אני רוצה תשירררררררררר

EleVaTioN

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

"Hold On" This world This world is cold But you don't You don't have to go You're feeling sad, you're feeling lonely, and no one seems to care You're mother's gone and your father hits you This pain you cannot bear But we all bleed the same way as you do And we all have the same things to go through Hold on if you feel like letting go Hold on it gets better than you know Your days You say they're way too long And your nights You can't sleep at all Hold on And you're not sure what you're waiting for, but you don't want to no more And you're not sure what you're looking for, but you don't want to no more But we all bleed the same way as you do And we all have the same things to go through Hold on if you feel like letting go Hold on it gets better than you know Don't stop looking, you're one step closer Don't stop searching, it's not over Hold on What are you looking for? What are you waiting for? Do you know what you're doing to me? Go ahead...What are you waiting for? Hold on if you feel like letting go Hold on it gets better than you know Don't stop looking, you're one step closer Don't stop searching, it's not over Hold on if you feel like letting go Hold on it gets better than you know Hold on הממממממממממממ ובנג'י יש לו גלריה בגלריות הפורום
תהני!

S m e l l y Cat

New member
מוווווורררררררר!!../images/Emo108.gif

מוווווררררר?!?!??!? חחחחחח מוררררררר!!!!!!!!!...
חחחחחחחח ממתי לעזאזל את אוהבת גוד שארלוט?!?.. חח טוב לדעת
ברוכעבאה

mor kutcher

New member
חחחח אריאלוש!!!!שלומלום לך!!!!

שרוטה שלי...אני מוצאת אותך בכל מקום!!!!!! התחלתי לאהוב אותם די ממזמן אבל בגלל הבעיות במחשב בכלל לא נכנסתי לפורומים..............

EleVaTioN

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

היא על המסך שלי אמא שלי חשבה שהוא חבר שלי!

EleVaTioN

New member
הכי כוסון בעולם../images/Emo129.gif

כפערה עליו חחחחחחחח
"בנג'י תגיד שלום" ווא ווא אתם תארים איך הרגשתי שהיא שאלה אותי? הוא נראה כמו חבר שלי אני יודעת שאנחנו נראים יפה ביחד *תגובה הזוייה
*

joelgirl

New member
חחחחחחחחח

אז אם ככה יש לך חבר פצצה מה דעתכם על הרקע???....

blabla 14

New member
מדהיייייייייייייייייייייייייייייים

יווווווווווווווווווו איזה יפה..... הנה תמונה.... אני חוהל על התמונה הזאת....

למעלה