היי אנשים....

היי אנשים....

יש לי שאלה קטנה... היות ואין לי זמן כרגע לנסוע למרכז לכל מיני חנויות של איפור מקצועי אני הולכת להיום לסופר פארם. אני צריכה לקנות מברשות , פודרה וצללית בסיס יש המלצות???

דבר נוסף....

אפשר לקנות ריסים מלאכותיות בסופר פארם??? ואיזה צבע (מספר...) צריכה להיות הצללית בסיס?

היי

אני אישית מאוד אוהבת את ג'ייד (חוץ מהשפתונים שלהם כי הם יבשים מדי), אבל לכי לפארם ותראי מה מתאים לך. ביאטריס

RReuTT

New member
הפודרה של סופטץ' מעולה. מומלץ!

לצללית בסיס את יכולה לשים כל מיני גוונים, אין צללית מיוחדת שהיא לבסיס. זאת צללית בהירה רגילה כמו כל הצלליות

RReuTT

New member
הצללית בסיס, היא סך הכל בסיס לעין

לתת אפקט לשאר הצלליות וכו' וכו'... כמובן שאת לא חייבת אבל זה רצוי. בקשר למברשות, עדיף לקנות מברשת לשפתון, צלליות, סומק, אם את רוצה אולי גם איליינר למרות שאת לא ממש צריכה את זה, כשאת קונה איליינר גם ככה זה בא עם מברשת.

תודה רעות...

תגידי , (וסליחה שאני מציקה עם שאלות דפוקות) איזה אפקט הצללית בסיס נותנת לצלליות אחרות??

michal18

New member
אמנם קטונתי מלדעת כמו רעות..

אבל אולי אני יכולה לסייע לך.. אם את רוצה נגיד לשים צללית כהה בקצה העין, כך שיהיה מראה מעושן, או לחילופין רוצה איילינר בפס קלאסי על כל העין וכיוב' יש לך צורך בצללית בסיס בהירה. כאמור, זה לא חובה, אבל זה מטשטש יפה, עושה את כל הלוק יותר עמיד וכיוב'. לגבי המלצות:לנמבר 7 יש את מגנוליה שהיא צללית הבסיס הכי קלאסית ועמידה וזולה יחסית לתמורה שעולה לי בראש. גם לגייד יש אבל הן ממש לא עמידות.

michal18

New member
את מדברת על צללית באבקה או בקרם?

הצלליות בקרם הן נהדרות לשבוע ואז נהיות קשות מגעילות ובלתי שימושיות. אל תיקני לא משנה מה... האבקתיות הן בסדר גמור.לפי תיאור הצבע זה נשמע טוב, אבל אין כמו מראה עיניים.

Deosette

New member
מה זה צללית דחוסה?

זה טוב? פעם ראשונה אני שומעת על דבר כזה... איך זה נראה? איך משתמשים?

RReuTT

New member
זאת צללית רגילה, אבן כזאת

לא באבקה ולא בקרם. משתמשים בה כמו שמתמשים בכל צללית, מניחים אותה על העפעף עם מברשת. קוראים לה צללית דחוסה.

yottami

New member
אני ממליץ על צלליות אבקה של...

מייקאפ פוראוור.....פשוט צלליות מדהימות גם באיכות גם בפגמנט המושלם.....וגם חסכוניות להפליא....

למעלה