היי אנשים!!!!!

טיטינה

New member
היי אנשים!!!!!

לא הצלחתי להעלות תמונה בפרטים שלי,אז הנה אני בכבודי ובעצמי!!!!

טיטינה

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מרמת אביב בת 14,יש לי חבר שקוריאם לו תומר,אבל אני פתוחה להצעות,והמספר אי סי קיו שלי למטה למי שרוצה!!!!!

ברוכה הבאה ו...

ש-ו-ב-ב-ה-
יש לך חבר ואת פתוחה להצעות
הא

טיטינה

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

תלוי את מי אני יכיר,עם הוא יהיה חמוד,למה לא...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ברוכה הבאה...אבל

בתמונה זאת לא, את ואני יכולה להוכיח!!!!! חבל שככה אנחנו מתחילים

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif הוכחה:

הודעה מחברה שלי: "הודעה מריטה אי סי קיו 140740586 את ממש אומללה שאת מכניסה תמונות של בנות אחרות כולם לדעת שהתמונה ממש לא של טיטינה אלא של חברה שלי!ובכלל קוראים לה מריה!"

טיטינה

New member
אני לא מבינה,מה קורה לכם פה!?!??!

כל פורום שאני נכנסת אומרים לי שהתמונה לא שלי ושאני משקרת,חשבתם על זה שאולי לוקחים ממני תתמונה!??!!?

MiSs KreCer

New member
ולי יש הוכחה שזאת כן התמונה שלה

טניה זאת בת דודה שלי,הבת של אחות של אמא שלי,ואני יודעת שזאת היא וכל הבנות פה פשוט מקנאות!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif התמונה היא של ילדה ששמה

מריה, ופעם ריטה (זאתי שביקשה שאני אמסור לכם את ההודעה) בנתה אתר בבונו (40846) ושם היא פרסמה מלא תמונות שלה עם חברתה מריה, ואם לא שמתם
הילדה שטיטינה "כביכול" בת דודה שלה 100 % משקרת, לפי כמה דברים: החתימה, וזוכרים שהיא אמרה שהיא רוצה להחליף שם, והיא שאלה איך?! בקיצור, תחברו 2+2 ותבינו לבד מה התוצאה.......!!!! (זאת אותה ילדה למי שלא הבין)!

טיטינה

New member
וטיטינה הזאת שאני רושמת במקומה

עכשיו היא בת דודה שלי שהלכה להכין לי אוכל,והיא חשבה שהיא תקבל פה קצת אהבה אבל ממש לא,ואתם צודקים זאת לא היא והיא כותבת הודעות בשמי כן,מה לעשות אז מה אתם רוים מהחיים המסכנים שלי!?!?!?תעזבו אותי בשקט!!!!!אני שירה,שכותבת לכם את ההודעה המעצבנת הזאת מבקשת ממכם עם יש לכם קצת לב אמיתי שלא כולו מאבן תאמינו לי,מה אתם רוצים שאני לא ידבר עם טניה ואז נצתרך ללכת לדודו טופז כדי להשלים!?!?!?

טיטינה

New member
אוקיי,אני רוצה להסביר לכם משהו!

זאת לא אני-בשום פנים ואופן!!!!! ואין לי מושג מי זאת,וחברה שלי כתבה תהודעה הזאת,אוקיי!?!?! אני יודעת מה זה לשקר,ותאמינו לי אני לא יכנס לזה עוד פעם!!!! רבתי עם החברות הכי טובות שלי שיקרות לי מאוד מאוד מאוד (טוטו) ואני לא הולכת סתם להרוס לעצמי עוד חלק פיצי מהחיים שלי רק כדי שיחשבו עלי כל מיני דברים,וחוץ מזה אתם בכלל לא מכירים אותי ותם בכלל לא יודעים שאני בחיים אבל בחיים לא הייתי מפרסמת תמונה של מישהי שאני לא מכירה!!!!ואתם סתם מאשימים בלי לבחון את זה בכלל,אתם פשוט אנשים מגעילים!!!!ואני מקווה שלקחתם את זה לתשומת לבכם כי בי זה מאוד פגע!!!!

טיטינה

New member
......

אני אמרתי את מה שיש לי להגיד....עכשיו זה החלטה שלכם,אתם רוצים אני יעזוב תפורום

../images/Emo41.gif אז רגע... לא הבנתי../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

את שירה או לא
אם לא אז מי את
ואם את שירה, שלא תעזי לעזוב לנו את הפורום
ל

MiSs KreCer

New member
נראה לי שהסברתי לך...

בכל מקרה,אני יסביר לכל חברי הפורום שמעוצבנים עלי וחושבים שאני שקרנית..! אוקיי,יש לי בת דודה שקוראים לה טניה והיתה לה בת מצווה ב9 למאי אז היא באה לישון אצלי אחרי המסיבה שלה והיא נכנסה במקומי לפורום ופתחה לעצמה משתמש חדש ולקחה תמונה של מישהי שאני מכירה מקייטנה שהדרכתי בה ואמרה שזאת היא,ואחרי שהיא הלכה להכין לנו טוסטים נכנסתי לפורום וראיתי תשירשור שהיא פתחה וצרחתי אליה כמו משוגעת,כי באמת זאת לא אני!!!!

למעלה