היי אנשים

funny

New member
היי אנשים

ביקשתי עזרה ובנתיים אתם מתווכחים ביניכם. אני מבולבלת ולא בגלל שההוא נשוי אלה בגלל ההרצאה שקיבלתי ממנו היו בטלפון קרוב לשעה. ואני לא מתעסקת עם נשואים נחמד לי לדבר איתו ותו לא. היה לי פעם עסק עם נשוי וזה נגמר רע אז לא תודה.

tairon

New member
הייי FUNNY

מצטער על הויכוחים זה קורה לפעמים אבל בואי נתמקד במה שכתבת אני מבין שנחמד לך לדבר איתו וזה אחלה אבל הוא לא יכול לומר לך אייך לנהל את החיים שלך יש הבדל ביניך לבינו בכך שאת רווקה פנויה ומוכנה להכרות מגיע לך להיות עם מישהו שיהיה איתך 100% ולא רק שהוא מתפנה ... את לא צריכה להיות מבולבלת לגבי מה שאת צריכה או רוצה לכי לפי מה שטוב לך אני בטוח שכשהוא היה רווק הוא חווה לא מעט דברים כעת זה התור שלך אל תמנעי את זה מעצמך בברכת ערב טוב לך

may may.

New member
funny יקירה....

קראתי דברייך הבנתי שהקשר עם הנשוי בין היתר הוא גם להקשיב ולקבל עצות ממנו פאני יקרה, אם את מאמינה בו וחושבת שעצותיו הן לא אינטרס אישי שלו למנוע ממך להתקדם בחייך האישיים אז הקשיבי, קבלי או לא קבלי עצותיו אך הקשיבי לו.. עוד עצה או דיעה לעולם לא תזיק ועוד דבר קטן, הקשיבי לעצות ודעות מסביבך אך תמיד תמיד לכי עם החוש שלך... ורק אך ורק מה שטוב בשבילך לדעתך... בהצלחה M

למעלה