היי אנשים

מייקל21

New member
היי אנשים

החלטתי להצטרף... חלק מכירים אותי ממקומות אחרים בפורומים, אז ברוך הבא לי!

היי ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

אני אורצ'י האב פאן

yuli c

New member
היי מייקל!

שוב אנחנו נפגשים... אז wellcom!!! מקווה שתכניס קצת עניין לפורום כי יבש פה לגמרי! :)))

בלע זה מדכא אותיייייייי

כל אחד אומר לחדשים שיכניס עניין לפורומנו החביב כי לטענתו "הפורום יבש" אבל אף אחד לא ינקוף אצבע לטובת הפורום אלא יעביר את הכדור אל החדשים אז דיי להגיד שטויות הפורום שלנו באמת עומד כמו שצריך ואני מאאאוווווד נהנית לכתוב כאן..

אני אנצל את השרשור הזה...

למשהו אחר..אבל קודם כל ברוך הבא מייקל ותהנה פה!!!
טוב, אז יכול להיות שאני חוזרת על דברים שכבר אמרו..אבל בכל זאת.. אם כבר מישו כתב הודעה שזה מדכא לראות את ההודעות של "יבש פה" אז אני מסיכמה מאווווד. אני כאן לא הרבה זמן, בעצם רק הגעתי..אבל מאז שבאתי אני רואה את ההודעות האלה כל הזמן...............וזה כל פעם אותם דברים..:\ "יבש פה רצח" , "הפורופ מת" "הודעות מלפני חודש" בלה בלההה. אז אולי זה נכון אבל למה להמשיך להזכיר את זה אחד לשני כל הזמן? אישית, אני הבנתי את המסר בפעם הראשונה...כשחוזרים על כ"כ הרבה זה עוד מוריד את הערך של הפורום..לא? באמת נראה לי שכדאי למצוא יתרונות במקום את אותם חסרונות כל פעם..

yuli c

New member
כמה מילים...

לפוצי ולדם יפסיק לזרום: קודם כל זה שאמרתי שהפורום יבש בסך הכל ציינתי עובדה, וזה הפעם הראשונה שאני אומרת את זה אז לא צריך לקטול אותי. ואם העלבתי כאן מישהו אז אני מצטערת. ואגב, אמרתי את זה למייקל כי הוא לא סתם חדש, הוא הצליח להכניס עניין בעוד פורומים עם סקרים, שאלונים,ביקורות, קטילות ומה לא. :)))

קוראים לי אור../images/Emo13.gif

לא קטלתי חס וגראססססס..
רק ציינתי שלא נחמד שפשוט כ"כ הרבה אנשים אומרים את זה...

מייקל21

New member
יולי מה שלומנו?

מה קורה יקירתי? טוב לפגוש אותך גם פה. נדבר, מייק

למעלה