היי אנשים!!!

krin88

New member
היי אנשים!!!

טוב עכשיו חזרתי מהתחרות ביגור.... היה לי ממש ממש כיף! רכבתי על דארבי 80...(פעם ראשונה שלי)ו.... לקחתי מקום שני! היה ממש ממש נחמד... לא היו שם כל כך הרבה אנשים הפעם... מישהו שם לב? בכל מקרה תשרשרו פה תוצאות ותמונות שיש לכם ואני מקווה שכולם נהנו כמוני :)....

קרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

מיצטערת כבר סיפרתי אני פשוט היתרגשתי בשבילך כל כך היה ממש יפה

krin88

New member
oopes...

מצטערת על השרשור החדש... לא שמתי לב...סורי..

Alonosha

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo15.gif

לא רכבתי היום, וגם שבוע הבא. I'm sad. talk to me at איצ'י.

סתם בא לי לציין

היה היום לקרן עוד שיעור........... היה לקרן שיעור על אפאצ'י, שיעור מדהים וצילמנו אותה רוכבת ואת כל הסוסים החדשים בעבודה ובאורווה וברגע שדין יוכל נסים פה תמונות ממש יפות...

תמונה שלי!!!

טוב ביום שבת הייתי בחווה ו...צילמתי מלאא אז הנה התמונה שלי על שוקו!! המושלם שלי!! ושאני יחזור מבצפר אני ישים עוד ויש לי גם שאלה לווסטרנים הוותיקים שבינכם..

המחשב שלי פועל..

האינטרנט לא...
אז אני מצלמת נוןסטופ תמונות... קרן! מזל טוב!!!! לא ראיתי אותך רוכבת(אבל נפגשנו
) לי היה סיבוב נקי אבל להפתעת כולם זה היה ממש איטי... אז זכיתי חמישי!!!!!!! יש!!!! רוזטה כתומה ראשונה!!!!!!!!!!!!!! השלמתי את כל ה-6 הראשונות
טאורה נראה ממש טוב
הא וכמובן אני ונטע דיברנו שעות, אני אנסה להוסיף תמונה שלי ושל טאורה בתחרות נ.ב אני כותבת מהמשרד של אמא שלי עכשיו...

אני שוב אצל אמא שלי במשרד

עכשיו האחראי על המחשבים שלח תלונה לאינטרנט זהב(למנכ"ל) כי כבר אין לנו איטנרנט כבר מיום שני שעבר!!!

אינטרנט זהב????

דורון ירוצחת!!!! את ידעת שמנכ"ל אינטרנט זהב הוא אחד ממנהלי חוות מזור? חוות מזור זו חווה שמייצאת קופים לניסויים......!!!!

למעלה