היי אנשים!!!

היי אנשים!!!

עד כה "צפיתי" בכם מן הצד ולא התערבתי...אתם פשוט נראים (או ליתר דיוק,נקראים) כמו חבורה מגובשת של אנשים-אבל לאחרונה הבחנתי שיש פה לא יותר מ-5 אנשים (או שמא אני טועה???), אז החלטתי להצטרף ולקוות שזהו המקום בו אוכל לפרןש את הגיגיי המופלאים (not).

AlanisJunkie

New member
היי..ברוך הבא. :)

תמיד כייף לגלות עוד קוראים "פאסיביים" שהחליטו להצטרף גם לכתיבה. אני בטוח שתהנה פה.

Rוית

New member
אנחנו אולי מגובשים אבל

תמיד שמחים לאנשים חדשים לקבוצה!!!
ברוכ\ה (
) הבא\ה

symptoms

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהחלטת להצטרף, זה כיף שקוראים פאסיביים מצטרפים! אבל למה 5 אנשים? אנחנו יותר.. גם אני לפני שהצטרפתי חשבתי שזה פורום של חבורה מגובשת וסגורה אבל אתה יודע מה? אנחנו אכן מגובשים אבל מקבלים בברכה כל מי שרוצה להצטרף!! אתה יותר ממוזמן לפרוש את הגיגיך, ואפשר קצת יותר פרטים עליך?מתי "הכרת" את אלאניס?, איזה שיר האהוב עליך וכו?

קלואי1

New member
ברוך הבא...

גם אני לא הצטרפתי לפורום באופן רשמי אז אני אנצל את ההזדמנות...
בכל מקרה- פורים! אוי!!! היה כל כך כיף!!!! בהתחלה אני רציתי ללכת עם סתם ג'ינס ועם החלק העליון של הבגד ים ולשים את השיער שיסתיר את החזה... אבל לא הרשו לי להיכנס כך לבית ספר כי זה בוטה מידי (יה רייט) אז הייתי בסוף עם חולצה חמודה... אני אעלה תמונות בקרוב פשוט השארתי תמונות במצלמה בשביל המפגש של פורום באפי ובסוף לא הלכתי אז יש לי מלא מלא תמונות מיותרות במצלמה... נראה שלי שזה הזמן לעשות בוק לכלבים ולדגה שוב...... אז תמונות בקרוב.. וזהו. אהה... וגם החלפתי חתימה אם זה מעניין מישהו...

symptoms

New member
ברוכה הבאה גם לך

ותסכלו מפתיע מפתיע אבל הנה עוד אחת שאוהבת את באפי בפורום
נשמח לראות תמונות שיהיו לך

ברוכה הבאה!

כמו שאנשים אמור פה אנחנו מגובשים ותמיד מוכנים לקבל עוד ועוד אנשים!!!

Rוית

New member
ברוכה הבאה גם את../images/Emo13.gif

תגידי מאיפה החתימה שלך? זה מוכר לי אני חושבת ואני לא מזהה

symptoms

New member
אני אענה לך

כי במילא אני כאן ומשעמם לי אז למה לא?
כמדומני זה מתוך פרק של באפי אחרי שבאפי נפרדה מריילי (או יותר נכון אחרי שהוא הלך ככה סתם החוצפן!), אז אניה אומרת את זה לזאנדר נראה לי אני כמעט בטוחה.. זה מהפרק שהיה לפני שבוע או שבועיים בביפ נכון? צדקתי?

Rוית

New member
וואלה נראה לי את צודקת!

אוי איזה פרק מציק זה היה שהוא עזב! כלומר לא שלא שמחתי כן
אבל כל הפרק הזה היה כמו טלנובלה אחת גדולה וזה לא היה מתאים! אבל אנחנו סוטים מנושא השירשור המקורי, נדבר באיסי כבר על זה אם נרצה

למעלה