היי אנשים...

Squad 55 Taylor

New member
היי אנשים...

אתמול סיימתי לעשות את זה... בציור שלי לקחתי קצת ימינה אבל אתם מוזמנים לעשות השוואה.... סורי שה WORLD TRADE CENTER מופיע בתמונה פשוט זאת הגלויה הכי יפה שיש לי

iditbs

New member
יפה מאוד וגם מראה כמה התאומים

באמת לא היו שייכים לשם, מבחינה ארכיטקטונית. אגב, למה פסל החירות דווקא בירוק? אתה לא חייב לענות לי, אמן יכול לתת לאמנות שלו לדבר.... אבל סתם מעניין, אולי יש למשהו לומר על זה?

Squad 55 Taylor

New member
אמממ

דווקא התאומים לפי דעתי מאוווד חסרים... זה נראה ריק בלעדיהם... לגבי פסל אחרות... אז פה האמן ידבר... תמיד שהסתכלתי על ניו-וירק פסל החירות היווה לי כמו גם שמו חירות, חופש ועוצמה... היד של ה BIG LADY מונפת למעלה מסמלת לי עוצמה וכוח ולכן חשתי בצורך להדגיש את פסל החירות

Squad 55 Taylor

New member
מה הקטע?!

אתם פשוט נהנים לצחוק על כל דבר??? תתבגרו! ועם כל הכבוד שילד בן 17 אומר לכם תתבגרו זה עצוב

אתה לוקח את עצמך

הרבה יותר מדי ברצינות. אני מציעה שתירגע, ותפסיק להטיף או לנסות לחנך אותנו. לא כל מה שלא מוצא חן בעיניך פסול.

iditbs

New member
אתה לא צריך להתרגש מכל דבר שאומרים

פה. מה שחשוב זה שאתה אוהב את מה שעשית!
אם אתה רוצה להיות אמן (ורואים שיש לך ממה להתחיל) אתה צריך לקחת בחשבון שהעבודות שלך יעוררו כל מני תגובות. אנשים שונים מתחברים ליצרות ממקומות שונים ודרך חויות שונות שעברו. אני מרשה לעצמי לצחוק (בשקט!) אפילו במוזאונים הכי גדולים, אם היצירות שאני רואה מזכירות לי משהו מצחיק. (האמת היא, שאפשר לומר מזה יותר עלי מאשר על היצירה) הכי חשוב שהעבודות שלך באמת עושות למשהו משהו!

Squad 55 Taylor

New member
אהההההה?

אממממ סורי לאכזב אבל אני לא יהיה אמן... אני עושה את זה סתם כתחביב... אבל לא הבנתי את המשפטים האחרונים? אפשר להגיד יותר מזה מארש על היצירה? היצירה שלי מצחיקה אותך? אני לא מצאתי משהו מצחיק... היצירה עושה משהו למשהו? מה למי? ואגב מוזאונים... לא הולך לשם הם ממש ממש משעממים

iditbs

New member
חשבתי שבפורום הגיל אינו רלוונטי,

ואפשר לתקשר עם כולם באותה רמה, עכשיו אני מבינה שזה לא נכון. טוב, תשכח כל מה שאמרתי. אבל רק כדי לשים דברים על דיוקם, לא צחקתי ולא אמרתי שצחקתי מהעבודה שלך! (וגם לא נראה לי לא בסדר אם יש אחרים שכן צוחקים) אני

אולי באמת כדאי לפתוח פורום חדש

של בני נוער ישראלים בחו"ל. ילד-אל תעלב אבל יש כאן בעית חוסר תקשורת, בעיקר בגלל שרוב משתפי הפורום הזה כבר לא קטינים.

DaphneZ

New member
אם תסכלי למעלה, ברשימת הפורומים

תראי שכבר קיים פורום כזה - "נוער בחו"ל"...

למעלה