היי אנשים!

Squad 55 Taylor

New member
אתם לא מבינים...

נראה לכם שאני לא יודע את זה???? שיהיה לי חרא בהתחלה?! זה ברור יהיה לי חרא המצב על הפנים לא יהיו לי חיים משהו אבל תוך כמה זמן מתבססים מנהלים חיים נורמלים למשל ההורים שלי אמרו לי שאם אני יעבור לניויורק אז הם יתנו לי בערך 70000 ש"ח שיש בחשבונות (משוה כזה בערך) ושאני יסדר לי שם חיים... אני יודע יהיה חרא יהיה קשה אבל אם שרדתי 3 שנים בצבא נעבור םג את זה... איך אומרים... קשה באימונים קל בקרב... הדת??? אל תדברי איתי על דת! עכשיו כבר עיצבנננתם אותי ואני יגיד לכם הכל בפנים... אז ככה מבחינתי אלוהים הוא חרא! כן תהיו בשוק אבל הוא ח-ר-א! איפה ראיתם דת כזאת גזענית?! כזאת... בעעעע! כל אחד פה עושה מה שבא לו עם הדת עושה מה בזין שלו מנצל אותה לטובתו איפה אלוהים שרצחו לנו 6 מיליון?! איפה אלוהים ששכן שלי חטף כדור ברגל?! איפה אלוהים שחבר שלי נמחץ מתחת למשאית?! איפה אלוהים שבן דוד שלי נמחץ מתחת לאוטובוס?! איפה אלוהים שחבר שלי קיבל כדור בראש בשכם? איפה אלוהים שהילדה בת 4 הלכה עם אמא לקניות וחזרה הבייתה בארון!? איפה החרא הזה!? איפה הוא שכלכך דאג לנו לפני 5000 שנה?! אין אין אין אין אלוהים!!!!!! תכניסו את זה לראש! אין אלוהים! צריכים להאמין בעצמנו! באנשים שעשו משהו טוב למען המדינה! בגיבורים! באנשים כמו הכבאים שמקריבים כל יום את החיים שלהם באנשים כמ ושוטרים שכל יום דואגים לנו בחיילים שלנו שמגינים עליינו וחלקם עוד לא הגיעו לגיל 21 וכבר חוזרים בארון לאמא! איפה עוד יש כזה דבר?!?!?! זאת דת מחורבנת ומסריחה והאלוהים שלכם לא שווה לי לתחת! עיצבנתם אותי עם זה!!!!!!! גם פה יש חשבונות לשלם גם פה יש פשע גם פה יש חרא מצב! אומנם גם בניו יורק אבל אז מה?! אין שם דברים גרועים יותר ממה שיכול לקרות לי פה.. המצב פה חרא! נמאס לי לראות נגמש"ים והאמרים מסתובבים באמצע ת"א נמאס לי לשמור על שיירה של ילדים בגן שחוזרים הבייתה ולשמור ליידם עם M16 אתה יודע איזה טראומה זה לילד בגן?! אני לא יישכח מקרה אחד... ביום הראשון ללימודים הלכנו לאבטח גנים ואינ עמדתי עם חבר פתאום בא לי ילד בגן עם פרח נעמד בשקט ואומר לי ולחבר שלי "אתם הגיבורים שלנו..." אתה יודע איזה הרגשה זאת??? בא לי לבכות ברגע שהוא אמר את זה (ובדר"כ אני בכלל לא בוכה) אבל לא עשיתי את זה כי הילד היה שם... תאמין לי נמאס לי מהחרא הזה בא לי להוריד את הנשק ולחיות פה בשקט! עם מדינת ישראל הייתה של היהודים החיים היו פה הרבה יותר טובים! אני בן 17 ועברתי יותר מדיי בחיים שלי! 7 אנשים שאני מכיר מתו ב-3 החודשים האחרונים... אתה קולט מה זה?!?! 2 חברים בחודש!!!! 3 מתוכם מתו בגלל ערבים מסריחים! אז מה אני יהיה בניו-יורק ויצעקו לי FUCKING JEW? אז מה?!?! אגב לגבי דמוקרטיה... נכון דמוקרטיה זה להביע דעות ולא לסתום פיות אבל להביע דעות בדרך חוקית! מותק לחסום כביש או לקשור את עצמך למשהו זאת לא דמוקרטיה ואני בטוח שגם בארה"ב לא... ואל תביא לי אתרים אפילו לא טרחתי להסתכל כי אני באותה מידה יכול להביא לך אתרים שמציגים את היהודים כאשמים בשואה SO STOP THE BULLSHIT ומה זה הזיוני שכל האלה לגבי שבארץ לא עושים לשוטרים כלום?!?! אתה יודע כמה פעמים אני ועוד שאני מתנדב הייתי במח"ש (מחלקה לחקירות שוטרים) פעמיים! ותאמין לי זה הרבה! םה מח"ש מזיינים אותך בתחת לא משנה מה תגיד אז אל תזיין את השכל שבגלל זה שאנחנו כחולים לא עושים לנו כלום... זה שהשוטרים לא נותנים לך ולחברים שלך להשתכר ולעשן נרגילה ברחוב ולהסניף הרואין זה לא אומר שאנחנו מנייאקים זה אומר שאתם מפגרים ונשבע לך כבר ראיתי מסומם אחד במשמרת שלי וכמעט פיצצתי אותו עם האלה רק מזל שהיו איתי עוד שוטרים אבל נשבע לך שאם אני בסיור עם שותף שאני מכיר הייתי רואה מסומם ככה באמצע הרחוב בוא נגיד שהוא היה מתחרט על מה שהוא לקח... עכשיו זהו בסדר? תבינו המצב חרא פה המצב חרא שם אבל אם כבר חרא אני מעדיף את זה שם אז דיי לזיין את השכל ונגמור את זה פה!

Squad 55 Taylor

New member
מה??!?1

ומה גורם לך לחשוב שעלי לא עברו דברים?! תפסיקו לחשוב שאתם כאלה מסכנים ולבקש רחמים! אתה לא רוצה לברוח? יופי תישאר YPY YA YO KA YEAH אבל אני לא.... ומותק אני לא בורח... אני רק הולך להנות מהחיים ולא לחיות בפחד שכדור יכנס לי בין העיניים כל יום... אבל אם אתה נהנה מזה תישאר

coconut56

New member
נגמש"ים באמצע ת"א?!?

אתה באמת חי באשליות! בוא נגיד שאם תהיה באיזה בניין בניו יורק ופתאום תפרוץ שריפה(קורה שם הרבה) או שחס וחלילה טפו טפו טפו היית בתאומים ב- 11/9 !? זה הרבה יותר גרוע מבארץ הפשע והאסונות שם....

Squad 55 Taylor

New member
אני חי באשליות?!?!?!?

מותק אינ כל יומיים בת"א זה 10 ק"מ ממני אז אל תגיד לי שאני חיי באשליות אף פעם לא ראית שם שיירות צבאיות?!?!?! ה 11 בספטמבר אולי הרבה יותר גרוע אבל להם זה קרה פעם אחת... ות'אמת אם היית שואל אותי אם זה היה קורה בארץ מה הייתי עושה בתור כבאי מתנדב (גם במשטרה גם בכבאות איזה חיים יש לי אה?) הייתי נכנס ישר פנימה! התפקיד הוא להציל חיים, And i'm just doing my job...

למעלה