היי אנשים!

crembo girl

New member
היי אנשים!

הודעה ספציפית למור רותם שלי שירו´ש ועדיה...!! מה קורה בובות!?!? זאת בר מהכתה שלכם..! לא רציתי לרשום שם משפחה והכל, אתן יודעות..! בקיצור, תשלחו הודעה ואנשים שרוצים להכיר והם לא מישהי מהנ"ל שלחו גם אתם הודעה או מסר פרטי ו... זהו! מתה על כולכם.. :) ביי!

Pink Punk Girl

New member
בריייייייייייייי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בובה ממצב
איך החיים
טובים הא
.. נו .... יש לך חבר ..
(זונה
זו הקנאה מדברת לא אני) אם כבר הגעת לפורומינו הקט (
השטן
) אולי תספרי לנו קצת על עצמך, הורייך, ה-כ-ל
אל תדאגי .. אף אחד פה לא נושך
לאב יו יפיופה
שיר

shabluly

New member
היי היי למה להכליל??

אני נושכת... ארג! סתם!!!!!!!!!!!!! ברוכים הבאים!!! תהני ושתפי נאו(קיצור של אותנו) על עצמך...

בר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה , בר
אצלי הכל מצווווין
אני בטוחה שכוווולם רוצים להכיר אותך פה.. אז ספרי קצת על עצמך למי שלא מכיר אותך ..
יו
עדיה

crembo girl

New member
וואי...!!!

איזה חמודים פה כולם..!! אז, קודם כל תודה על קבלת הפנים המתוקה שלכם..!! ואגב, אני ודניאל נפרדנו....! אז שיר, תגידי לקנאת הזוגות שהיא כבר לא לבד..
ובאמת ישל י מלא דברים לשפוך בנוגדע לפורום הזה..!! אבל אני דה אני יעשה כבר בהודעה אחרת... אני ווי, תודה על הכל ואני מקווה שאני יצליח לעזור לאנשים ושאנשים יעזרו לי... אגב, מה אתם אומרים על החתימה??? חמודה לא?

*neta*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ולגבי החתימה שלך.. העתק מושלם של פרומו לתוכנית בערוץ יס+, רק שינוי המין.

לבר ../images/Emo124.gif [רמקול]

מה נשמע?? (זאת רותם..) מזלטוב על ההצטרפות לפורום!! שיהיה לך כיף כאן.. נ.ב למה נפרדתם??

היי ברו´ש ממצב? זאת שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מקווה יהיה לך כיף לאללה פה בפורום
לא לשכוח לפרוק את כל העצבים שלך על ההורים שלך...
קחי
(חיבוק) ו -
(פרח) ו-
(נשיקה) ב-
(מתנה)

crembo girl

New member
על החתימה וקבלת הפנים... וההורים!

קודם כל אני מוצאת את הפורום הזה באמת מקום נפלא לפרוק את כל הכעסים והדברים שיש לי בתוך הלב, ונראה לי שבאמת אני יוציא אותם!! על הקבלת פנים... תודה לכולם! אני באמת מקווה שיהיה לי נחמד כאן, ו... אה כן, על החתימה, מה את אומרת!? חשבתי שיהיה נחמד לשנות את זה לבנות..
וזה היה כל הרעיון, שיראו את זה, יגידו אה וואלה זה היה רשום על בנים ואז יראו ששינתי את זה למין השולט.. ! אז... טוב רציתי גם להגיד כמה דברים על ההורים שלי אבל זה בהזדמנות אחרת, אוהבת אותכם, ביי!

למעלה