היי אנשים!!!!

Stillwater

New member
היי אנשים!!!!

חזרתי אתמול בערב מהטיול השנתי באילת. המסלולים היו כפיים במיוחד ביום השני כי הוא הייתה לו ירידה מאוד מסוכנת! הספקתי לשמוע טיפה נירוונה ברדיו דיסק של האוטובוס עד שהפראחות התעצבנו ואז אני, חברה שלי ומאבטחים עשינו בעיות מה שלא ממש עזר... אחלה מאבטחים הזקן שבינהם היה פעם פאנקיסיט בתחילת שנות ה-80 הוא היה יושב בסנטר ואפילו הספיק לבלות בפינגווין! והוא חבר טוב של שלכת!!!!!! והצעיר היה בהופעה של פרל ג´ם!!! הוא היה בהופעה של פרל ג´ם! גם אני רוצה להיות בהופעה של פרל ג´ם

S h i R l e y

New member
איזה יופי...

את כולם מביאים לאילת ורק האילתים נדפקים כי לא מוכנים להוציא אותנו לטיולים בצפון... בעעעע...

guy krul

New member
גם לי היה משהו דומה

היה לנו סיור לאיזה חור ובאוטובוס שמו טראנסים של איזה ילד אחד אבל המורה מעדיפה דברים אחרים אז הראתי לה את הדיסקים שלי והיא הסכימה רק למוניקה סקס כי זה מה שבערך "כווולם" אוהבים.. אז זה היה בהלוך אבל בדרך חזרה שמנו נירוונה והרוב סתמו את האוזניים אבל מה אכפת לי אני נהנתי.

CaerBannog

New member
אני לא מבין אותכם

מזה העיקרון הטיפשי הזה לשים את המוזיקה שאתה אוהבים כדי שכל שאר העולם יסבול? יענו למה בכווהנ לשים לאנשים משהו שהם לא אוהבים? תשמעו בדיסקמן יהרוג אותכם? כנראה שלא.. וגם יחסוך סבל מאחרים

guy krul

New member
מה הקטע שישימו מוזיקה שאני לא אוהב

ושאני אסבול? יהרוג אותם לשמוע טראנסים בדיסקמן? שמו בערך חצי חצי אולי יותר רוק אבל זה כבר העדפה של המורה

DrunkGoat

New member
שמע...

רוב העולם לא באמת סובל. הוא רק מכריח את עצמו לסבול, כי רוק=פריקים.. ואפחד לא רוצה להיות פריק. בסה"כ, נירוונה זה מוסיקה להמונים, כמו גם מוניקה סקס, כמו גם פרל ג´אם. מוסיקה הרבה יותר מושכת לאוזן על פני טראנסים.. בכל מקרה, יש טראנסים שאני אוהב. מודה באשמה.. ז´תומרת, הם פשוט נחמדים כאלה לפעמים.. בדיוק כמו שאני מאמין שיש הרבה "ערסים" חושבים נניח, על סמלז לייק טין ספיריט. זה שיר קליט ונחמד. כמו גם אלייב, כמו גם בלאק הול סאן ועוד רבים אחרים.. אני פשוט חושב שאף "ערס" לא מוכן לצאת מהארון ולהגיד שהוא אוהב שיר רוק מסויים. או להקת רוק מסויימת. זה יזיק לו למוניטין.

CaerBannog

New member
ומי אתה

שתגיד מה נעים לאוזן ומה קליט? ושגראנג´ זה יותר קליט מטראנסים? זאת רק דעתך ובקשר לבחור השני, עם הם הרוב, אז אתה צריך לסבול, ככה זה

guy krul

New member
אין לי בכתה ממש ערסים.

בכלל לא ת´אמת כתה די אחלה פשוט שומעים טראנסים חלק.. וחוץ מסמלס לייק טין ספיריט שיש לפעמים במסיבות שלהם הם לא מכירים שירים אחרים על פרל ג´אם הם לא שמעו למשל..

Stillwater

New member
אני בכלל הצעתי...

לפני הטיול לארגן קלטת/דיסק עם שירים שכ-ו-ל-י-ם אוהבים! ז"א, רציתי לבקש מהם שיביאו לי שירים שלהם, אני אכנס קצת משלי וככה זה יתחלק בלי שום ריבים מטופשיים. אבל הבעיה הייתה שאף אחד לא הקשיב לי! (אני ממנודים של הכיתה). המורות הסכימו אותי שגם למיעוט יש זכות להביע את דעתו (במקרה הזה לשמוע את המוסיקה שלו). אבל פראחות-ערסים כפי שאתם יודעים הם לא בדיוק...לא מצאתי מילה (תעזרו לי?). נירוונה הייתה רועשת להם מידי, אז אני ואלה שרצו מוסיקה אחרת אמרו טוב, נתפשר על אואזיס שקט,לא מפריע באוזנים. אבל הם בשלהם, לא מוכנים! שנה הבאה, כאות מחאה אני לא אוותר! אני יעשה שם טרור! (ושישאר ביננו-אין לי בעיה <וזה מה שעשיתי רוב הזמן> לשמוע את שלי בדיסקמן, אבל הפרנציפ הו הפרנציפ!)

swan k

New member
אני יודעת מי הם!

סטיל וואטר זאת הלהקה מכמעט מפורסמים נכון? סרט גדול!!! יש לי את הפסקול ! מעולה!!!

swan k

New member
וחוץ מזה..

אצלי בכתה ובכלל בשכבה כל ילד מחובר למיני דיסק או לדיסקמן כמו אינפוזיה וכולם שומעים רוק וכולם אוהבים נירוונה ועוד אגדות רוק וסתם להקות רוק שאף אחד לא מכיר.... ויש ערסים ופרחות במיעוט שזה לא ממש מזיז לאף אחד

למעלה