היי אנשים..

אוֹסי א

New member
היי אנשים..

(זו אני, אוסי- Outlast, בכינוי אחר..
) רק רציתי לספר לכם שהכנתי עכשיו בראוניז (הרגע סיימתי לשטוף כלים), סתם לפי מתכון מאיזה ספר של אמא. כמובן שכמו תמיד אני משנה את המתכון לפי ראות עיניי, פחות מזה ויותר מזה (יותר קקאו, כמובן), גם אם זה עלול לצאת פחות טוב, אני פשוט לא יכולה לפעול בדיוק לפי מתכון..
אז אני מקווה שייצא טוב (פעם ראשונה שאני עושה בראוניז, משום מה), ומבטיחה לדווח.. (ואם זה ייצא יפה, גם לצלם).

meital G

New member
מחכים בקצר רוח :)

איזה יופי לך. לי אין "ראות עיניים". אני תמיד מכינה בול לפי המתכון.. וגם <לרוב> זה לא יוצא כמו שצריך...

אוֹסי א

New member
ממ.. כמו שחששתי-

יצא קצת גבוה מדי לדעתי, ולכן זה קצת יותר "עוגתי" מ"בראוניזי" (
), אבל יש לי הרגשה שזה יהיה בסדר גמור..
ואני מצרפת תמונה, לא כ"כ טובה.. (אתם בטח זוכרים את ´איכות´ המצלמה שלנו..) אבל מילא..
אחרי שנטעם בערב אני אעביר דיווח..

מתכון בבקשה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

ויצא ממש בראוניז? אני וחברה שלי רצניו להכין בראוניז ממתכון לאשיה לחברה שהייתה יומולדת והיא ממש חולה על באונזיים וזה לא יוצא כמו בראונייז אז עם זה כן יצא וגם לפי התמונה
מתכון בבקשה:) תודה:)

אוֹסי א

New member
זהו, שאני עוד לא בטוחה

אם זה יצא ממש בראוניז, כמו שרציתי.. הרי בראוניז זה יותר עוגיות וכרגע זה נראה לי יותר כמו עוגה, אבל אני לא אדע לפני שאטעם.. ואני יכולה להעתיק לך את המתכון מהספר, למרות שזה לא בדיוק מה שאני עשיתי, אבל זה הבסיס.. אוקיי, בראוניז: לחמם את התנור לחום בינוני שני-שליש כוס אבקת קקאו (אני שמתי קצת יותר
) 2 כוסות סוכר 1 כף תמצית וניל {לערבב את החומרים האלו בקערה} 200 גרם מרגרינה (אני שמתי 150) {להמיס את המרגרינה ולצקת על הסוכר והקקאו, ולבחוש} 4 ביצים (אני שמתי 3) {להוסיף את הביצים לקערה בזו אחר זו תוך כדי בחישה} 1 ורבע כוסות קמח (אני שמתי פחות מכוס) 1 כפית גדושה אבקת אפייה 1 כוס אגוזים או בוטנים קצוצים גס (אני לא שמתי, כי אני לא אוהבת אותם בעוגות..) קורט מלח {לערבב את החומרים היבשים בנפרד. להוסיפם אל התערובת ולבחוש עד שמתקבל בצק חלק ואחיד} לשטח את הבצק במרית גומי בתבנית אפייה משומנת. לאפות בחום בינוני 20-25 דקות. המאפה מוכן כאשר השכבה העליונה מתקשה וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. לחתוך את המאפה לעוגיות מרובעות, בעוד המאפה חם. לקרר את העוגיות בתבנית ולהוציאן בזהירות בסכין גמישה כי הן נוטות להתפורר. לשמור את העוגיות במקוררות בכלי סגור. זהו, בהצלחה..

:)זה דומה לעוגה ../images/Emo85.gif../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

שתטעמי תגידי לי ועם זה יהי המוצלח אני יעתיק את המתכון המון המון המון
ות

אוֹסי א

New member
טוב, היה מצויין,

רק כמו שאמרתי- פשוט עשיתי אותה גבוהה מדי. צריך להקפיד שה"בצק" ממש לא עבה. חוץ מזה היה טוב מאוד..

למעלה