היי אנשים....

BoSco

New member
היי אנשים....

אני חדש פה... אני רק בן 16 וחצי אבל יש לי שתי שאלות: 1. מישהו פה בעל האמר? (נראה לי שיש רק שתיים אזרחיים בארץ לא?) אם כן אתה יכול בבקשה לפרסם תמונות שלו? 2. יש פה מישהו עם ג´יפ לא משנה איזה שנה לא משנה איזה כלום אבל ג´יפ יפה מושקע עם תוספות רציניות משהו? אחד כזה שנראה טוב? אם כן אתה יכול בבקשה לפרסם תמונות שלו? תודה....

cyber2200

New member
צה"ל

לצה"ל יש האמרים ואני חלק מהצבא... טוב אז לא. אבל אני נוהג עליהם לפעמים.

BoSco

New member
ממש יפיוף

חתיכת כלי עבודה ואני מתאר לעצמי שממש מגניב לנהוג בכזה דבר אבל ביקשתי אזרחי עם יש....

asher_al

New member
האמר - "חרא כלי"

הי ידידי הרשו לי להוריד לכם את ההתלהבות מהכלי הנ"ל (בעיקר לחיילים שבנינו) הכלי הנ"ל הוא נחמד אך.... יש לו בעיות עבירות לא פשוטות הוא רחב - פחד. המנוע שלו נמוך מאוד.(מתקשר להערה 1) והוא לוקח רק 4 אנשים... מי שיש לו כסף לקנות כזה - תיסלם. מי שיש לו וחושב על דברים אחרים שילך לכוון הכלים האחרים. בקיצור.... תרגיעו את עצמכם...הוא לו מי יודע מה כלי טוב או בקיצור "חרא כלי". תסלחו לי על הביטוי... ביי

-רוני-

New member
בתור אחד שנוהג בהמארים אומנם במי"ל

החסרון היחידי אבל באמת היחידי שלו זה שהוא רחב ויותר ארוך ישנה בעיה לעבור איתו לדוגמא בנחל פרצים עם כל הסיבובים אבל עברתי מגרדים קצת את הקיר ועוברים יש לו כח לגרד גם סלעים בקיצור שיהיה לי אחד שכזה פרטי מחליף ראש בראש עם האיסוזו

BoSco

New member
אחי בוא נגיד ככה....

במקרה שהאמר ואוטו כלשהו אחר נוסעים ראש בראש אחד מול השני ונכנסים הרכב ממול להאמר מתפרק לשתיים והאמר יוצא בלי שריטה... וראיתי כבר חפש בקאזה או תוכנות כאלו.... לכלי הזה יש כוח אני נסעתי בו כבר אני מכיר מישהו בצה"ל שבוחן אותם והוא לקח אותי ל"סיבוב" לדבר הזה יש כוח רציני והוא עובר הכל....

cyber2200

New member
החסרונות היחידים של האמר...

הם: רחב- לאו דווקא חסרון, זה מונע הרבה התהפכויות. אבל, שותה סולר הטירוף, ובאזרחי גם יקר פחד. והמנוע נמוך מאותה סיבה שהאוטו רחב, להוריד מרכז כובד ולמנוע התהפכויות. ד"א זה האוטו היחיד לדעתי שיש לו זווית גישה (מרווח גחון) שלילית (או לפחות כמעט שלילית).

-רוני-

New member
לך לגלריה בראש העמוד ותראה את

הג´יפים שלנו לרוב חברי הפורום יש ג´יפים נכון לא המארים, כמו כן אני יודע שיש שני האמרים אזרחיים בארץ בקשר לתמונות שלח לי את המייל שלך ואשלח לך בנתיים

BoSco

New member
מגניב טיול האמרים!!!

מאיפה התמונה? אז כנראה יש רק 2.....

BoSco

New member
קיבלתי את המייל.. נחמד מאוד

אבל אני לא מאמין שהיו שם 12 תקועים... איך האמר יכול להיתקע בכלל??? חוץ מזה הרוב היו האמר החדש שאותו אני לא הכי אוהב... לא בקשר לביצועים אלה בקשר למראה.... לא יודע אם יש לו אותו ביצועים כמו לישן... מישהו יודע? כי האמר החדש לא נראה כמו כלי חזה כמו האמר הישן... חוץ מזה בקרוב אני יעלה לפה כמה תמונות נחמדות שלי יש....

s1200

New member
יופי

גם אני חדשה אני בת 10 וחצי אני אוהבת מאוד מכוניות

רועי ב

New member
בע"זה אני אהיה השלישי אחרי שיהיה לי

רשיון

BoSco

New member
אחי אני מקווה שיש לך.....

150000 דולרררררר $$$$$$ בהצלחה