היי אנשים

shulershuler

New member
היי אנשים

אני מנסה לחפש בכל מקום ,אבל לא מוצאת את הדרכים ,
הייתי רוצה לדעת מה הם הדרכים להגר למדינות אירופה ,כל הדרכים במלואן לכל ארצות אירופה .
אני עצמי מלמדת את עצמי כל כל מדינות בעולם ועורכת מחקרים על מדינות אירופה בפרט . מאוד מעניין אותי ואולי אפילו ארצה להשתמש בזה בעתיד .
יש בחור גרמני שלומד משפטים בגרמניה והוא אמר לי שיש חוק כזה שאם אדם עובד שם במשך 5 שנים ושוהה בגרמניה יש לו אפשרות לקבל אזרחות
אני אשמח לדעת אם זה נכון
ושוב את כל הדרכים לקבל אזרחות אירופאית במדינות אירופה .
תודה רבה :)

מילת המפתח היא "כחוק"

גם אני שמעתי על תקופת ה-5 שנים, שאם במהלכה שהית בצורה חוקית (יצא לי לקרוא פה שויזת סטודנט לא נספרת כחלק מהשהות אבל אני לא יודעת בוודאות) ושילמת את ביטוח הבריאות מכיסך, קרי לא נסמכת על המדינה בשום שלב ורק היוות עבורה הכנסה, את יכולה להגיש בקשה לאזרחות. אני לא באמת יודעת אם זה תקף ובמיוחד עם המצב עכשיו. מצד שני יש בזה הגיון מסוים, כי מישהו שמגיע מראש על ויזת עבודה (כי כנראה הוא בעל מקצוע יוקרתי/נדרש אחרת מאוד קשה לקבל אותה), משלם מיסים ולא לוקח כלום בחזרה - הוא נכס למדינה בה הוא גר. אבל אז את בסוג של מילכוד 22 - כי אם את יכולה להגר ללא אזרחות, אז כנראה שהשגתה לא תהווה, ותקני אותי אם אני טועה, את היעד הסופי שלך. ואז השאלה היא איך עושים את זה מלכתחילה בלעדיה
נחכה וניתן למומחים להכריע

shulershuler

New member
המממ

ברור ומובן לי שלא אתלה על מדינה שאני עוברת אליה ואת זה אני צריכה להוכיח , אפילו בישראל בתור "נערה" בת 20 אי מממנת בעצמי ,כולל שכירות בתל אבי,חשבונות ושתי מכללות שאני לומדת בהן ,אני כבר רגילה ללעזור לעצמי .
על כל מקרה אני עושה באמת מחקר כבר חצי שנה על ארצות בעולם ועל אזרחויות שונות בעולם ,כמובן שהמחקר הזה במידה מסויימת משרת אותי כי אני לא רוצה לגור במדינה ,אבל יש להתעניינות שלי חלק ענק ואפילו את הרוב במחקר שלי .
באמת ובתמים הייתי רוצה לדעת את הפרטים לקבלת אזרחויות במדינות אירופה
אבל עזרת לי בקשר לחוק שהבחור שאני מכירה האיר לי ,תודה רבה :)

בקר12

New member
תשקיעי בתחום הרומנטי וותמצאי בן/בת זוג

עם אזרחות אירופית (רומני/פולני/בולגרי גם הולך) ותהגרי אותו אחרת את צפויה להישאר עימנו שנים רבות.

shulershuler

New member
תראה

מבלי כוונה לצאת שוויצרית , אני בחורה שהרבה רוצים להיות איתה , יש לי אפשרות להתחתן במאי עם אזרח אמריקאי ולקבל דרין קארד אבל אני סולדת מהאפשרות הזו בגלל שזה לא מוסרי לעשות דבר כזה וזה רמאות וזה שקר בתור מישהי שרוצה להיות אזרחית שומרת חוק במדינה אחרת . היעד המרכזי שלי הוא קנדה ,ואני מוכנה לעשות הכל כדי לרדת מהארץ לשם , אבל אם זה למדינה אחרת ולא תהיה לי אפשרות להגר לשם , אז אני מעדיפה דרך חוקית ומוסרית לארץ אחרת

forglemmigej

New member
אז תהגרי לקנדה

כל יתר הדברים לא מתאימים לך, הדרך להגר לאירופה (הכוונה לאיחוד האירופי) היא להתחתן או לחיות ביחד כמה שנים, רוב המדינות מבטלות לאט לאט אפשרות זאת, על בן זוגך להוכיח שהוא מרויח מספיק על מנת לתמוך בך ולא ליפול על שרותי הרווחה לא נותנים אזרחות במיידי זו דרך ארוכה, יקרה ומייגעת. או שיש לך איזה מקצוע שרק מחכים לכשרון שכמותך ואין אף אחד כמוך רוב רחבי האיחוד למלא את אותה מטלה כנראה שלא.

taltaal

New member
אז למה את חושבת על אירופה!?

חוקי ההגירה האירופאיים מאוד נוקשים והם רק הולכים ונהייה יותר נוקשים,
לעומת זאת, קנדה היא מדינה שמעודדת הגירה.
אם היעד שלך הוא קנדה... תקראי על חוקי ההגירה שלהם ובהצלחה. זה לא מסובך כמו הגירה לאירופה.

למעלה