היי אנשים

yetush

New member
היי אנשים

אני במצוקה של פרקים של "איך פגשתי את אמא" אני מדבר על העונה הנוכחית, מישהו יכול לבוא למסרים, אני פשוט לא יכול לדבר על זה פה..

pennylane11

New member

מעולה שאתה מבין שאסור לדבר פה ומדברים במסרים, שלח לי מסר עם מה שאתה לא מוצא ואני אחפש לך :)

Ayelet 363

New member
לאוהבי ד"ר הוריבל

ג'וס ווידון אמר שהם מתכננים לעשות את ד"ר הוריבל 2 בקיץ.

מקווה שלא יאכזבו... כבר מזמן מצפים לזה...

pennylane11

New member
באמת? אחרי מה שניית'ן אמר על ניל

בכל הפאנלים והראיונות? וואו...
בכל מקרה, אם הם עושים כבר, אז אני מניחה שהקאסט המקורי יהיה? לפחות ניל וניית'ן (בהנחה שהדמות של פלישיה דיי מתה בסוףXD)? נו, אני לא אתלונן.
הוו, הוריבל

pennylane11

New member
הרבה דברים...

נגיד בפאנל של קומיקון (פאנל של קאסל, כן?) שאלו אותו מה דעתו לעשות פרק של קאסל עם ניל בתפקיד אורח, והוא אמר שניל נורא מוכשר (ואז אמר משהו כמו: והוא יודע את זה, ובגלל זה הוא נורא יהיר וגרוע וכזה) והוא חושב שהם לא יעשו יותר פרוייקטים ביחד כי אם הוא יתקשר אליו לשאול אם הוא רוצה להתארח זה יהיה משהו כמו "היי ניל! רוצה לבוא לפרק של קאסל?" "אוי, אני לא יכול... אני בחזרות! לאוסקר!" וממש ירד עליו שהוא יהיר והכישרון שלו גדול מדי בשביל הבנאדם... אני כמובן לא מסכימה, אבל מעבר למה שהיה בהוריבל ובקומנטרי (כבר אמרתי Better then Neil?) זה ידוע שהם לא סובלים אחד את השני... אני אחפש לך סרטון של זה

Ayelet 363

New member
אה, שמעתי על זה

אני דווקא הבנתי שזה היה בצחוק. הוא היה רציני?

אני גם זוכרת שניל צייץ משהו על זה שהוא רוצה שיצביעו לניית'ן בפרס ה... לא זוכרת, נראה לי choice award כלשהו. אם אני זוכרת נכון...

pennylane11

New member
לא יודעת, זה לא נשמע לי בצחוק

בהתחלה כן, ולפעמים עדיין, אבל הם אומרים אחד על השני דברים דיי מרושעים...
טוב, לא יודעת, לי בטח לא אכפת שיעשו הוריבל II, אבל אני בוחרת לא להרים ציפיות יותר מדי :)

Ayelet 363

New member
מזמן קראתי שרוצים לעשות ד"ר הוריבל 2

אני לא יודעת כמה המקור הספיצי שבו קראתי את הידיעה הספיציפית הזאת היה מהימן (נראה לי שויקיפדיה...) אבל קראתי שהם כבר שרו את השירים אפילו... ואם אני לא טועה היה כתוב שזה כבר כתוב.

Ayelet 363

New member
אפשרי שידוע לי על ד"ר הוריבל 2

זה בהמשך להודעה של מעין, אבל לא רציתי להגיב ישירות להודעה כי אז נרמז שהספויילר קשור לפלישה דיי, ומספיק לדעת שיש עליה ספויילר כדיי לדעת ספויילר...

לא ספויילר בטוח, אבל אמרו שרוצים להחזיר של פלישה דיי. לא בתור פני, היא בטוח מתה. אבל היו דיבורים על להחזיר אותה באופן אחר כי מאוד אהבו אותה.

DontEvenBlink

New member
לא יכולים לשחזר שחקנים

שהדמות שלהם מתה! רק בדוקטור הו עושים את זה וטוענים ש״הו כן, הם פשוט קרובי משפחה!!״

Ayelet 363

New member
(אותו הספויילר) נרמז

ראיתי פעם סדרה (לא ד"ר הו. עדיין לא התקדמתי אחרי הפרק הראשון. פעמיים!) שבה רצו להחזיר שחקן אז הוא היה... סוג של השיבוט (לא בדיוק. קשה להסביר) של הדמות שהוא היה שמתה.
(זה עבד מעולה).

גם שמעתי ששחקנית שעזבה סדרה (וממה שהבנתי הדמות שלה נשארה) חזרה להופעת אורח בתור דמות אחרת.

אבל כן, זה נשמע לי מוזר...
טוב... ווידון יכול.

elad218

New member
יש קטע דומה ב"חברים"

שכמה עונות אחרי שהדמות של ג'ואי ב"ימי חיינו" מתה הם רוצים שהוא יחזור בתור אחיו התאום...
לא כזה קשור, סתם הייתי צריך להוציא את זה

ואני לא נמנה על צופי ד"ר הוריבל, אבל ידוע שאצל ווידון אין שום בעיה עם דמויות שחוזרות מהמתים באורח פלאי כל עוד זה משרת את העלילה, אז לכו תדעו...

למעלה