היי אנשים :)

Conejito2

New member
היי אנשים :)

שמי באני ואני קוראת את הפורום כבר די הרבה זמן - בערך מאז שקיבלנו החלטה לעבור לאירופה. אני כל כך רוצה שזה יגיע כבר!! אבל לצערי ייקח קצת זמן :/. אתם אנשים מגניבים, אני אוהבת לקרוא את הפוסטים שלכם,השאלונים ולראות תמונות שלכם מחו"ל. אני מקווה שבקרוב אהיה חברת פורום מן המניין :)

לאן זה??

Conejito2

New member
תודה על תגובתך :)

אנחנו החלטנו על גרמניה - אני, בעלי והחתולים :)

shemesh7079

New member
ברוכה הבאה

ספרי קצת על החתולים. וגם על עצמך כמובן
לאן את עוברת ולמה? גם אני התחלתי את דרכי בפורום בתור סמויה בישראל, והנה כבר כמעט חלפה לה שנה באירופה...

Conejito2

New member
תודה רבה שמש :)

יש לי 2 חתולים הכי שונים שיש! גאטול (שזה שילוב של ספרדית ועברית למילה חתול) ג'ינג'י שתלטן ושובב :) ויש את צ'יקיטה (שזה קטנטנה בספרדית) שהיא שקטה וקטנה וביישנית ורוצה רק ליטופים, להתחבא ולישון. שניהם בני שנה וחצי. אני בת 24 מצפון הארץ, יש לי זיקה מאוד גבוהה לגרמניה, ואנחנו חושבים ששם יהיה יותר טוב למשפחתנו הקטנה. גם בעלי לא ממש מרוצה מהחיים כאן, והוא יכול להשוות עם מדינה אחרת שבה התגורר לפני שנים. ויש עוד הרבה הרבה סיבות אישיות שאני מרגישה שיהיה לי הרבה יותר טוב שם. ואני רוצה להגיד שאין לי משהו רע כלפי ישראל, היא פשוט לא מתאימה לי ואני לא מתאימה לה.

shemesh7079

New member
גאטול זה שם מצוין

גם אני תמיד הייתי צריכה להסביר את השמות הביזאריים של כל החתולים שלי... יש פה כמה וכמה גולשים מגרמניה (ומסתבר שלא מעט פליטים מחיפה...), ואני לא יודעת איך הגרמנית שלך, אבל אם גם את צריכה ללמוד את השפה (כמוני), תמצאי כאן הרבה אמפתיה
אף אחד לא יכול להבטיח לך מה ואיך תרגישי שם (זה מצוין אם את אומרת שיש לך זיקה לגרמניה, לי מעולם לא היתה זיקה לאוסטריה, להיפך
), אבל מה שבטוח, אם לא מנסים לא יודעים:) אני לא יודעת מתי אתם מתכננים לעבור, אבל אם תהיינה לך שאלות בענייני המעבר, יש עוד פורום- עוברים לאירופה, העוסק בדיוק בדברים הללו (וכדאי גם להזכיר את פורום גרמנית ותרבות גרמניה). את כל ענייני החתולים-נא לדסקס אצלנו
ורצוי גם להוסיף תמונות

Conejito2

New member

גם אני צריכה ללמוד גרמנית, קניתי ערכת לימודים ומקווה שאגיע לרמה בסיסית :) ראיתי לפני כמה זמן שיש די הרבה חיפאים, וכולם מסכימים שהעיר משעממת! אני קוראת סמויה גם שם ואף שאלתי שאלות על הנושא, תודה :) אני חדשה בנושא, אני תמיד הייתי חובבת כלבים, עד שיום אחד ביקשתי מבעלי שנביא חתול הביתה.. ואימצנו בסוף 2 חתולים ששיחקו יחד והקשר שלהם היה עמוק. לא יכולנו להפריד בין שני אחים (למרות שהם לא אחים ביולוגיים). אני לא מבינה למה אומרים עליהם שהם קרירים וכל הדברים האחרים שאומרים עלים, הם אפילו קופצים עליי כשאני באה הביתה. (וגם על בעלי). :)

Conejito2

New member
אין בעיה! :)

קפה עליי! ואפילו עוגיות תוצרת בית :) תודה! שיר קליט.. לא הכרתי אותו :)

שלום ארנבון

ברוכה הבאה
גם אני בגרמניה, לאן את הולכת? אגב, באיזור בו אנו גרים, הספרדית הייתה לי הרבה יותר שימושית מאנגלית (איכשהו תמיד הצלחתי למצוא איזה דרון-אנריקאי שיעזור לי)

Conejito2

New member
היי בוטן :)

תודה רבה :) האמת שזה תלוי בעבודה של בעלי, או שטוטגרט או מינכן אבל לא באיזור פרנקפורט כי יש לי שם משפחה
באיזה איזור את גרה? :)

למעלה