היי אנשים...

amityosovich

New member
היי אנשים...

אני מצטער שקצת הרבה נעלמתי בזמן האחרון...התחלתי אוניברסיטה ולא היה לי שם אינטרנט עכשיו קיבלנו לפטופים והתקינו לי אינטרנט אז אני אשתדל יותר. אני עדיין מדבב ועובד עכשיו על העונה השלישית של דן מדען. אחת הסדרות החמודות שעשיתי ואני ממש אוהב את הדמות שלי- גלעד. אם מישהו שם לב לפרסומות או משהו אני אשמח אם תגידו לי.... בעונה הזו הם גם שרים אז בכלל היה מעניין ואני אשמח אם תצפו. בכל אופן ובקיצור- מקווה להצליח להיות פה יותר ושלא ניתן לפורום להתייבש כי הוא כל כך יקר ומיוחד!! אומרים שרק כשמאבדים משו מעריכים אותו באמת.... בואו נדע להעריך לפני שנאבד! :)

Miss dub

New member
מילים יפות עמית

בהצלחה באוניברסיטה ועם הסדרה שאתה מדבב.

porky169

New member
איזה יופי שאתה ממשיך לדבב!

barak97

New member
כלכך נכון

הרבה אנשים שהיו כאן במשך שנים עזבו את הפורום.. ומרגישים את זה. שכל אחד יתעצל פחות ויגיב אם יש לו דעה. דיונים, זה מה שהיה כיף פה מאוד. דעות שונות על פאנדאבים וכל דבר אחר.. זה חסר, לי באופן אישי.. בכל אופן.. שמח שבמעט זמן שיש לך אתה מצליח להיכנס ולכתוב פה
אני מתגעגע לשיחות שלנו.. אבל חשוב שתלמד XD

amityosovich

New member
זהו...והבנתי אותם...אבל

הבטחתי לעצמי שאני אשתדל כמה שיותר לא להיות כזה... זה קשה מאוד מאוד אבל אני משתדל.... גם להמשיך לדבב במקביל לאוניברסיטה זה לא קל אבל אני רוצה להמשיך לעשות את מה שאני הכי אוהב לעשות.... וזה כמובן להיות מדבב....:)

טוריקו

New member
וואי דן מדעןן אח שלי היה רואה את זה פעם

הוא מה זה יישמח שהוא יגלה שיש עונה חדשה חחח

edden7

New member
איזה יופי!

אני שמחה שאתה ממשיך לדבב,כי חבל לאבד כישרון כמו שלך. :) ובהצלחה באוניברסיטה.

למעלה