היי אנשים

היי אנשים

סורי שלא הייתי פה הרבה זמן פשוט אילוצים שלא נתנו לי זמן אז דבר ראשון לכל החדשים ברוכים הבאים!!! תגידו משהו ממכם ראה את ET על מולד ירח?? אני לא אגיד כלום אכל WTF עכשיו נפתרה לי הדלימה אם ללכת או לא (כי זה הספר שהכי פחות אהבתי מכל4) עכשיו אני בטוח הולכת

elina002

New member
ראיתי

וואו נדהמתי ואהבתי. זה נראה כאילו הם הופכים את זה ממש לסרט אקשן (אני מרוצה)

shaharory

New member
../images/Emo221.gif תגידו.. מה רוברט אמר ששאלו אותו

אם הייתה לו אחות עם מי הוא היה רוצה שהיא תצא? לא הבנתי מה הוא אמר

orale12345

New member
אני מאוד מאוד אהבתי../images/Emo58.gifNM

כמה שיותר אקשן/אפיליות/קודרות יותר טוב. הספרים אם כמה שהם טובים יכולים להיות קיצ'ים מידי , ובתור אדם שמאוד אוהב אפל , אני שמחה שגם הסרט ילך בכיוון הזה. גם NM הוא הספר הכי "אפל" , לפחות מבחינה פסיכולוגית, בסדרה . הוא גם הספר הכי פילוסופי/פסיכולוגי מכל הסדרה . באופן אישי הוא הספר שהשאיר אותי עם הכי הרבה חומר למחשבה אחרי הקריאה. וחוץ מזה רוברט
כמה שיותר רוברט יותר טוב. אני גם אמוד אוהבת את המראה שלו בסרט הזה , הוא נראה ממש חולה. אף אחד לא מדבר על זה, אבל זה נראה כאילו טיילור "השמין" ורוברט הרזה כי הוא הרבה יותר רזה מבתקופת מעבר בין הסרטים, גם הרבה יותר חיוור.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif XDDDD../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

לא, לא התמסחרו בכלל.. Amazon Exclusive Twilight Music Jewelry Box Twilight Rosalie’s Necklace Twilight Esme’s Bracelet Twilight Pin Set Edward Cullen Action Figure Twilight Board Game

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחח

היה את הפרק הארוך הזה עם הבסטריט בויז נכון? או להקת בנים כלשהי אחרת..

xXx Lilo xXx

New member
למה זה ניראה כמו מונופול!?../images/Emo29.gif

חחחח אם זה מונופול אני קונה XDDD כזה אפשר לקנות במקום מקומות את הדמויות או לקנות במקום חברת המים - דם או במקום חברת החשמל לקנות כוחות או דברים כאלו. XDD ואוו המצאתי משחק XDDDDDDDD

shaharory

New member
../images/Emo221.gif רציתי פעם לקנות את השרשרת של אליס!

ולא הרשו לי כמובן =\ ואז הכנתי בעמצי משהו דומה כי התחפשתי אלייה

למעלה