החולצה בשבילי, סתם כי אני אוהבת חולצות עם משפטים, סתם בשביל לרענן את המלתחה, והכיוון הוא אולי איזה ציטוט או משהו, כזה שמעלה חיוך... בד"כ יש לי המון רעיונות, אבל משום מה הפעם לא עולה לי כלום =/
אני תמיד אוהבת משפטים על חולצות שמתחכמים וקשורים לחולצה (לא פתאום לרשום "האופטימי טועה בדיוק כמו הפסימי אבל הרבה יותר טוב לו, וכ'ו כ'ו....) אפשר לרשום על החולצה- זה לא חולצה, אני לובשת מכנסיים. מה אתם מסתכלים לי על החולצה? אם קראת את זה, אתה צריך להביא לי 10 ש"ח. החולצה של_____ החולצה של "-שם של מישה\י מפורסם-" נניח החולצה אדומה- אז לרשום -"החולצה הכחולה שלי ולמטה בסוגריים (אתה צריך ללכת לבדוק עוורון צבעים דחוף!) או לרשום "החולצה הזאת ניתנת להשכרה" שזה קורעעעעע חחחח החולצה הזאת עם עיינים בגב- זהירות. החולצה החולצתית מארץ חלצת הלכה בחלצתיים לחלץ חציל מהחצילייה בהחצליה חולצה הזאת לא קיימת, היא אשלייה אופטית.... חולצה כזאת לא מייצרים יותר- נדפקת!!! החולצה הזאת נגנבה מהחנות זוהי חולצה רווקה שמחפשת חולצ לאיזה בליינדייט... חולצה זאת מילה ממש מוזרה לא? אפשר לקחת חולצה ולכתוב עליה בהפוך משום שרק את תראי במראה. חולצה חולצתית זה הכי אחי. זה הכיוון? אני יכולה לחשוב על עוד... אני יודעת שחלק ממש מעפנים...
שאולי יוכלו לעזור: "הג'ירפה חכמה: לעולם אין היא משמיעה קול ורואה היא למרחק" "אילו אנשים היו מתרכזים בדברים הבאמת חשובים בחיים היה מחסור בחכות דיג" (דאג לארסון) זה הכיוון? או דברים קצרים יותר?