היי אנשים :)

M a p s

New member
היי אנשים :)

לא חנונית אבל מאוהבת בקסם, החן והתמימות של החנון הקלאסי. ברשותכם, אשאר קצת בפורום הזה. נראה נחמד פה :) גו חנונז!

וואו../images/Emo6.gif

2 חדשים כל כך מהר.... אנחנו 2 הפכים מושלמים...את ניכנסת בעמדה של וואו איזה יופי ואני בעמדה ההתקפתית...(תראי הודעת הכניסה שלי...+בקשר לכמה תגובות כאן) אני מאמין שגם לך תצפה פתעה בקשר לפורום זה.... ברוכה הבאה

Boldo

New member
טוב, זה דולק? זה דולק? אוקיי

שלום, הגעתם לפורום חנונים, אנחנו כרגע בהיברנציה (hibernation) אבל כמו שאת רואה (ומזיעה) זה כבר קיץ. מסתבר שאצלנו ההיברנציה אורכת שנים. נא להשאיר הודעה אחרי המשפט המסוגנן, נשתדל לחזור אליך בהקדם האפשרי. "מלחמה היא שלום חירות היא עבדות בערות היא כוח" (סוף משפט מסוגנן, השאירי הודעתך) This was a triumph, I'm making a note here HUGE SUCCESS

Boldo

New member
זה לא הולך ככה.

את\ה צריכ\ה להציג את עצמך. הנה הנוסחא הכללית: "שלום קוראים לי X אני בן\ת Y ואני חנונ\ית. מקווה שתקבלו אותי לשורותיכם ושלא אקבל את ההודעה המוקלטת של החלאה מההודעה למעלה"

M a p s

New member
אוקי...

שלום קוראים לי מאפס, אני בת 26 ויש לי כמה שאלות בנוגע לחנוניזיישן. מקווה שתקבלו אותי לשורותיכם ושלא אקבל את ההודעה המוקלטת של החלאה מההודעה למעלה. דוגמאות לשאלות שתמיד סיקרנו אותי לגבי הזן שלכם: 1.כיצד להבדיל בין חנון ביישן ולבין חנון חסר ביטחון עצמי? 2. מה הסיבה שחנונים מניחים שבנות לא תאהבנה אותם? 3.מה מפחיד אותכם יותר מכל? 4.האם יש לכם אוכל מועדף? 5.כיצד לגרום לחנון ביישן לצאת מהצדף הקטן שלו מבלי להרוס את המרקם העדין והתמים של האופי החנוני? 6. האם הכישרון למשחקי מחשב הוא גנטי או נרכש? 7. האם יש לחנון תקנה?

מתן4ל

New member
טוב נו,

למרות גישת ה"כל תשובה לכל שאלה שלך היא - זה תלוי בהגדרה של חנון שאותה אני לא יודע" שלי אני אשתדל לענות נורמאי לשם שינוי: (אגב, קוראים לי מתן ואני בן 27 מר"ג (לומד מחשבים לMA ועובד בזה). 1) זה אותו דבר - זה 2 שמות אחד שלילי ואחד חיובי לאותה התופעה. 2) כי הם לא יפים ושריריים. (ולא מתקלחים אף פעם אבל זה לא קשור...) 3) בנות (זה יותר מסובך מהקורס באינפי I). 4) פיצה (אני לא אוהב פיצה אבל הרעיון הוא אוכל שאפשר להזמין באינטרנט לבית) 5) הא? כאילו NULL pointer exeption - can't find class צדף in DB. 6) קצת גנטי וקצת נרכש (ז"א אפשר לפתח תכונות כמו זריזות וללמוד טקטיקות אבל חלק יצליחו בזה יותר טוב מאחרים אם כולם ישקיעו את אותו הדבר בדיוק) 7) חנונים זה אחלה - לא צריך לתקן אותם

M a p s

New member
מתן

לגבי 1, לא ידעתי את זה. הייתי בטוחה שחוסר ביטחון עצמי וביישנות הם שני דברים שונים. אולי בהקשר של חנונים הם באמת אותו הדבר... לגבי 3 מה מפחיד בבנות? אשמח להסבר (דגש על בנות עם אופי טייייייפה חזק
) נ.ב מתן אל?

מתן4ל

New member
לא לקחת אותי יותר מדי ברצינות ../images/Emo13.gif

1) אני לא בטוח בזה וזה עניין של הגדרה. זה ההגדרה שאני מכיר. את מוזמנת לפרט מה לדעתך ההבדל אם זה עדיין חשוב. 3) זה לא היה כ"כ ברצינות. יש נטיה לתפוס בנות בתור משהוא לא צפוי (בת יכולה לבכות בלי סיבה ואתה צריך לנחש מה לעשות כדי להרגיע אותה למשל), ללכת לרקוד ביער זה מתאים לבת. מה שאני חושב ברצינות זה כמובן שיש בנות כאלה ויש בנות לא כאלה (ויש בנים כאלה ובנים שהם לא). אה, ואת מוזמנת לשרשור היכרות...

M a p s

New member
כבר הצגתי את עצמי ../images/Emo13.gif

בכל הנוגע לחנונים ובנות - חוץ מהעובדה שחנונים נלחצים מבנות באופן כללי, אילו תכונות בהן עלולות להלחיץ יותר מכל? האם עם התמדה והשקעה גם אני יכולה להיות חננה למופת ? (נכון לעכשיו האינטלגנציה שלי ממוצעת מינוס)

מתן4ל

New member
לגבי בנות - אמרתי מקודם,

זה שהן לא צפויות. וכן את יכולה ליהיות חחנה למופת (ואפילו להעלות לעצמך את הIQ עם קצת מאמץ). נ.ב. בשרשור היכרות יש עוד שאלות חוץ מגיל אבל חפיף אני אוותר לך

M a p s

New member
אוקי אז אני צריכה הדרכה

טיפים אחי, טיפים! מה אני עושה?

sagima

New member
באמת? את לא יכולה לנחש לבד?

הנה רמז: צריך לעשות משהו עם התוכנית משלב א' (ולא, אני לא מתכוון ללהדפיס אותה על נייר רך (או לא, אם זה הקטע שלך) ולהשתמש בו ליום שבו יהיה מחסור חמור בנייר טואלט). שיט! בטעות גליתי פרט מרכזי בתוכנית שלי להשתלט על העולם!!!

Bobot

New member
אי אפשר להפוך לחנון

זה דבר שנולדים איתו. כמו תסמונת דאון, אי אפשר לרכוש את זה ואי אפשר להיפתר מזה. מצטער לאכזב, אבל אלו עובדות החיים.

למעלה