היי אנשים!

שונרא2000

New member
היי אנשים!

בלי אף מילה רעה על המנהיגים שלנו - אקטרס המדהימה - גם יפה גם חתיכה (וגם אופה) וחברנו הטוב - המדהים - הגברררררררר - אלי מרקו!!! הם הבהירו לי יפה מאוד שבפורומים בתפוז מותר ללכת רק בכיוון אחד ויש דרכים להגיד שחזרתי לפורום (איך היה עכשיו בסדר?) אז הנה אני - שונרא רציתי לפתוח דף חדש אבל הזכירו לי איפה אני עומדת ומי אני בשביל פורומים של תפוז (לא משהו אישית נגדכם אלי ואקטרס...) נוטרים לי קצת טינה אז בודקים כל דבר שיוצא לי מהפה כי יש עליי תווית של טראבלמייקרית מאז ימי... טוב, אני לא אגיד את השם שלו כי זה לא הפורום... הנהלת תפוז נוטרת טינה בגלל ספר שיצא לשוק ו... טוב, גם את זה אני לא אגיד.... בכל מקרה באתי להגיד לכם שאני מוכנה לעזוב את כל זה עכשיו אם תתנו לי לחיות כמו בנאדם עם יציאות חריגות פה ושם - זה שום דבר נגדכם זה רק יציאות שלי. בכל מקרה, מה שלומכם אנשים??? זאת הייתה השורה התחתונה של ההודעה המשמיצה שלי.... אתמול ישבתי מול הטלוויזיה (זה היה בפרק של הצהריים או של הערב אני לא ממש זוכרת) כשמיכאל סיפר לורדה על רונה, אני חשבתי שאני משתגעת - כמה טיפש בנאדם אחד יכול להיות???

actress

New member
ברוכה השבה אבל למה לעקוץ שוב פעם?

אני לא ביקשתי שתאמרי עליי את המילים האלה רק ביקשתי לא להשמיץ, אני מכבדת אותך אז מה את רוצה ממני?! אנחנו לא נוטרים טינה אבל תשימי לב איך את מתגרה! את כותבת פה ומצפה שלא נגיב? אז הנה אני מגיבה ותעשי מה שאת רוצה אבל מה שכתבת על הפורום השני היה לא לעניין אני לא מבינה מה יוצא לך מהעקיצות האלה זה לא תורם כלום. תכתבי כמו כולם מי אמר שלא את רק רוצה להראות שאני מנסה להיות מגעילה אלייך אבל תראי איך את מתנהגת אני באה לקראתך ואת משמיצה לפני כולם. תדוני כמה שבא לך אף פעם לא מחקתי פה את ההודעות שלך ואת סתם משמיצה עכשיו.

שונרא2000

New member
מה שהיה הוא שעשיתי פשוט קופי

לא היה לי כוח לכתוב הכל מהתחלה אז היה פה משהו על הפורום השני... בכל מקרה, עזבי את זה עכשיו בקשר לפורום השני זה קשור לפורום השני לא לפה. ד"א: רק לידע כללי וזה הדבר האחרון שאני אומרת בפורום הזה בנושא: אני לא קרן

שונרא2000

New member
קיבלתי פירוט שלם מחברה שלי

בקשר למה שהולך להיות בסוף הסידרה, זה רע כי אז אני לא אהיה מופתעת אבל מצד שני זה לא כזה נורא כי העיקר זה לראות את יהודה לוי וגם לראות איך קורה מה שקורה ולא רק מה קורה. בכל מקרה זה הרס לי.... ראיתם איזה ג´וק אבנר???? איך הוא מתנחל למאיה בבית כאילו שהוא איזה לא יודעת מה!! אני הייתי זורקת אותו ישר על המקום ולוקחת לי איזה יהודה לוי חמוד אחד. כמו שאומרים: טוב יהודה לוי אחד ביד ממליון אבנרים בכלל לא משנה איפה.

למעלה