היי אנשים^^.

MikeY fReAk

New member
היי אנשים^^.

וול, אפעם לא כתבתי פה.. אבל תמיד יש פעם ראשונה:]. יש לי שתי שאלות..
: 1. קניתי את האלבום השני לא הרבה מדי זמן אחרי שהוא יצא ואת הראשון ממש לאחרונה. אצתי רצתי לשירונט כדי לעשות קופי פייסט של משפטים לכינוי במסנג'ר, ומשהו שם היה נראה לי מוזר מדי.. מעבר לשירים שמופיעים בראשון ובשני יש שם עוד עשרה שירים
. עכשיו.. אני בעיקרון לא הורדתי אף שיר בחיי ואני גם לא מתכננת להוריד. אם אפשר להשיג את השירים האלה בדרך חוקית - אשמח לשמוע.. 2. אפעם לא הייתי בהופעה של שילה
. שזה משהו שחייבים לתקן
. יש איזשהו סיכוי שהיא תופיע בירושלים? מתוכנן משהו/מתי בפעם האחרונה היא הופיעה בירושלים? (אני זוכרת שהיתה הופעה שלה במסגרת של איזה משהו, שכחתי מה.. לא באתי כי זו היתה שירים לא שלה, ועם כל הכבוד לזה, אני רוצה שההופעה הראשונה שלי תכלול שירים שלה:p) תודה לעונים וחגשמח

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

1. בעקרון, רוב השירים שמופיעים בשירונט ולא בדיסקים, הם שירים ששילה מבצעת בהופעות, וכנראה שמעריצים העלו את המילים לאתר. השירים מסתובבים בתוכנות שיתוף קבצים [כמו סולסיק או אימיול], ואני חושבת שחוץ מהופעות, אין ממש דרך חוקית לשמוע אותם... אלא אם שילה תחליט לכלול אותם באלבום הבא.
2. לא ידוע כרגע על הופעה בירושלים. את מוזמנת לעקוב אחר לוח האירועים בפורום, או במייספייס של שילה. כרגע ידוע על הופעה לזכר ענבל פרלמוטר, בבארבי בת"א, ב1/11. וב7/11 יש הופעה אקוסטית של שילה, בתמונע בת"א. אשמח אם תישארי בפורום
, וכמובן חג שמח, אורעד.

ברוכה הבאה :)

אורעד כבר ענתה לך על כל השאלות, אז.. כמו שהיא אמרה, נשמח אם תישארי וחג שמח
.

MikeY fReAk

New member
יו, חמודים פה:]

(במקום להציף פה ולהגיב לכל אחד הגבתי לעצמי:p) תודה על התשובות:) מקווה להישאר כאן ואשתדל לעקוב במייספייס שלה
. וגם אצטרך לבקש ממישו שיוריד לי את השירים האלה.. זה יהיה מוזרD:

reiya

New member
היי,ברוכה הבאה :]

אני גם רק הצטרפתי וגם מירושלים :] אז כבר ענו לך.תהני כאן.

לילי ת

New member
../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!!! בטוחה שתהני בהופעה! בואי לתמונע..

למעלה