היי אנשים

Fall Out Liel

New member
אבל רק נפגשים שם..../images/Emo168.gif

בשני המפגשים שהיו לנו אז היינו שם חצי שעה- ארבעים דק' לכל היותר ומשם הלכנו לאנשיהו..

באולינג בראשון ואז משם נלך לקניון הזהב D:

למרות שאני לא בעד באולינג , אבל אם כבר הצעת S: חוץ מזה, אני לא ממליצה על מפגשים במקמות כאלו כי כל אחד ירצה ללכת למקום\מתקן אחר וילך עם החברים שיותר קרובים אליו בפורום ואז כולם יתפצלו לקבוצות וזה בכלל לא שווה. המטרה של מפגשיפורום זה להכיר אנשים חדשים ולהיות איתם ביחד :) יש במקומות האלו הרבה חסרונות, אני יותר מעדיפה את עזריאלי ^^

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif כפרע עלייך!!../images/Emo99.gif כמה שאת צודקת!

רציני היא צודקת! יש פה המון שאני לא מכירה ואני מתה להכיר ולראות!! אבל אם נעשה בסופרלד וכו' אז זה יהיה קצת קשה... בואו מפגש הבא בעזריאלי ומשם ניסע כולנו לאן שהו בחמולה חעעעע נפוצץ את האוטובוס!!

XxXxEdenXxXx

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך !

הכי טוב, ניפגש בעזריאלי , נפוצץ ת'אוטובוס, וניסע לאיזה מקום מגניב !!

OOORRRRR

New member
באולינג

בראשון כי אני לא יכולה לסוע רחוק גם אין לי כסף וגם אמא שלי לא תתלהב שאני ניפגשת עם אנשים באינטרנט אז עם זה יהיה קרוב אז אני יכול להגיד לה שאני הולכת ען חברות

OOORRRRR

New member
בעצם..

אני יכולה בכל מקום שהוא בסביבה לא חייב באולינג

אוקיי

פסדר אבל אני חושבת שצריך קצת לגאוון .... ועם אתם רוצה אפשר באמת שנפגש בעזריאלי ומשם נלך לבאולינג .... (אני מזכירה עדינות!!!!!!) :)

אתם טוב ירד לי מהרעיון איך שאתם רוצים ...

רומים סופרלנד סבבי רוצים לונה פרק סבבי רוצים באולינג ...(סבבי ) רוצעם עזריאלי ....

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל קשה להגיע לבאולינג ככה סתם..

עזריאלי זה כרגע המקום הכי אידאלי שיש כיוון שיש שם רכבת שמגיעה ממש ממש ממש עד לקניון עצמו. ומה? רכבות לשם מגיעות מכלללללללל הארץ! ממש ממש מכל הארץ! מכל תחנת רכבת אפשרית שיש מגיעים לת"א..

Fall Out Liel

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifכנסו!!../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo168.gif

לונה פארק- 100 ש"ח בערך כניסה+50 ש"ח לאוכל/שתייה/נסיעות/בזבוזים. אם מישהו מוכן להביא ולשלם כזה סכום אז סבבה.. אבל את לא מבינה גם שאנחנו רק נפגשים שם, ואז אנחנו הולכים למקומות אחרים, עזריאלי זה במרכז, הרבה אוטובוסים ורכבות מרחבי הארץ מגיעים לשם, זה המקום היחיד שאפשר לעשות בו מפגש שלכולם יהיה סיכוי שווה לבוא אליו.

אוקי בסדר אני מבינה בגלל זה אני אומרת מה שאתם

שיט נגמר לי המקום בנושא !!! .. רוצים...

../images/Emo31.gif

ואני לא חושבת ככה בגלל הכסף, אין טעם למפגשים במקומות כאלו ..יש כ"כ הרבה חסרונות במקומות כאלו למפגש וזה סתם לא שווה S: עזריאלי נראלי הכי נורמאלי למפגשים ואם אתם רוצים שינוי אומשהו כזה כדאי לעשות איזה פיקניק או משהו כזה בגני יהושע\גני התערוכה...

AnGi14

New member
עכשיו כשחושבים על זה את צודקת ../images/Emo45.gif

גם בלונה-פארק לא ממש נוכל להיות יחד כל אחד ירצה להיות מתקן אחר [זו היית ההצעה מטופשת מצידי...]

../images/Emo45.gif כן, נראלי הכי נורמאלי ^^

וכבר אמרתי אם אתן באמת רוצות לעשות משהו מיוחד אז אפשר לעשות מן פיקניק נחמד באחד הגנים בת"א.. ומנסיון, זה ממש כייף! D: זאת רק הצעה, אם אתן רוצות אני יכולה לארגן את זה ^^

למעלה