היי אנשים

lacrimosa girl

New member
היי אנשים ../images/Emo9.gif

החלטתי להכריז רשמית על פתיחת עונת אובססיית הערפדים שלי, אחרי שביום כיפור קראתי את דמדומים והחלטתי שגם אני רוצה חבר ערפד D: ובגלל שלחברות שלי נמאס לשמוע ב4 הימים שעברו מאז על הקורבן החדש שלי, נזכרתי שבחורה חביבה שאני מכירה - איך לא - מפורום נייטוויש פתחה פורום ערפדים...אז מואהאה! אני כאן. D: ואגב, חוץ ממונלייט וכמובן באפי ונאג'ל, איזו סדרה ממש ממש טובה של ערפדים יש ששווה לראות? D:

בדנתמ

New member
אוהו ברוכה הבאה..

רק אל תצפי שההודעות פה יגיעו בקצב המטורף שהן מגיעות בפורום נייטוויש... not that there's anything wrong with that...

ברוכה הבאה-

הייתי ממליצה לך על מנגות... אם את קוראת/tapuzforum/images/emo122.gif חוץ מזה אין לי ממש מושג, אה... ויש את ``ראיון עם ערפד`` ששמעתי עליו ביקורת טובה. ושאני בדרך לספריה לקחת אותו. חוצמזה- תהני/tapuzforum/images/emo3.gif

lacrimosa girl

New member
מנגות זה נחמד.. רק שאין איפה להשיג אותם :X

וראיון עם הערפד גאוני!! הרבה יותר טוב מהסרט. D:

יש אתרים שמעלים מנגות שלמות אליהם לקריאה

אונליין... ואם רוצים לשמור על זה חוקי אז אפשר תמיד לקנות בקומיקזה/קומיקס וירקות אבל זה יהיה יקר

lacrimosa girl

New member
אני לא יכולה לשבת כ"כ הרבה זמן מול מסך :X

ואין לי כסף מיותר לספרים/דיסקים אז למנגות?

lacrimosa girl

New member
סדרה גאונית D:

אבל אני התכוונתי יותר לסדרות שהן באמת רק על ערפדים. כי כמה שיותר הזלת ריר זה יותר טוב

lacrimosa girl

New member
חהחה.

אחרקי שקראתי את זה שוב והתפלצתי מכמות העילגות הנשפכת שאין סיבה אחרת לתרץ אותה חוץ מבקוקטייל לא מוצלח של וודקה פיץ', חסר בשעות שינה ועוד כמה אביזרים טקטים, החלטתי להציג את עצמי מחדש.
עלומה, 17, קבוצת יבנה. איך הגעתי לערפדים? דרך הספר דמדומים. חהחה. אני לא ילדה בת 12 אבל בכל זאת התאהבתי. ומישהו מכיר ערפד סקסי ומסוקס להכיר לי?
עלומה/ג'וד. רק כדי שתוכלו לומר "היי ג'וד!" ואני אצחקק לי ולשם שינוי תהיה לי סיבה טובה
[אני היחידה שנרשמת לאתרים שאומרים לך hi john לדוגמא בתור ג'וד כדי לראות את הhey jude ולהקרע מצחוק בכל פעם מחדש? עשיתי פעם קולאז' תצלומי מסך של האתרים האלו. כן אני קצת פתטית. אז מה
]

קרניjack

New member
הולה הולה!../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום!
מקווה שעם הצטרפותך, גם תעלה כאן רמת הפעילות(יאללה עלומה, ראיונות לפינות
) אז נכון, דמדומים הוא סוחף (למרות שהוא ילדותי לטעמי), אבל מי לא רוצה חבר ערפד
התחלתי לקרוא את ספר ההמשך וביינתיים, הרבה יותר טוב מדמדומים. ובכלל, אם את רוצה חפירות, יש קומונה רק בשביל סאגת הספרים הזאת (אבל זהירות, היא כוללת ספויילרים
) אני מאוד ממליצה על MOONLIGHT, סידרת ערפדים-בלשים מעניינת שעוסקת נטו בערפדים, לא בחבריהם אנשי הזאב, לא ברוחות מהשאול וכו'. תכלס ערפדים. בארה"ב התחילה לא מזמן סידרה בשם TRUE BLOOD , היום בערב יוצא הפרק השישי. אין משהו מתוחכם מדיי בסידרה לדעתי (יש לא מעט דם, סקסק וקריצות מיניות) אבל יש משהו סוחף בסידרה. BLOOD TIES היא סידרה בינונית, שלא ממש מתעסקת בערפדים (אישית לא אהבתי את הערפד הראשי) אבל היא גם מבדרת. יש עוד מכל מיני סדרות שתוכלי למצוא ברשימה האדומה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1998&msgid=112687215&FlagSybase=1 נמצא גם בטאגליינס, זאת רשימה של סרטים, ספרים וסדרות ערפדים. אנג'וי!

lacrimosa girl

New member
אני אפעיל את מוחי המעוות ואחשוב על פינות =]

ובקשר לדמדומים, הוא אכן כתוב קצת רדוד והתרגום בכלל מזעזע, אבל יש לו כזה קסם שיצירות רבות אחרות והרבה יותר טובות [כמו ד"ר זיוואגו למשל, או יצירת המופת] לא הצליחו להפעיל עליי. אחרי 20 עמודים של יצירת המופת פרשתי לטובתו ולא תאמיני - במרווח של 24 שעות [אחרי שסיימתי את דמדומים ואת יצירת המופת
] והתחלתי את ד"ר זיוואגו נטשתי גם אותו אחרי 40 עמודים לטובת קריאה חוזרת של דמדומים!~ וחוץ מהרדוף לבן לא היה אף ספר שקראתי פעמיים בכ"כ מעט זמן, והרדוף לבן מוצדק לגמרי, ספר גאונייייי. D: ואני רואה את מונלייט כי המלצת לי על זה מזמן =] לאט לאט אבל פרק בשבועיים בערך. סדרה מעולה! דווקא ממש אהבתי את בלאד טייז. שידרו את זה בהוט איזה תקופה וראיתי די בקביעות =] ואני מפעילה את האימיול בזה הרגע
תנקס בייב!
נראה אותך באייקון?D: [השאלה הזו מופנית גם אליך, נועה
]

קרניjack

New member
קראת את דמדודמים מתורגם?

אחריי שדיפדתי קצת בספר בסטימצקי, רק לראות איך הוא כתוב, אמרתי לעצמי שאני אהיה מובכת שאני קוראת ספר שנשמע ככה...אני רק חושבת איך תירגמו את הקיטש הזה לעברית וזה דוחה אותי מלקרוא
אני אומנם רק בתחילת ההמשךNEW MOON אבל הוא יותר מעניין, וכתוב יותר טוב עד כה. אם דמדומים כל כך מיכר אותך, כדאי שתמשיכי! אם אהבת גם BLOOD TIES אני ממליצה לך על הסידרה "על טבעי" אם לא יצא לך לקראות, הם גם עוסקים בשדים/רוחות וכו' אבל יותר עמוק ואפל. מקווה ביום חמישי ללכת לאייקון, אז אם את שם בטח נתראה

lacrimosa girl

New member
כן הוא מתורגם הכי לא ברור שיש.

לצערי קראתי את התרגום, אבל אני מקווה לקנות באייקון את כל הסדרה באנגלית ואם לא אז להזמין מהנט.
ואני הולכת ביום רביעי
אין מצב שתגיעי? :/ חח וגם את על טבעי ראיתי
סדרה נחמדה. לאט אלט אני מגלה שאני רואה הרבה יותר טלוויזיה ממה שחשבתי שאני רואה
לפחות זה דברים איכותיים =]

lacrimosa girl

New member
הרדוף לבן צריך להיות ספר חובה בבצפר לדעתי!

הוא גאוני ממש. הרבה יותר טוב ממיכאל שלי

למעלה