היי אנשים!

X-na GIRL

New member
היי אנשים!../images/Emo80.gif

טוב אני קצת מפחדת להיכנס עכשיו לפורום, אוקיי, לא נכנסתי עד עכשיו כי לא ממש הייתי בבית, אוקיי, עכשיו שאני נכנסת ורואה את השם שלי בכחול זה קצת שוק, כי זה בא נורא במהירות , אז אני מאוד מצטערת אם אנשים נעלבו מזה שלא הגבתי לשום דבר, רק עכשיו אני נכנסת, קראתי את כל ההודעות שכתבתם ואני מאוד מקווה שלא עשיתי רושם של מישהי שמתעלמת וזה לא יקרה בשנית! אז כדי להכיר אותי מעט הנה כמה עובדות נחמדות עלי! שם: הילה אלבוחר מקום לידה: תל אביב בי"ח אסותא (מספיק?) מקום מגורים: עיר נידחת בשם נס ציונה (מכירים?) עינים: חומות. שיער: חום. יומולדת: 15.11.1985 מגמת לימוד: גרפיקה ממוחשבת. גובה: 161 ס"מ בפעם האחרונה שבדקתי. משקל: אם כל כך מעניין בסביבות ה 50 ק"ג. מה עוד? חיות מחמד: שתי אוגרות נחמדות (סמיילי תוכל להסכים), ליילה ולוסיפר. אההם... סדרות אהובות:זינה (בראש ובראשונה), השבט (מיד אחריה!), דארק אנג´ל, באפי ועוד כמה שלא עולות בראשי כרגע! מוזיקה אהובה: כל דבר שנשמע טוב. דמות אהובה בשבט: לא יכולה לבחור בין השתיים - אמבר וטאי סן. שחקן אהוב: דיויד טיילור (סאשה). שחקנית אהובה:לוסי לולס - זינה (הכ, הכי), אח"כ בת´ אלן, מישל אנג, אבוני סמית´(מהממת!), ג´נין גארופלו ומשם זה רק מדרדר! מה עוד אפשר לכתוב? אייקון אהוב:
(זוכרים את הרמז?!) פורומים שאני חברה בהם: לצערי.שמחתי רק זינה והשבט! יש לי אתר אינטרנט לסידרה זינה הנסיכה הלוחמת. אני רואה השבט מאמצע העונה השלישית אבל אני מדביקה פערים! אההם, ואני חושבת שזהו זה, אם מישהו רוצה לדעת עוד משהו עליי, אתם מוזמנים לשאול! שוב אני מקווה שכולנו נסתדר ובסופו של דבר הכל יהיה בסדר! אז להתראות אנשים שלי!

MaMi liraz

New member
../images/Emo26.gifברוכה הבאה הילי

בהצלחה לך בתור מנהלת שלנו את נשמעת בן אדם מאוד נחמט אני מקווה שיהיה לנו טוב ביחד אממממ.... אין לי כל כך מה להגיד כי אני לא מכירה אותך ממש אבל התיאור שלך באמת עזר אז שוב בהצלחה והרבה מזלטוף

אמבר 13

New member
קודם כול.....

ברוכה הבאה ובהצלחה! ודבר שני אנילא יכולה להגיד שאני ממש קורנת מאושר על כך, בגגל שעדי לא התייעצה איתנו ובגלל שכולנו מאוד רצינו ופתאום מגיעה מנהלת שאנחנו אפילו לא מכירים ופתאום בלי מאמץ הופכת למנהלת! אבל בכול און בהצלחה ומקווה שתהני כאן ואני כמובן אני אתן לך הזדמנות...מקווה שלא פגעתי בך!

X-na GIRL

New member
אני לא נפגעת כל כך בקלות!

בכל מקרה זה לא היה בלי מאמץ, אבל אני מבינה את זה שאתם לא מכירים אותי ופתאום אני נכנסת לחיים שלכם, זה נרשם אצלי, אני לא מתיימרת להיות ברמת ההכרות של סמיילי אבל אני יודעת פה ושם על הפורום, זה שלא כתבתי הודעות לא אומר שלא עקבתי אחרי המתרחש, נכון בהתחלה כי סמיילי ביקשה ממני כי הרי אנחנו חברות והפורום שלה היה משהו שהיא מאוד רצתה ונלחמה עליו כמו כולכם, (אני זוכרת שירשורים רצחניים בפורום טלוויזיה) והנה קיבלנו מה שאנחנו רוצים,ואז המשכתי מתוך אהבה לסדרה ומחוייבות לסמיילי, ועכשיו מחוייבות לקהילה המתווצרת של השבט, אז בואו פשוט ננסה להסתדר ( מה שאני מקווה שיקרה מהר - אבל לא מהר מדי בשבילכם) אז בואו נתחיל מהתחלה בסדר?? היי אנשים אני הילה, המנהלת החדשה של הפורום, מה המצב? אהה והאיציק שלי הוא: 94837111

מיוני

New member
החלטתי!

קראתי תאימיל שלך עדי ואני החלטתי שאני לא עאזוב אבל אולי בכל זאת נעשה בחירות ונראה אם כולם מסכימים או חלפחות הרוב לזה שהילה תעזור לך ואם לא יסכימו אז נעשה בחירות של כולם טוב? עוד החלטה שלי בגלל שממש אבל ממש נעלבתי מכולכם היא להוריד משמעותית את השותפות שלי בפורום לאולי פעם בשבוע שבועים כי אני משתתפת ולא קורא כלום בסדר אבל פתאום המנהלת החליטה שהיא רוצה חברה שתעזור לה לומרות שיש הרבה שרוצים ושהיא לא כתבה אף הודעה ורק הציעה הצעות ולכן החלטתי לפרוש כמעט סופית!!!!!!! ועדי אני לא חושבת שנמשיך להיות ידידות ממש לא! ולהילה ברוכה הבאה

faith2

New member
הלו?!

כאילו בסדר אני מבינה את הכעס, אבל עדי אם כל הכבוד רשאית להחליט על המנהלת, היא נלחמה על הפורום הזה, והיא האחראית...אז נכון היא לא ערכה הצבעות וכל זה, אבל בכל זאת הפורום הזה שייך לה. אישית גם אני חושבת כמוכם אל תבינו לא נכון, אבל בכל זאת הפורום הזה שייך לעדי, ואם היא רוצה שחברה שלה שעזרה לה מאוחריי הקלעים של הפורום תהיה מנהלת, אז סבבה. במקום להמשיך להריב, בואו נקבל את הילה ולא נגרום לה אי נעימות נוספת.... בבקשה

מיוני

New member
אני מקבלת אותה להפוכו....

אני מאוד שמחלה שיש חברים חדשים בפורום אבל אם עדי החלטה שלא משנה כמה נשתתף אנחנו לא נוכל להיות איתה מנהלים אז החלטתי שחבל על זמני ושאני אבוא פעם בחודש אולי אז יעריכו אותי יותר!

faith2

New member
אולי לא הבנת...

הילה עזרה לפורום מאחוריי הקלעים...... ואם כל הכבוד והבאסה גם עדי רשאית להחליט על המנהלת... אז כמו שאמרתי עדיף לסיים את הוויכוח בשביל למנוע אי נעימויות...

MaMi liraz

New member
פ´יית צודקת

מצטערת להגיד אבל ההחלטות בכל זאת מתרכזות בידים של עדי ועדי בדרך כלל יודעת מה היא עושה ותאמיני לי שגם אני רציתי להיות מנהלת אבל היא רצתה שתהיה היתה חברה שלה שהיא מכירה יותר, ושאולי גם תעזור לנו סו ואט?? אני לא אבכה על זה או אעזוב את הפורום בגלל זה אני לא חושבת שיש הצדקה להרגשה הרעה הזאת שלך אני חושבת שפשוט קמת על צד שמאל בבוקר תראי שמחר הכל יהיה טוב ו... אני מצטערת בשמה ובשם כל הפורום על אי הנוחות שגרמנו לך עדי ולך הילה

dark ch0s3n

New member
Congratz

congratz Hope that u´ll be a good admin of this forum And blah blah blah Btw add me t yar contact list on icq ... Jakit-no hebrew solly ,i got use to English ...2 much with m0sad in mirc ... Ltz

סמייילי

New member
ניהול פורום זה לא פרס על השתתפות!

אם זה היה, אז חצי מהפורום היו מנהלים.. תביני שגם אם את לא מנהלת זה לא אומר שעולמך חרב ולא רוצים אותך יותר, את חברת פורום כמו כולם! "לא נהיה חברות יותר"- ציטוט שלך, אני אוהבת את כל חברי הפורום, אני לא מכריחה אף אחד להיות חבר שלי, להפך, אומרים שמנהל צריך להיות קצת מרוחק כדי לשמור על סמכות, אולי בגלל שלא עשיתי את זה אתם כל כך מזלזלים בי עכשיו. מי שרוצה בידידות שלי- מוזמן ביותר- אני רק אשמח מי שלא- אני לא מכריחה אף אחד. שוב תודה ללירז, לפיית´ לאנג´ל ולכל מי שעמד לצידי והגן על שמי, זה מראה על גיבוש! אבל רוב הפורום שלנו ממש לא מגובש! בפורום זינה הוסיפו 2 מנהלות בין לילה, וכולנו רק שמחנו בשבילן! מה שקורה בפורום מצביע על חוסר גיבוש- כל אחד עדיין מנסה לתפוס מעמד ומקום, ואני חושבת שאולי מפגש פורום לא יהיה כזה רעיון גרוע, שנוכל להכיר אחד את השני- אם אתם רוצים נדסקס על כך בהמשך, ומיוני- תתפלאי, אני דווקא כן רוצה שתבואי- שוב, שם דבר לא נעשה במכוון כדי להעליב אותך. -עדי

מיוני

New member
דעתי לענין

אני אומרת ברוכה הבאה להילה ובהצלחה אבל אם את מחליטה דברים בלי לשאול אותנו על תצפי שמיד נסתדר עם זה וזה לא נעים כי אולי את יודעת שהילה עזרה אבל אני לא ואני מרגישה לא טוב עם זה ושלחתי לך אימיל תשובה אז ברוכה הבאה הילה וכמו שאמרת כבר לא הינו חברות וגם לא ידידות וגם לא נהיה!

THEchosen1

New member
ברוכה הבאה הילה !!

אני בטוחה שסמיילי עשתה בחירה טובה ושתשתלבי פה מצויין (תסלחי לי על החוסר צבע של ההודעה הזאת אבל האייקונים שלי לא עולים) ועכשיו הפנייה אליכם אנשים ! קחו עצה ותירגעו !! מה זו הקבלת פנים הזאת למנהלת החדשה שלנו ??? תנו לה צ´אנס , אז דברים אולי לא הסתדרו איך שכמה אנשים רצו... אז????? סוף העולם ?? לא ! לא צריך להתעצבן ולא צריך לאיים - באמת הפתעתם אותי בקטנוניות הזאת.. ( הפנייה היא לא לכולם ) סמיילי בחרה אותה וזו עובדה - בפעם המיליון אני סומכת על סמיילי ועל השיפוט שלה חוץ מזה שהילה באמת נשמעת נחמדה , אז תתמודדו !!!! ותעברו הלאה !!!!! איזה עמבוש´ עשיתם פה אני מסכימה לגמרי עם פיית´ ולירז ומשתתפת בהתנצלות להילה ! הילה - קבלי דאבל סדרות בתמונה

MaMi liraz

New member
מסכימה איתך לגמרי ../images/Emo36.gif

הילה אני ועוד הרבה כמוני ממש מתנצלים על ה"ברוכה הבאה" שזכית לו זה לא הגיע לך

למעלה