היי אנשים

B A R B A R

New member
היי אנשים../images/Emo66.gif

i lllloooooooovvvveeeee nirvana!!!
אוקיי קוראים לי ענבר ואני מפ"ת, וכמו שקראתם
למעלה אני מתה על נירוונה וכמובן עוד מספר להקות אחרות... ווכן אני יודעת איך זה יכול להיות עדיין אין לי את הדיסק
נברמינד ה-דיסק שלהם.. אבל לא נורא בנתיים אני נהנית מהדיסק הראשון bleach שהוא גם דיסק מאוד טוב
שלהם ואני מקווה שבקרוב מאוד אני ארכוש גם את נברמינד

made in china

New member
ואת כל ה- 6 הנוספים, אם אנל'א טועה

ברוכה הבאה! וואו, המון חדשים היום... ד"א אני אלה, גם לי יש רק את בליץ', כך שאת בחברה טובה (אולי...)

Runaway Train

New member
יו וולקאם

אם כבר את קונה את נוורמינד ויש לך את בליצ' תקני גם את אין יוטרו (דיסק מעולה!!!) אם בא לך ביום חמישי יש מפגש (תוכלי לקרוא למעלה..) אז תבואי,ואם את אומרת שאת לא מכירה צכאן אפחד שלום קוראים לי נעמה :) ואני קולהוליסטית (ברקע: "אוהבים אותך נעמה"...) אקיצר...יש לא אחד ולא שתיים אלא שלושה שירשורי היכרות בטאג ליין (אני זוכרת שמשי אמרה את המשפט הזה...מאז נדבקתי,משי=מנהלת)

life style

New member
זה פסדר

לי יש רק את נוורמינד (כמובן שיש לי את כל השאר על המחשב). בכלל עידן המחר זה ממש לא דיסקים אלא MP3 וכל הטררם.... אני עם דיסקים גמרתי אחרי שהבית שלי מתפוצץ מדיסקים אני מתכוונת להשקיע במחשב נורמלי יותר, מכשיר MP3 כבר קניתי וזה הכי טוב וקומפקטי. ומה התכוונתי להגיד מכל זה? שזה פסדר שיש לך רק את בליצ'. דרך אגב- גם אני קולהלוסיטית, כשהייתי בגיל שנה ההורים שלי היו שותים קולה בספלים כדי שאני לא אדע שזה קולה ואגמור להם את כל הבקבוק.

B A R B A R

New member
דרך אגב..

לא מזמן הייתי באוזן השלישית (שנקין) וראיתי שם את הדיסק in-utro ב-30 ש"ח. היה על הדיסק מדבקה למעלה ורשום 30 והייתי בטוחה שזה לא המחיר. אבל בסוף לא קניתי אותו-כי לא ידעתי שזה המחיר ושזה יכול להיכלל בתקציב שלי יחד עם דיסק אחר שנורא רציתי כבר הרבה זמן. אז בכל מקרה אחרי שקניתי דיסק אחר, שמתי לב שגם שם היה מדבקה ואז כשבאתי אל המוכר הוא אמר לי את המחיר (המחיר היה זהה למדבקה שעל הדיסק). ורק בדרך הבייתה קלטתי שהדיסק עלה 30 ש"ח ושכן יכולתי לקנות אותו יחד עם הדיסק הראשון

life style

New member
הדיסקים של נירוונה

אין אוטרו ובליצ' נמכרים במחירים מצחיקים בכל מקום, אני שמעתי על 45 ש"ח אני חייבת להודות ש-30 ש"ח זה שיא חדש. מה שכן המחיר של נוורמינד ושל האנפלגד נשארים למעלה.

whatever4

New member
מי שרוצה

(כמו שפעם ציינתי פה) יש את האנפלגד בקניון הגדול(אבנת) בפ"ת וגם בצומת ירקונים שבפ"ת. בכלל יש בפ"ת הרבה דיסקים של נירוונה. איזה כיף לי שאני גרה בפ"ת
!(או שלא......)

life style

New member
מה רע בפ"ת?

אני אישית שונאת את העיר הזאת כי אני לא מוצאת את עצמי שם....
אבל בכלליות - מה רע שם?

whatever4

New member
אם לא שמת ../images/Emo23.gif..

כתבתי "או שלא..." - ז"א כתבתי את זה בציניות. כמעט כל בני הנוער שחיים בפ"ת מתלוננים על העיר כי אין מה לעשות פה! המקום היחידי שאפשר להסתובב בו הוא הקניון הגדול וגם אליו אני בקושי הולכת....

B A R B A R

New member
מה את צוחקת../images/Emo122.gif

בתור אחת שגרה בפ"ת 4-5 שנים אני יכולה לחתום לך שאין שום דבר מעניין לעשות בעיר המלאה
ערסים,
זקנים ובני עקיבא. לא יודעת.. אני גם לא רואה את קניון(אבנת) בתור הבילוי המושלם אחרי הכל זה סתם עוד קניון.

Stillwater

New member
בתור אחת שמאז ומתמיד...

גרה באיזור (קצת בפ"ת, קצת במושב ליד ועכשיו ברה"ע) אני יכולה להגיד שפ"ת זה חרא! תמיד תהיתי לעצמי האם כל הארכיטקטים מסרו את הבנינים הכי מכוערים שיצאו להם לבניה בפ"ת.

whatever4

New member
אין בכלל מקומות בילוי בפ"ת

ואם רוצים לצאת אז יוצאים לת"א. אבל יותר מידי ירדתי על פ"ת, בכול זאת, אני חייה בפ"ת כל החיים שלי, ואני לא יכולה להגיד שאני סובלת יותר מידי. אומנם יש הרבה ערסים ובני עקיבא (לא שיש משהו רע בבני עקיבא) אבל יש גם הרבה בני נוער ממש נחמדים ומאגניבים פה.

HuRLeY GiRLY

New member
אווו.. נחמד! אז אני אקנה אותו באוזן

השלישית.. ד"א, כל הדיסקים שם במחירים מגוחכים.. ראיתי שם דיסק של גרין דיי שעולה בטאוור 95 שקל.. ושם הוא עלה 50 בלבד :)

למעלה