היי אנשים

היי אנשים../images/Emo54.gif

טוב זאת פעם ראשונה שאני פה בפורום..הבעיה היא שדיפדפתי פה ואני רואה כל מיני שאלות ותשובות טיפשיות במקום התעסקות רצינית בנושא.. רציתי לשאול אותכם אם אתם רציניים או שזה סתם?

I am a freak

New member
למה להתנשא../images/Emo35.gif

בכל מקום בו את רואה תגובה טפשית, את מוזמנת [בצורה נעימה ואדיבה כמובן] להביע את דעתך. אם יתמזל מזלך ומישהו יבחין בהודעה שלך- את בטח תזכי לקבל תגובה ולראות את הדברים בצורה יותר אובייקטיבית. בהצלחה, הפריק.

חחחח...לא מתנשאת חס וחלילה.../images/Emo54.gif

ותגובה טיפשית פריק אני מדברת על תגובה בסגנון ילדותי אני רואה פה הרבה תגובות שהם באמת רציניות וזה מעולה אבל יש פה כל מיני דברים,שאיך אני יסביר לך את זה? לא רציניים.. השאלה היחידה ששאלתי וביקשתי תשובה עליה היא אם אתם רציניים.. על זה לא ענית יקירי

.m

New member
חלילה...

אנחנו מעבירים את כל הכותבים החדשים מבחני אינטליגנציה מפרכים. מיד כשהם מסיימים הם נשלחים למבחני סיבולת לב-ריאה. E-K-G. E-M-G. S-A-T. ובחינת בגרות בתנ"כ. פרט לכך אנו דורשים תעודת יושר מהמשטרה, ורשיון רכיבה על חמור. הבעיה היא שעד שהם מסיימים את כל התהליך, הפריק ואני מתחילים להשתעמם... אז החלטנו, במקום זה, פשוט לתת מקום לכל מי שיש לו משהו לכתוב בנושא, בכל הרמות ובכל דרגות התתפתחות הרוחנית. את מוזמנת להגיב להודעות שמעניינות אותך, ולהמנע מכל השאר. אני מבטיחה לך שאף אחד לא יעלב.
mai (ברוכה הבאה)

חחחחח../images/Emo54.gif

אני באמת מצטערת שתפסתם אותי כמתנשאת,אני לא..רק שאלתי שאלה
אוי ונראה לי שיהיה לי קצת בעיות עם הקט של החמור..הכרתי יותר מידי כאלה בחיים לא רוצה לנהוג עליהם
בכל מקרה סורי שזה נשמע ככה..הכל סבבה,ובאמת שאין לי כוונה להגיב להודעות שלא מענינות אותי אבל תודה

I am a freak

New member
זה בטח איזו שהיא סוג של מטאפורה

או שהוא סתם התבלבל באותיות. פשוט תעשי כמוני- תהנהני ותגיבי כאילו הבנת. הפריק.

dont bug me

New member
רישיון נהיגה על חמור פחחחחח

יש לי כזה....מלפני מלא שנים כשהיינ בטיול רכיבה על חמורים בהר ארבל...

lilit jam

New member
אני מאמינה ש...

יש כאלה שהם רציניים וגם יש כאלה שהם... "סתם"... ולא נראה לי שהפורום הזה היה מחזיק מעמד כ"כ הרבה זמן, אם לא היו פה אנשים רציניים...

למעלה