היי אנשים!!

ALmost Happy

New member
היי אנשים!!../images/Emo41.gif

בתור צופה של לחיי האהבה (מהפרק הראשון!!) החלטתי להיכנס לפורום שלכם , ואני חייבת לציין שהוא דיי נחמד! רציתי לשאול, את מי שראה גו´ד לאק ביום רביעי שמתי אטלס ודניאלה וירצר היו שם, נראה לכם שהם ביחד? כי הם החזיקו ידיים, הסתכלו אחד על השני ונראה שיש שם משהו... מה דעתכם??

M o r t i c i A

New member
תזכור שגיל הוא סך הכל ספרה...

אי אשר לדעת עם לא קוראים טוריי רכילות

דניאלה אמרה כבר 70 אלף פעם

שאין לה חבר אבל במקרה ראיתי אותה בדיזינגוף סנטר והיא הייתה מחובקת עם איזה אחד.. וזה היה נראה לי כאילו הם חברים...

laiza

New member
לחיי מתי אטלס....

אני מוכרחה לשבח את הסידרה המרתקת... ובמיוחד את השחקן מתי אטלס.. על המשחק ההופעה האמינה..השרמנטיות... קם לנו שחקן מוכשר מאוד.. איך אפשר ליצור איתו קשר ולספר לו על כך.. מי יכול לעזור לי?

תמו

New member
מסכימה איתך...

הוא משחק את הערס הכי מגניב שהכרתי... הוא כ"כ מצחיק...

אולי אני...

אני מסכימה איתך, מתי אטלס באמת שחקן מצוין וגם חתיך לא נורמלי! לגבי יצירת קשר, אז ישנה אפשרות לכתוב ל"דרסט הפקות" ולקוות שהמכתב יגיע לייעודו אבל מניסיון אישי, אני כתבתי מכתב ליהודה לוי לפני כחודש ועדיין לא קיבלתי תשובה אז.... תחליטי מה שבא לך ואם בכל זאת תחליטי שאת רוצה לכתוב מכתב ל"דרסט הפקות" תגידי לי ואני אמסור לך את הכתובת. להתראות, שחר.

מתי באמת ערס... :)

בלי להעליב, אבל הוא נשמע קמת כמו ערס.. פגשתי אותו- אבל אל תבינו אותי לא נכון- הוא מזה חמוד!!!!! ניבה

למעלה