היי אנשים

AeroSlash

New member
קודם כל-

ברוך השב (למרות שכבר אמרתי לך)
שנית, האנשים שקוראים בפורומים ולא מגיבים, אין לי שום בעיה איתם. הם נהנים לקרוא בפורום אבל לא מרגישים את הצורך לכתוב בו וזה לגיטימי, למרות שאם היו מראים סימן חיים זה היה הרבה יותר טוב אבל אנחנו לא באים במטרה להכריח את האנשים לכתוב פה. וכן אני חושבת שכל עוד אנחנו יודעים על קיומיהם הם חברי הפורום לכל דבר. ולבסוף אי אפשר להכריח אף אחד לעשות פה דברים בניגוד לרצונו וזה יהיה סתם לא יפה מצידינו להכריח בן אדם לכתוב בפורום אם הוא רוצה רק לקרוא. ושוב, ברוך השב

Hangman Jury 87

New member
לא כל מי שנכנס לפה

הוא מכיר אותם טוב, יש כאלה שמכירים להקה בשם 'אירוסמית' אבל לא ממש מכירים את השירים שלהם אז הם מעדיפים רק לקרוא. אני גם לפעמים נכנס לפורומים אחרים אבל לא כותב

הממ..

בתור קוראת יחסית "פאסיבית" אני מרגישה קצת מוזר. מצד אחד זה נכון שאני יכולה להוסיף לדיונים (כי כל דיעה תוסיף ותתבל כל דיון), אבל אני מעריצה חדשה של אירו. אוהבת אותם כאילו מאז ומתמיד, אבל לא מכירה אותם הרבה זמן... ואני רוצה ללמוד יותר והדרך הכי טובה שלי ללמוד היא באינטרנט בכלל, או בפורום בפרט וכשאני ארגיש שאני יודעת מספיק כדי לתרום, אני אתרום
לגבי להכריח לכתוב- מי שלא נהנה לכתוב שייקרא. אם אני כותבת, זה רק מהנאה.

Spirit4

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי פשוט צריך לתת לכל אחד את הזמן שלו להתחיל להגיב... שאני הגעתי לפה לא כתבתי כלום במשך הרבה זמן ולאט לאט התחלתי לכתוב.. עדיין אין לי כמעט ובכלל הודעות בפורום אבל אני כותבת כל פעם שיש לי על מה להגיב. לפעמים פשוט אין את הבטחון להגיב כי מרגישים שאין מספיק ידע או דברים כאלה (וגם לי זה היה בהתחלה) אבל עכשיו אני משתדלת להכנס כמה שיותר ולהגיב כמה שיותר (אני עדיין עובדת על הקטע של "כמה שיותר"). אם יש כאן אנשים שכבר הרבה זמן רק קוראים זה חבל כי אי אפשר לקרוא את הדעה שלהם שיכולה להוסיף המון (כמו שכבר אמרו פה), בקשר לשאלה אם הם נחשבים לחברי פורום או לא- לדעתי כל אחד שנרשם צריך להחשב כאחד וכל המגיב הריי הוא משובח כמו שאומרים.... אולי כדאי לעשות נושא פתיחה כזה שבו כל מי שנכנס יציג את עצמו או משהו, ראיתי את זה בכמה פורומים בהייד פארק וזה דווקא עבד יפה..

למעלה