היי אנשים

היי אנשים ../images/Emo32.gif

שלום אנשים רק רציתי להגיד שחזרתי אחרי כימעט יומיים שלא הייתי כאן. ומי שקורא בבלוג שלי יודע בדיוק איפה הייתי ולמה... אז אני בסדר.... אבל הייתי רוצה ליפתוח דיון בקשר לפורום. כמו שידוע לכם יש בכול פורום "קוראים סמויים" אני מיתכוון כמובן לכאלה שנימצאים תמיד בפורום קוראים כול דבר שרשום בו אבל אף פעם אחת לא תרחו אפילו לירשום הודאה אחד. מה אתם חושבים את אנשים כאלה? האם אפשר להחשיב אותם כחברי פורום בכלל? והאם אתם חושבים שצריך לחייב כאלה שקוראים בפורום גם לירשום בו? תודה

Bad Girl 15

New member
אמממ..אני חושבת שאפשר להחשיב אות

ם חברי פורום רק אחרי שיכתבו משהו..ככה לא נדע מי הם ומה..ואיך נתקשר איתם?...כל הקטע בפורום זה לתקשר אחד עם השני....ועכשיו אני פונה לקוראים הסמויים בהודעה: חבר'ה, אנחנו יודעים שאתם שם, אל תהססו לכתוב..דווקא אחרי שתצטרפו לשיחות ולפורום באופן רישמי אז יהיה לכם יותר סבבה:)..
אתם מוזמנים בהמוניכם

ואני חושב

שאי אפשר להחשיב אותם כחברי פורום בכלל. והם צריכים להבין שפורום הוא לא ספר שפותחים וקוראים בו מתי שרוצים פורום קיים שכול מי שקורא בו גם יוכל לירשום בו. לדעתי זה לא בסדר שיש אנשים שקוראים פה הכול רואים את כול התמונות ממפגשי הפורום ויודעים כימעט כול דבר שאנחנו מספרים כאן על עצמנו אבל מאולם לא תרחו אפילו לירשום פה שום דבר. אני לא לא יודע מה איתכם אבל לדעתי זה לא בסדר

תאמין או לא...

אבל יש אנשים שלא מרגישים מספיק "מוכנים" לכתוב הודעות בפורום, כמוני למשל. קראתי תקופה מאוד ארוכה בפורום (בעצם מאז שהוא נפתח)לפני שהחלטתי להצטרף (אם בכלל אפשר להגדיר את הבחירות שלי באירוליג כ"הצטרפות", אבל נעזוב את זה כרגע...), והקריאה בפורום חזקה ופתחה את האהבה שלי לאירו, ואני בספק עמוק אם האהבה שלי לאירו היום הייתה אותה אהבה ללא הפורום. כמובן שאני אשמח אם הקוראים יחליטו להצטרף אלינו, אבל גם אם לא- למה "לחייב" אותם לכתוב? אם הקריאה תורמת להם (והיא תורמת, תאמינו לי) שיקראו כמה שבא להם.

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif מחזק את הטענה של עמית

זה באמת נכון אולי שיש כאלה שלא מרגישים מוכנים לכתוב פה.אולי בגלל שהם חושבים שאין להם מספיק ידע,או כי אין להם מספיק דיסקים של הלהקה או כל סיבה אחרת וזה באמת חבל כי אנחנו רוצים שהפורום יהיה כמה שיותר מפותח וגדול ומלא בחברים והודעות (לא משנה כמה אתה יודע על הלהקה ובן כמה אתה ועוד).אבל-ממש כמו עמית שגם בלי ממש לכתוב המון הודעות בתקופה שלה למדה דרך הפורום הרבה ונכנסה יותר ללהקה,זה דבר טוב גם רק לקרוא,להשכיל ודרכינו ודרך הפורום ללמוד יותר ולהיכנס יותר ל-AeroWorld... יש פה באמת כמה שלא ממש כותבים בקביעות בפורום אבל תמיד שיש להם איזו שהיא שאלה או בירור הם שואלים וכמובן תמיד אנחנו עונים בשמחה וזה חשוב שכמה שיותר יישארו איתנו וילמדו עוד על הלהקה וכל הצדדים שלה,אפילו אם הם לא ממש כותבים קבועים...ואולי אחרי כמה זמן מישהו כזה יגיע למפגש ויפגוש אותנו ואז ירגיש יותר סבבה לכתוב בקביעות,או יקנה איזה דיסק חדש ויתאהב יותר בלהקה ואז אוטומטי יתחיל לכתוב יותר... בשורה התחתונה-כמובן שהיינו רוצים שכמה שיותר יכתבו ולא רק יצפו מהצד ויקראו בלבד,אבל כמובן וכמובן לא מכריחים אף אחד לכתוב בקביעות,כל אחד והזמן שלו (אנחנו לא תחת משטר נאצי או משהו...). הדבר החשוב אולי ביותר בפורום שלנו יותר מכל החדשות והידיעות והדיונים ועוד,הוא שבזכותו אנחנו פה כדי לענות על כל שאלה וכל התלבטות ולהכניס עוד ועוד אנשים לתוך המוזיקה המופלאה מכל התקופות של הלהקה שאנחנו אוהבים. וכמו שעמית אמרה על עצמה,יש עוד שבזכות הפורום והאנשים בו ידעו יותר ויותר על הלהקה וקנו יותר אלבומים שלה ונכנסו לכל התקופות שלה וגילו את הקסם שקוראים לו Aerosmith וכל 31 השנים של המוזיקה הרחבה והמצויינת של הלהקה שכולנו אוהבים.ובגלל זה אנחנו פה! כדי לעזור ולענות ולמשוך כמה שיותר לתוך הלהקה. תאמינו לי שמי שבאמת באמת אוהב ורוצה או ירצה לדעת יותר ולהיכנס ולהכיר את כל תקופות הלהקה יכתוב פה אוטומטי יותר בקביעות עם הזמן... אותי למשל מאוד מספק לענות על שאלות וליידע ולהסביר ולהכניס יותר אנשים ללהקה שהם אולי יותר צעירים או עם פחות ידע או פחות דיסקים.זה דבר חשוב ובשביל זה אנחנו פה,להעביר גם את האהבה הגדולה לכל הצדדים של הלהקה לדור הבא אם תקראו לזה או לעוד ועוד אנשים בכל הגילאים. וזה מה שנפלא בפורום,חוץ מזה שאתה פוגש בו אחלה אנשים גם עם טעם מוזיקה משובח כמו שלך ואלו דברים מאוד יפים לפי דעתי שיחזיקו המון זמן.

ninelives99

New member
איך אני אוהבת כשתומר כותב...

נוגע ללב..אבל-נסו לספור כמה פעמים הוא מכניס באותו משפט את המילים "אהבה" ו"להקה"..מסר סמוי?קצת כמו שחיתות

ninelives99

New member
נתיחס לשאלה: עזבו בסדר לא בסדר..

ברור שזה בסדר רק לקרוא-לפעמים נכנסים לפורומים כדי ללמוד על אנשים\על מה שכותבים..אני לא צריכה להרשם לפורום רק כי נכנסתי

ninelives99

New member
ו...

הגבול של מתי נחשבים ל"חברי" פורום הוא דק מאוד... אזזז..אם כבר תענו לי על השאלה: מתי נחשבים ל"חברי" פורום?

ninelives99

New member
ו-לא תצפו שמישהו שאף פעם לא כתב

יבוא למפגש?-זה לא יקרה. 2.להיות קורא סמוי לפעמים זה סביר אבל כשזה תמידי ולא משתרברבת הודעה זה קצת(בהגזמה)חולני,לא?

AeroTom

New member
איך אני אוהב כשענת מגיבה...

המסר של "אהבה" ו-"להקה" הוא ממש לא סמוי,הוא שם שיראו אותו...
הרשי לי קודם כל ענת לברך אותך על שעת כתיבת ההודעה,טוב לראות שעוד אנשים ערים בלילות הקרירים והחביבים (או קמים מאוד מאוד מוקדם בבוקר הקריר והחביב?
) בקשר להגדרת "חבר פורום"-אני חושב שזה לא ממש דבר שצריך לדון עליו.מבחינתי כל אחד פה הוא חבר פורום,מי שכותב קבוע או מי שכותב הודעה אחת בחודש. אבל באמת זה די קשה להחשיב את עצמך חבר פורום אם אתה לא ממש פעיל או חבר בו... כמובן שיש גם חברי פורום יותר וותיקים ויותר חדשים,אבל זה לא נראה לי עניין כ"כ לדון בו. מה שחשוב הוא שאנחנו מקבלים את כולם (כמו שהסברתי הודעה קודמת) לא משנה מה כמות ההודעות שלו או משהו כזה.מה שחשוב הוא שכולנו כאן אני משער...או כמו מילות השיר Fever: "Yeah we're all here Cause we're not all there tonight" ואי אפשר בלי הקטע האהוב עלי בשיר: Fever gives you lust with an appetite It hits you like the fangs From a rattlesnake bite... עוד משהו קטן-כמובן שכיף לראות המון הודעות בפורום (בייחוד בזמנים כאלו של חופש) ואנחנו מעודדים כמה שיותר לכתוב גם,אבל גם אלו שלא ממש כותבים הרבה יתחילו לכתוב יותר בעתיד בטוח. כמו שאמרתי-אם אתה ממש אוהב את הלהקה ורוצה להיכנס לתוך כל המעלות והתקופות שלה זה יבוא לך אוטומטי וכך גם החיבור עם הפורום ואיתנו... וכמובן שתמיד תמיד נענה בשמחה ואהבה לכל אלו שרק שואלים משהו מדי פעם ורוצים לשאוב עוד מידע או פרטים על חמשת המופלאים מבוסטון. המשך יום טוב,אני חייב לזוז לעבודה. Yeah when the good lord get ready,I gotta move...

ninelives99

New member
ועוד משהו-המון אהבה ללהקה שלי

אירוסמית אם פקפקתם...(יא מבינת רמזים קטנה שכמוני...)

SaintJohn

New member
משתתפים פסיביים

יש אותם בכל פורום, ואי אפשר להתעלם מהם, למרות שהם בעצם "רואים ולא נראים". לפי דעתי יש הבדל בין כאלו שכותבים בפורום באופן קבוע, שאין ספק שהם חברי פורום, בין כאלו שכתבו פעם או פעמיים ובמשך כל שאר הזמן רק קוראים ולא משתתפים, וכאלו שאפילו עדיין לא הציגו את עצמם ורק נמצאים בפורום בתור "משתתפים פסיביים". צריך לפי דעתי גם לציין שפורום כמו שלנו הוא שונה מפורומים כלליים יותר, ומעריץ אירוסמית' שמוצא את הפורום שלנו בדרך כלל נוטה להודיע על קיומו, ואכן יש פעמים שמדובר רק בהודעה אחת וזהו. מאוד חבל לי שיש חבר'ה שהציגו את עצמם בתור מעריצי אירוסמית' ויצא לנו לראות אותם בלא יותר מ2-3 הודעות, כי אין לי ספק שיש להם המון מה לתרום לדיונים בפורום, גם מבחינת דעות אישיות וגם מבחינת ידע. אלו שקוראים בפורום ואפילו לא הציגו את עצמם - גם הם קיימים, אין לי ספק. הם קיימים בכל פורום. "לחייב אותם לרשום"? כשמדינת ישראל תהיה דיקטטורה, אז אולי יש מצב לשקול את זה. תראו לי את הבנאדם היחיד שיהיה מרוצה מזה שיחייבו אותו לעשות דבר כזה או אחר. אני יכול להמשיך להתייחס לגבי הזכויות הדמוקרטיות של כל אחד ואחד מאיתנו, אבל לפי דעתי זה די מיותר, בלשון המעטה. לסיכום - מעריצי אירוסמית' שהגיעו לפורום ורשמו עד היום 2-3 הודעות - מאוד היינו שמחים אם תראו את עצמכם יותר, תביעו את דעתכם, השמיעו קול - זה הבית גם שלכם

Aero7STyle

New member
ובכן!!lol

אם שאלת בנדיבות שכזו..איך אני יכולה שלא לענות לך!!!! ואני אענה לפני שתומר יצטרף אלייך ותעלו אותי על המוקד או משהו../lol לדעתי מטרתו של הפורום, אפילו הפורום הראשון שנוצר, היא כמובן לחלוק דעות והכל כמובן בצורה דמוקרטית וברוח טובה. אם יום בהיר אחד, קם איש מסויים מעולם מסויים והחליט שבא לו לקרוא דעות של אנשים מסויימים בנושא מסויים, זוהי זכותו הטיבעית,כפי שאמר ג'וני ידידינו הטוב, לעשות זאת כל עוד הוא אינו עושה משהו שפוגע במהות הפורום-כל עוד הוא לא משמיץ או פוגע בערכים אלו באיזשהי דרך.. אז כמובן שזה לגיטימי!! lol ;)

למעלה