היי אנשים!!

ilana4ka

New member
היי אנשים!!../images/Emo24.gif

היי מה המצב? אוקיי! אני מתה על מופע שנות השבעים! ואני מעריצה שרופה של אשטון קוצ'ר!:))))))) ככה שאני מקווה להשתלב בפורום. ואני מקווה שיש פה עוד הרבה שרופים של א-ש-ט-ו-ן

ברוכה הבאה.......?

אין שם
aniway, מקווה שתהני פה... נ.ב. תתכונני לסקילה כי יש פה רבי שלא אוהבים שאומרים על אשטון עד כמה שהוא הורס (ראי חתימה למטה) וחמוד!... סתם.. הם קצת יכעסו אבל חפיף.. אל תתרגשי...

ilana4ka

New member
חח אוקיי תיקון טעות:

דבר ראשון: אני אילנה, בת 16 מבת ים:) דבר שני: מה???????? איך אשפר להתעצבן כשאומרים שאשטון הורססססססססססססססססס? זה פשוט נכון! הוא מדהים! אתם לא יכולים להתכחש לאמת אנשים:) וחוצמזה-מה רע בזה? עוד כוסון....

אוקי, תיקון טעיות:

דבר ראשון: הי אלינה מבת ים, מה קורה? דבר שני: זהו פורומינו לא אוהבים את זה שמהללים את אשטון מהתירוץ שזה פורום לסדרה ולא לאשטון! למרות שבשבלי אשטון זה חיים! הוא פשוט הורסססס! דבר שלישי: אני רעבה הלכתי לאכול!

mor kutcher

New member
דבר ראשון:

היי אילנה!!!
ברוכה הבאה!!!גם אני "חולת אשטון"...אז אני מציעה לך שתיזהרי לך כי אשטון רק שלי ואת לא תוכלי לקחת לי אותו!!!!! חחח...סתם-כולנו כאן מתחלקות במושלם...
אני מקווה שתהני איתנו!!! דבר שני: ורד, החתימה שלך היא מ"משחק החיים" נכון? חחח...סדרה כזאת קורעת!!!!

אכן, כן....

אף אחד לא יגיד את המשפט הזה... רק במשחק החיים קורים דברים כאלה (עוגאי!)

ilana4ka

New member
מור אחות שלי!

דב ראשון-תודה לך על הברכות והעידודים חח:) ואני מניחה שאנחנו באמת מסוגלות להתחלק בפשושון הזה. דבר שני-מי שחא הבינה את ה-10x = תודה.(thanks)-כי עשית מלא סימני שאלה סוו...:) ודבר שלישי(כאילו שאתן לו יודעות את זה): אשטון הורססס ואני גם מוכנה להמחיש את זה

למעלה