היי אנשים

The Shade

New member
היי אנשים../images/Emo187.gif

אני כבר רוכבת דיי הרבה זמן בסגנון ווסטרן, אבל יש לי בעיה- אני פשוט לא מצליחה לשבת בלי לקפוץ על האוכף! אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי עצות או משהו כזה שיעזור לי לשבת כמו שצריך. המון המון המון תודה מראש

chompi2

New member
היי

אממ.. תשקעי באוכף עם גב אחורה כאילו כזה תחת קדימה והגב אחורה

§ol the kingo

New member
../images/Emo150.gif

להצמיד ברכיים... להוריד עקבים.. וכמו שאמרו כבר אז תחת באמצע האוכף וגב אחורה..

דניאל אם אתה לא מוריד את החתימה ..

דיי נו חחח.. מצחיק אבל תחדש , כמה אפשר .. תעשה משהו אחר ..

S H I L G I

New member
לא לתת כזה ערך חשוב ללהחזיק חזק חזק

עם הארגליים אני אישית למדתי לא לקפוץ בעזרת זה שאני נתתי פחות משקל על העקבים ולאט לאט אני לומדת לתת פחות לחץ עם הברכיים אה וגם לשבת קצת יותר אחורה עוזר

charliebr

New member
אוקייי

תנסי לשחרר את האגן.... לזרום יותר בחופשיות עם הסוס, לשבת יותר אחורה באוכף וכתפיים אחורה.

MorH

New member
היי

תנסי להוריד עקבים ולחבק את הסוס עם הרגליים ולמתוח כתפיים - ובקיצור מה שאמרו לך ( לא שאני יושבת הכי טוף שבעולם... ) מקווה שתצליחי
...

MorH

New member
../images/Emo22.gifהיי

תנסי להוריד עקבים ו"לחבק" את הסוס עם הרגליים ולמתוח כתפיים - ובקיצור מה שאמרו לך שאר הבנות ( לא שאני יושבת הכי טוף שבעולם... ) מקווה שתצליחי
...

S H I L G I

New member
כי ברגע שאת מחבקת את הסוס

עם הרגליים את יוצרת לחץ ואם את יוצרת לחץ זה גורם לך לקפוץ

את צריכה להיות יותר משוחררת

ולזרום עם התנועה של הסוס. את פשוט צריכה לרכב הרבה וזה יסתדר לך במשך הזמן כי כול אחד כשהאו מתחיל הוא לא רוכב טוב

היי 2

צריך לשבת כמה שיותר אחורה עם גב זקוף ורגליים קדימה !!! מקווה שזה יעזור...

אמ........

קצת קשה לי לעזור לך בלי לדעת מה את כן עושה...ואיך את יושבת...אז אני יגיד לך מה אני עושה...ואני אציין שהג'וג שלי לא רע בכלל...*צנועה שכמוני* אני פשוט לא עושה כלום...מסתומרת?! כבר הרבה אמרו לי שיש לי ישיבה ממש טובה ויפה...*שוב הצניעות חוזרת* אני פשוט מרפה את הרגליים...וכל מי שאמר לך "לחבק" את הסוס עם הרגליים...אני לא מסכימה עם זה...אני פשוט מרפה את כל השרירים שלי...במיוחד בחלק התחתון...מהמותן ומטה... ואז העקבים שלי כבר אוטומטית נופלים למטה...נשענת טיפונת אחורה אם צריך... ופשוט לא עושה כלום...תנסי לקחת הרבה אויר ואז לשחרר אותו כדי להרפות את השרירים...וזהו... שיר.......*שלא מחבקת את הסוס עם הרגלים, וגם צנועה*

The Shade

New member
../images/Emo140.gif

תודה רבה לכולכם! אני אנסה ליישם את העיצות שלכם בשיעור הבא שלי... (ד"א באמת שמתי לב שהבעיה העיקרית שלי היא שאני לא מצליחה להרפות את האגן..
)

למעלה