היי אנשים!

popit

New member
היי אנשים!../images/Emo184.gif

רק חזרתי לראות מה קורה איתכם...לא חוזרת לפורום או משהו. עדכנו!

L i l A L o

New member
תחזרוו!!

והפורום בסדר.. מאז שחזרו השידורים יש פה שירשורים יומיים לכל פרק בערך.. וזהו נראה לי...

popit

New member
צחי הנחמד בדיוק הדגים לכם למה

אנחנו לא חוזרות... למור "לא משוררת", סתכלי קצת בארכיון, תמצאי את הוויכוח הארוך ביותר שהפורום אי פעם ידע!

StainedCow

New member
../images/Emo45.gif

נכון מאוד. הודעות טימטום נא לסמן ב
. אבל לא נכנס לזה מחדש, אתם כבר יודעים מה דעתי בנושא.

אויש... איזה בלאגנים הלכו פה כשלא

הייתי... אוף חבל כל כך! בטח הותיקים זוכרים איזה סבבה היה פה בקיץ... כמעט ארגנו מפגש גם... נו מה זה פורום מש"ה בלי פופית?? תוחזר פופית לאלתר!! אני שובתת!! ודרך אגב- אני לא מור..
אני מלודי

popit

New member
מלוודדיי אוף אני כזאת מפגרת!

אני זוכרת פשוט שלאתר שלי שלחת אימיילים, ושלחה עוד אחת בשם מור... עזבי, חרא זיכרון, אל תעלבי... בקיצור, מה שקרה זה שנוגה התעצבנה על המנהלים, והחליטה לעזוב. לי פשוט לא היה זמן ממש לפורום והכל אז עזבתי, ואמרתי שלפי דעתי נוגה צודקת. והם החליטו שאני עוזבת בגללם והכל, התחיל ריב...וזהו. אבל אין לי כוונה לחזור, סורי... אני מדי פעם אחזור לראות מה קורה פה... גם האתר שלי נסגר... אם את רוצה אני יכולה למצוא אותי באיסי שלי...292064138... ד''ש לככככווולללםםםם!!!שחר, מוריות, מלודי, שרון (סורי אם שכחתי מישהו-זיכרון חרא, אמרתי לכם!) בקיצור, אני שמחה לפחות שהצלחנו ביחד להחיות את הפורום בזמן הקשה ואני מאמינה שעכשיו יבואו הרבה אנשים וסתדרו בלעדיי... ביי!

popit

New member
יוווו איזה מפגרת אני!!!

אמרתי לך-זכרון גרוע! 1000 סליחות!

Kryptonite

New member
אסור גם לבקש עכשיו...?../images/Emo168.gif

נו באמת. אז אוקיי שרון, עזבת את הפורום כי אין לך זמן או מה שזה לא היה (ואני לא אגיב על זה.) אבל זה לא אומר שמותר לך לעבור על חוקי הפורום... בכלל, אני תמיד תפסתי אותך כאחת שמודעת אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אם תקראי את זה או לא, רק שתדעי שאת תמיד מוזמנת לפורום.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo45.gif שרון היא אחת הויתיקות../images/Emo26.gif

פה אם אני לא טועה
והיא עשתה ה-ר-ב-ה בשביל הפורום
והרבה יותר ממך
אז לך אין מה להגיב כי שרון הייתה פה בסדר גמור
היא לא עברה על שום חוק
אנחנו שמחים לראות הודעת משרון שאותה אנחנו מאוד אוהבים
וברור שלא נרוץ כמוך לכתוב "נא לסמן הודעת אוף בפעם הבאה"
אלמלא שרון(
אם ככה אומרים וכותבים) הפורום הזה היה מת לגמרי
הייתה תקופה של יובש לא נורמלי פעם ואני זוכרת ששרון תמיד פתחה מלא הודעות חגדשות ומעניינות כדי לעורר את הפורום בזמן שאתה
עשית דברים אחרים ולא דאגת לפורום
אז עכשיו אל תתפלא שלא אוהבים אותך פה

למעלה