היי אנשים!!!

songirl

New member
היי אנשים!!!../images/Emo171.gif

היי כולם!!! מה המצב? הכל בסדר?
יופי!!!
אני מקווה שנכיר ונהיה חברים

totally L

New member
בובה חמודה שלי

תגיבו! לקח לי קצת זמן לתקן את השיער שלה כי בהתחלה הוא יצא לי מגעיל ואז שיניתי אותו לגמרי. סו וואט דו יו ת´ינק?

totally L

New member
והנה עוד אחת....

ה ש י ע ר ל א ש ל י ! ! ! שלא יתחילו לצעוק עליי אח"כ
אני לא זוכרת מי הכינה אותו, אבל הוא מהמםםםם

totally L

New member
אני לא מאמינה.....

הייתם מאמינים ששוב שחכתי את הבובה? כנראה הרופא צדק כשאמר לי לקחת רק כדור 1 כל בוקר!!!

totally L

New member
מישהי ביקשה ממני....

לפרסם בייסים של פיקסיז לא מזמן. אז הנה כמה שמצאתי וכמה שהכנתי.

totally L

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והנה עוד כמה כי הקובץ השלם היה גדול מדיי

../images/Emo46.gifררררררררררררררררר

"ה ש י ע ר ל א ש ל י ! ! ! שלא יתחילו לצעוק עליי אח"כ אני לא זוכרת מי הכינה אותו, אבל הוא מהמםםםם" תסתמייייייייייי כברררררררררר אם היית קוראת את ההודעות שהם לא רק עם דוליז אולי זה היה עוזר לך...

totally L

New member
לפמפקין.

קודם כל תרגעי ואל תגידי לי לסתום. לא הבנתי בכלל מה הבעייה שלך. מה את רוצה? מה את כועסת? תסבירי לפחות שאני יבין!

totally L

New member
לא קראתי עד סוף השם שלך..

לקחתי מבט מהיר וזה נראה לי כמו פמפקין. בכל מקרה - מה לא דיברת אליי? ציטטת בדיוק את ההודעה שלי... רוצה להסביר לי מה הולך פה?

O M G המוגבלות!!

בובה מגניבה חשבה שהעתקת את השיער. ציטטתי את ההודעה שלך כדי להראות לה שאמרת שהעתקת את זה. רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

totally L

New member
אההההה

אוקיי ^_^ איים סורי שהתרגזתי לא הבנתי. פשוט לפני כמה זמן פירסמתי בובה אחת שהשיער שלה לא אני עשיתי, ושחכתי להגיד שזה לא שלי, וההיא שעשתה את השיער התחילה להתעצבן ולצעוק עליי ואז כולם התחילו להגיב ולצעוק עליי... בקיצור עשו לי טראומה
אז אני מצטערת, ותודה ש"הגנת" עליי כשההיא חשבה שהעתקתי. לאב יו, וסליחה שוב....

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה......?

תמלאי את החסר
אני מיכל, אני המנהלת וברוכה הבאה לפורום דוליז! ובגלל שהחוקים די בשביתה (סקר... סקר...)-אין לי יותר מה להגיד לך! Go Anarchy! (לא ככה כותבים את זה נכון?
)

Hugs a Kisses

New member
וואלקם!!!

ולא לנצל כל שרשור שרואים! אפשר להגיד לפחות בורכים הבאים! ארגגגג ובלע בלע בלע ברוכה הבאה!!!

שמוצה

New member
הייי!../images/Emo24.gif

שלום אני שמוצה (שם מוזר לא?
) ואני מקווה שיהיה לך כיף בפורום אז..... קבלי:
...

נועה250

New member
שמוצונית חמודה!../images/Emo13.gif

מה קורה חמודה ? סבבה? תעני לי טוב נשמה ? חולה עלייך!!!! אני אצלך תוך......10 דקות! בה ביי

למעלה