היי אנשים...

KoKolita

New member
היי אנשים... ../images/Emo163.gif ../images/Emo164.gif

רק רציתי לרשום כמה דברים... היום די עצוב לי... אני אף-פעם לא מתרגשת עד כדי-כל מטקסים בבצפר וזה, אבל השנה.... אני מרגישה שונה... שממש עצוב לי עכשיו..
אני לא יודעת אם יש את רוק עצמאות או שהתבטל או שנדחה (למרות שהייתי מעדיפה שיידחה, אולי עד אז אמא תבין אותי...
), אבל לאלו ממכם שכן הולכים: זה הפלאפון שלי - 055889610 אתם מוזמנים להתקשר, לספר לי מה קורה, וסתם לבדר אותי......
ולאלו שלא - (גם מוזמנים להתקשר אליי...
) מתי משודר רוק עצמאות בגלגלצ?!?! בבקשה תגידו לי שאני לא יפספס את זה!!! אוהבת אתכם המון המון
(כן אני נמצאת כרגע בסערת רגשות קטנה...) סיוון

לדעתי

גלגל"צ התכוונו לעשות שידור חי..לפחות ממה שהבנתי בפרסומת שלהם פאק התבטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו לא ארגנתי לעצמי כלום לעצמאות <זאת אומרת משהו ללכת..>

זה לא הוגן

שעות שכנעתי את ההורים שלי ...שעות.....שעות...שעות....התחננתי ...בכיתי...והם הסכימו יש לי כרטיס הכל מצוין אבל הרי חייבים לבטל למה? פאק למה??????

VengaGirl

New member
לאאאאאאאאאאא פייררררררר!!!!!!!

לא רוצה!!!!!!!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך הם יכולים לעשות את זה??????????? אנשים רעים!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!!!!!!!!!!!! אני עכשיו עם הכרטיס היפה שלי ביד...ובא לקרוע אותו לחתיכות...אוף!!!!!!!!

פאאק הכסף

פאקקקקקק הכללללל רוק עצמאות זו מסורת איך אפשר לבטל? ועוד באותו יום? ועוד אחרי ששכנעתי את ההוירם שלי? פאקקקקקקק המשטרה המזדיינת הזווווווווווווווווו

כן חן...פאק הורים מזדיינים

אני רוצה להבין מי שלא הולך לרוק ילך הרי להסתובב ברחוב שם קל יותר לבצע פיגוע לא? פאק הכסף פאק המשטרה פאק ההורים פאק כולםםםםם

למעלה