אני רצינית... תבדקי את עצמך. לא נראה לי הגיוני לשקול 50 בגובה כזה...
L loligoth New member 30/4/05 #44 ../images/Emo54.gif אני רצינית... תבדקי את עצמך. לא נראה לי הגיוני לשקול 50 בגובה כזה...
F FreeStyLe14 New member 30/4/05 #38 אני 1.74 ואני שוקל בין 49 ל-50 ואני כל הזמן מנסה קצת יותר להתרחב, אבל אני גובהה נורא מהר אז אם אני רוצה יותר להתרחב אז אני צריך לאכול ממש המון..סיוט..
אני 1.74 ואני שוקל בין 49 ל-50 ואני כל הזמן מנסה קצת יותר להתרחב, אבל אני גובהה נורא מהר אז אם אני רוצה יותר להתרחב אז אני צריך לאכול ממש המון..סיוט..
F FreeStyLe14 New member 30/4/05 #39 אל תחשבו שאני אידיוט לפי מה שרשמתי אני נראה כמו איזה אחד שלא אכל חודש..
L loligoth New member 30/4/05 #42 ../images/Emo54.gif אהההה את יותר נמוכה ממני! חחח הגיעה הישועה גם אני שוקלת 46...
A amy lee 4 life New member 29/4/05 #6 היי שי...חחחחחחחחח צנובר!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגת אותי עכשיו!!!!!
היי שי...חחחחחחחחח צנובר!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגת אותי עכשיו!!!!!
A amy lee 4 life New member 29/4/05 #11 אמממ בת? שעקפה אותך?? יש לי אחת מהתאטרון היא מטר 78 והיא בכיתה ח'!! זה אולי מנחם אותך טיפה???
C Cry For The Moon New member 29/4/05 #8 ברוכה הבאהההההההה לאמא שלי קוראים שרה חחעע מגניב... אני אסיה...(=
P pookacha1 New member 29/4/05 #14 ברוכה הבאה!! אני חן!! תהני איתננו כאן!! וואי איזה יופי!! כמה מצטרפים!! זה פשוט לא מפסיק!
L Lp Fairy New member 29/4/05 #15 היי לך!! חחחחח ברוכה הבאה.. ד"א איימי לי שולטת...בערך.חחח יש לה קול ענק..והיא מהממת.. אממ תהני..אני רעות 16 וחצי.. (כבר אין לי כוח לספור..חחח) חיפה..
היי לך!! חחחחח ברוכה הבאה.. ד"א איימי לי שולטת...בערך.חחח יש לה קול ענק..והיא מהממת.. אממ תהני..אני רעות 16 וחצי.. (כבר אין לי כוח לספור..חחח) חיפה..