היי אנשים

Gizmo14

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

עולה לי"א
הוגוורטס, אלא אם כן דמבלדור מנהל אחד מהאחרים
אוי, אם דמבלדור היה מנהל את דארמשטרנג
זה היה מושלםםםם
בלע, מי קונה מרצ'נדייז
זה סתם מכוער נורא, הפרצוף של הארי, כמובן
ציוד בית ספר- אין מוטיבים. סתם מנסה כמה שיותר סגול, צהוב וכחול
הצבעים האהובים עליי
מקצוע אהוב- ממממממ, כימיה הייתה בשנה שעברה, ומחשבים, אבל לא בגלל המקצוע עצמו
לא
למה לנו
סנייפ- המורה למתמטיקה קצת דומה
והיא אישה
אמברידג'- המורה להיסטוריה
פוסטמה
מקגונגל- המחנכת
דמבלדור- לגמרי המורה לכימיה
מודי- המורה לפיזיקה, כל כךךךך
וואי, תודה לך, גרמת לי לשים לב שיש דמיון ממש ממש ענק בין ההוגוורטסיים למורים שלי
בלעעעעעע, גם אם הייתי יכולה לא הייתי רוצה "לעשות את הארי פוטר" בהפסקות
בהפסקות אני מדברת עם חברות שלי
רובן לא קוראות הארי פוטר, אז בד"כ זה לא קשור לספרים האלה
אבל על ספרים אחרים מדי פעם
נאמ, מי שקורא יקבל חיבוק
תמיד רציתי לעשות את זה

Gizmo14

New member
שכחתי מקצוע שנוא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

וול, בעיקרון זה תנ"ך אבל שנה שעברה לא למדנו תנ"ך אז: ספרות

oO yUvAl Oo

New member
*דורשת חיבוק*../images/Emo41.gif

גרמת לי להזכר בעוד מורים שלי, (אחריי שהצלחתי להדחיק
) והגעתי למסקנה שהמורה לתנ"ך שלי הוא כל כך לופין!!!!!!! אבל לא במראה
.

Gizmo14

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

שלושה, כי את הראשונה
לופין
, במה זה מתבטא

oO yUvAl Oo

New member
הוא...../images/Emo41.gif

לא נותן לנו שיעורים- שזו כבר מעלה טובה, הוא עושה לנו פעילויות.... ומרחם עלינו בעיקר.
וכל פעם הוא אומר "שיהיה לכם יום כתום!
ות'אמת- הוא נראה קצת כמו זאב...

יובל מי המורה שלך לתנ"ך?../images/Emo141.gif

המורה שלי זאת ליאורה.... והיא סתם לא שפויה... מזכירה קצת את פיבס
והשיעור בתנ"ך שהכי אהבתי היה כשהיא דיברה איתנו על פרסומות לקונדומים
כן....... קונדומים....
אבל המורה להיסטוריה הראתה לנו את הסרט אלכס חולה אהבה במסגרת שיעור.. אז לכו תדעו.......

De-Panther

New member
*דורש חיבוק* וגם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אורגיה המונית אם יתאפשר
ואני שם לב שהרבה כאן אוהבים מחשבים בתור שעור

Gizmo14

New member
../images/Emo24.gif*אורגיה המונית*../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

זה רק כי קראת רק את ההודעה שלי ואת של נדב

De-Panther

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif גמרתי../images/Emo3.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קראתי...../images/Emo141.gif

וגם המורה שלי לאנגלית היא אישה (אני חושבת
) ויש לה שיער כמו לסניפ....

Gizmo14

New member
היהיהי, לא היא סתם כלבה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

היא בלונדה

PURPLE CHICKEN

New member
בלוּפ.../images/Emo19.gif

1. ט'. בע.
2. הוגוורטס, כמובן.
3. אממ... וויש, האמת שאין לי דוגמאות קבועות.
זאת אומרת, יש לי כמה מחברות עם ציורים מתוקיים, ו... השתדלתי שהכל יהיה צבעוני למדי, אבל אין לי דוגמאות ה"פ / בראטץ / פו הדב (טוב נו, יש מחברת אחת!
) למיניהן.
4. מקצוע אהוב- אנגלות וספרות.
חוץ משנה שעברה, שהייתה לנו את המורה הכי ביצ'ית בעולם לספרות, אז, לא אהבתי. ^^ מקצוע שנוא- אני מניחה שמתמטיקה.
5. אממ... אני לא משנה אותם כשאני מזכירה אותם מאיזשהי סיבה לא ברורה, אבל בהחלט הייתי רוצה להחליף כמה מקצועות למקצועות של קוסמים, אם זה נחשב.
6. בלעחס. לצערי המורים אצלנו הם סתם פוסטמים רגילים ומשעממים.
הלוואי והיה לי איזה דמבי שולת בביצפר!
אפילו סנייפ הייתה רוצה, אבל אצלי סתם משעמם.
7. לא יודעת. זאת אומרת, זה ממש לא קבוע.
האמת שההפסקות שלי דווקא לא כוללות ה"פ, בעיקר כי אין עם מי לדבר.
כולם חוץ מעודד לא יותר מדי נרגשים מהנושא, ו.. בלה. עם עודד אי אפשר לדבר על הארי פוטר, כי הוא תמיד גולש לסרט וזה לא כיף. *-* ^_________^

As I Am

New member
זה היה חופש טוב... ../images/Emo16.gif../images/Emo103.gif

כולנו אהבנו אותו, והגיע הזמן להפרד. *מתפרצת בבכי* ובכל מקרה, יש לנו עוד.. ארמ.. תשעה ימים.
עכשיו שאלות! ^^ 1) כיתה: י"א. O_O אני הולכת למות. 2) ציוד בי"ס: חוץ מכל המחברות, הקלסרים וספרי-הלימוד המיותרים?
יש כמה דברים שהכרחי שיהיו בתיק: דיסקמן+דיסק תורן (מתחלף כל יום), מחברת ציורים + עפרון נורמלי (לא חודים, אי אפשר לצייר איתם!
), ופלאפון ל-SMS של אמצע השיעור.
3) הוגוורטס/בורמשטרנג/בובטון: בורמשטרנג - בגלל הנושא שבו מתרכזים בביה"ס, הוגוורטס - כי זה נראה כמו המקום הכי פחות משעמם להסתובב בו. -^^- 4) מקצוע אהוב/שנוא: ארר.. אהוב..? ^^; אני מניחה שהמורחב שלי - פסיכולוגיה-סוציולוגיה. וגם אנגלית זה נחמד. מקצוע שנוא: מתמטיקה (אני לא מקורית, הא?
). 5) שינוי שמות מקצועות לשמות מקצועות קסומים: ארמ... זה תלוי. לדוגמא, התמודדות עם המורה להיסטוריה במשך שיעור שלם יכול להקרא "התגוננות מפני כוחות האופל", אבל חוצמזה, לא במיוחד.
6) מורים: אני חייבת לציין שלא הכרתי את כל המורים שציינתם שם... הספר החמישי, אני מניחה? o_O ארמ, כעקרון אני עוברת מורים השנה, כי עברתי כיתה, אבל נענה בכלזאת:
סנייפ = המורה להיסטוריה. איכסה..! מקגונגל = אין לנו אחת... היא טובה מידי בשביל השוואה לכל אחד מהמורים שלמדו אותנו השנה. X_x אבל המחנכת שלי בכיתה ז' מאוווד הזכירה לי אותה, והמורה ללשון בכיתות ח'-ט'.. ^^ מפחידות. :x דמבלדור = המורה לאנגלית. מתוקה..! -^^- 7) בהפסקות: הא..? הארי פוטר? מי זה?
גרר, אני משתדלת לאכול, אבל בגלל שיש לי בחירה בין חברים ואוכל (טראומה מלאכול מול אנשים? אולי), אני בד"כ מתיישבת בדשא החמוד והקטן שיש לנו בקצה ביה"ס עם עוד כמה אסירי-בי"ס אחרים, וביחד, מדסקסים על דברים של רומו של עולם.
בערך...

De-Panther

New member
זה באמת היה חופש...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טוב וכמו שצריך!!
חוצמהקטע של המתמטיקה כמובן... אבל הצלחתי עכשיו גם לחזור כמעט על הכל בגואמטריה בזמן שלא הצלחתי להירדם!!
אני אוהב לצייר עם עיפרון לא משנה איזה עיפרון בכלל אחרי הרבה זמן שאני לא כותב יש לי פתאום אהבה לציור
ויש עטים שכיף לצייר גם איתם
אהבתי את ההשוואה בין לעבור לשעור היסטוריה להתגוננות מפני כוחות האופל
זה הזכיר אצלנו בחלק השנה את אותו הדבר והמורה שלי להיסטוריה ידע פעם שאני בפורום של 160 ואני בטוח שהוא גם קרא הודעות שלי
זה היה בתקופה של פסח אחרי המפגש אצל קסם
וגם אני לא אוהב לאכול מול אנשים המקסימום שאני עושה זה לשתות וגם זה כשאני יודע שהם לא צמאים אחרת כולם מבקשים ממני ואחרי זה מגעיל אותי לשתות מהבקבוק

אי אפשר לצייר בעיפרון חודים? ../images/Emo57.gif

אני מציירת רק בעיפרון חודים! יש לי אחד דק שאיתו אני עושה קווים חזקים בקווי המאתר (אני חייבת קוים חזקים או שאני מתעצבנת
) ועיפרון מאוד עבה (0.9) בשביל לבצוע ולהצליל
. הנקודה שלי: עיפרון רגיל לציור זה מחרפן. עיפרון חודשים לציור זה לא.

As I Am

New member
אבל זה לא נוח! o_O ../images/Emo103.gif

זה דקיק-כזה, וזה חורט על הדף, וזה נשבר, ואי אפשר למלא בו שטחים, וזה מעצבןןן..
עפרון רגיל רולז! D: או, לחלופין, עפרונות ציור מיוחדים - אותם אני נוהגת לגנוב מקלמר של ידיד שלי... אווו, הנה משהו שאני מתגעגעת אליו בביה"ס.. *_*

9 ימים?!?!?!?!?!?!?!?!

*עומד על המרפסת מתכונן לקפוץ*(שיט זה בית קרקע!) אני לא מאמין איך הזמן עבר בקרוב אני יצטרך לחזור למשכן השטן ללילה על הר קירח לחיים ומוות על יד הלשון (עם המחנכת) למורות גמדות בנות 300 שלא יודעות שבני תמותה צריכים למות באיזשהו גיל אחרי 100 למכשפות הזקנות שבמילא לא נמצאות כי הם כל חודש בניתוח אחר לכל הילדים המעצבנים שאי אפשר לסבול אותם אבל גם לא לרצוח אותם כי יעמידו אותך בפינה ללחצים שיקפיצו לי את לחץ הדם עקב שיעורי בית מבחנים ובגרויות לאנשים המסריחים מסביב לבית ספר שלנו שרק בגלל שפעם אחת תלמיד אחד איים עליהם בסכין בדלת כל הזמן צועקים עלינו ומשקיפים על כולנו כאילו אנחנו שימפנזות מאחורי הסוגרים לדרורה הנאצית מכלכלת בית שאוהב לתת מחבתות בראש לרוסים לקום בשש בבוקר ולהתמוטט מאומללות וחוסר תקווה בגלל המקום השטני הזה שקוראים לו בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל שיש רק עוד שנתיים עד הצבא (האמנם?) תמיד יש את התקווה שבתי הספר ייסגרו עקב שלג... "בואו נמשיך החיים לפנינו. לא מאוחר כי מחר יום חדש, החלום יגווע אם נאבד את התקווה, אז הושיטו ידיים לאהבהההההההההה-אה." (או לגברת מזג האוויר.)

למעלה