היי אנשים

YaLdoNet 4 EveR

New member
^_^ BTS ../images/Emo176.gif...

BACK TO SCHOOL.
אני עולה לי'
מעדיפה את הוגי הוגי הוגוורטס, דה
ציוד ביצפר שנה שעברה היה מלא הארי פוטר (שלי), השנה קניתי הכל בלי מותגים למיניהם סלאש מרצ'נדייזים.
מקצוע אהוב היסטוריה \ שנוא - ספורט.
לא, אני ממש לא משנה מתמטיקה לכשפומטיקה וכו'. (תשובות מלאות ^_^)
בהפסקות אנחנו יושבים לנו בחברותה וצוחקים על הפריקים.
אנחנו שכבה נורא מגובשת יחסית, ואף פעם לא משעמם..

YaLdoNet 4 EveR

New member
^_^ BTS ../images/Emo176.gif...

BACK TO SCHOOL.
אני עולה לי'
מעדיפה את הוגי הוגי הוגוורטס, דה
ציוד ביצפר שנה שעברה היה מלא הארי פוטר (שלי), השנה קניתי הכל בלי מותגים למיניהם סלאש מרצ'נדייזים.
מקצוע אהוב היסטוריה \ שנוא - ספורט.
לא, אני ממש לא משנה מתמטיקה לכשפומטיקה וכו'. (תשובות מלאות ^_^)
בהפסקות אנחנו יושבים לנו בחברותה וצוחקים על הפריקים.
אנחנו שכבה נורא מגובשת יחסית, ואף פעם לא משעמם..

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo41.gif

כיתה: י'9 כיתת פשע.
הוגוורטס, למרות שגם בובאטון נשמע נחמד ומדברים צרפתית! ^^
אין לי שום דבר שקשור להארי פוטר... חוץ ממערכת שעות משנה שעברה.
מקצוע אהוב: ספורט, פיסיקה ואנגלית. שנוא: בעקרון כל השאר
אממ....לא...
טוב, אז המורה שלי ללשון מתנהגת רק לילדים מסויימים (ואני ביניהם) כמו אמברידג'. לדוגמא: אני ישבתי לתומי בכיתה ורשמתי במחברת כשפתאום, צעקה מחרישת אוזניים פילחה את האוויר: "יוובבבלל!!!! תהיי כבר בשקט!!!!! ואני, לא מבינה מה רוצים מהחיים שלי עושה לה פרצוף תמים (
) ואומרת לה שאני לא דיברתי בכלל! והיא ממשיכה לצעוק עליי..
פשוט מכשפה...
מה יש לעשות בהפסקות עם פוטר

יובל את באמת רוצה לדעת מה ../images/Emo141.gif

אפשר לעשות עם פוטר בהפסקות?
*לתשומת לבכם במקום "לדעת" יצא לי "לגעת" הצתרפתות (
) מקרים מזעזעת או תת מודע?
(תגידו הצתרפתות מקרים גאד! דאמט!
)*

Silver Fox

New member
אז ככה...../images/Emo11.gif../images/Emo82.gif

1. כיתה ו' (כן תצחקו תצחקו יא זקיינים
) 2. הוגוורטס! מדברים אנגלית לשם שינוי 3. אה... הה? אם התכוונת שיש לי מרצ'נדייז של הארי פוטר, אז אין לי. לא מצאתי. אה רגע, יש לי פאוץ'! *גאה בעצמי* 4. מקצוע אהוב: גיאוגרפיה. מקצוע שנוא: מתמטיקה, מדעים ולפעמים גם ספורט כי אני פדלאה. 5. לא 6. סנייפ - המורה לאנגלית אמברידג' - איזו מורה מחליפה שמזכירה לי אווז מעוות^_^ וכל השאר אין... 7. בהפסקות אני מדברת על הא ועל דא.

thebaby

New member
הא+דא../images/Emo101.gif

זה טוב
אני לפעמים מנסה לחבק את חבר שלי שלא אוהב שמחבקים אותו... ואז הוא מרביץ לי ממש חזק... ואז כואב לי אבל אני מאושר כי חיבקתי אותו
=|חיבוקי|

גם אני רוצה ../images/Emo66.gif

1)כיתה איזה? י 2)מה אתם מעדיפים הוגוורטס, דורמשטרנג, או בובטון? הוגוורטס 3)ציוד בית ספר---דוגמאות... הארי הארי הארי באובססיה או שיש כיוון אחר? לא אובססיבית אליו... 4)מקצוע אהוב/מקצוע שנוא אהוב- מתמטיקה שנוא-ספרות 5)האם גם אתם משנים שמות מקצועות לשמות מקצועות קסומים (מתמטיקה=כשפומטיקה וכאלה? לא 6)מי המורה שהכי דומה אצלכם לסנייפ, אמברידג', מקונגל, דמבילמבי, ומודיש? סנייפ- מורה להסטוריה שפעם לימדה בבצפר אמברידג'? מי זה? מקגונגל- נראה לי שכל המחנכות. דמבלדור- הלוואי והיו כאלה מודי- גם.. 7)בהפסקות מה אתם הכי אוהבים לעשות--- הארי פוטר, או שיש לכם חיים חוץ מפוטר? יש חיים.

LeAnNe

New member
...

ט'
הוגוורטס
אין לי..
מקצוע אהוב- ציור (אבל בטח לא ישימו אותי שם שנה הבאה עם המזל שלי) מקצוע שנוא- ארץ ישראל
לא
אמברידג'- החונכת שלי (גם מורה לחנ"ח) סנייפ- המורה להבעה.
לרוב בהפסקות אני מסתגרת בכיתה או הולכת לקפיטריה..

thebaby

New member
אממ..*מתחמק*../images/Emo101.gif

מבדיקת המושגים
|סקולע"יקסם| 1)י"א
2)בורמשטרנג בגלל השלג, בובטון בגלל הבנות והוגוורטס בגלל הטירה וכל השאר. 3)עוד לא קניתי
מה שיהיה.... אני רוצה אבל לקנות תיק ג'אנספורט רגיל חדש
4)מחשבים
\היסטוריה
5)לא ואני חושב שאני אתחיל לעשות את זה כי זה מאגניבבבבבב
6)אין. וחבל שאיןדמבי
יש איזה אמבריג' אחד אבל אנימניח שיש כזה בכל בית ספר.
7)אממ הולך לשבת עם חברים
\שוטטף תפה אחרי שינה ארוכה
8) זהו

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

שוטף ת'פה
נאמ, איזו בדיקת מושגים
אה, הוצאת מושגים
נאמ, לונורא
גם לדארמשטרנג יש טירה ענקית ושטחים ענקיים
ולהוגוורטס גם יש שלג
ג'אנספורט זה נהדר
מחשבים
איזה מהם
יש כל כך הרבה נושאים
היסטוריה
בלעעעעע
היסטוריה, ספרות, תנ"ך, זוועה של מקצועות
לנו יש דמביייי
והוא לא ילמד אותנו יותר שנה הבאה
אררררר, מה מאגניב בלהגיד כשפומטיקה
החברות שלי לא תדענה מה נפל עליהן אם אני אעשה את זה

thebaby

New member
|תגובה|../images/Emo12.gif../images/Emo101.gif

תגידו לי, מי לעזאזל קורא תדברים האלה בשרשורים בנידחים האלה
הרגע חשבתי על זה.....
בכל מקרה
בדורמשטרנג יותר קר וקור זה טוב
ויש יותר שלג רוב הזמן. אבל הטירה שלהם נורא קודרת..... הרבה יותר מהוגוורטס.
והוגוורטס מגניבה כזאת... עם כל החדרים והמעברים הנסתרים.....
מקומות טובים לישון
ואממ כן לרוב אני ישן... אז בין השיעורים אני הולך לקולר לשתות משהו ולשטוף תפה מהטעם של השינה...
מחשבים הכל נחמד עד סביל. אני מניח שתיכנות זה כיף
להגיד כשפומטיקה זה לא מגניב... כאילו זה ממש נחמד. ודיי מגניב. טוב זה גם מגניב. אבל לכתוב את זה על המחברות. זה ממש אבל מממששששש
מאגניבבבבבבבבבב

HaMsTeR

New member
*עונה*../images/Emo118.gif

1)כיתה איזה? ח'.
2)מה אתם מעדיפים הוגוורטס, דורמשטארנג, או בובאטון? הוגוורטס... כמו כולם, אני חושבת
3)ציוד בית ספר---דוגמאות... הארי הארי הארי באובססיה או שיש כיוון אחר? למה מרצ'נדייז??? למה??? (ואני אומרת בתור מישהי שכל כיתה ו' הייתה כיתת מרצ'נדייז מבחינתה... זאת אומרת- כל המחברות- הארי פוטר, קלסרים- הארי פוטר... הכל הארי פוטר...) עכשיו אין לי שום הארי פוטר בציוד בית ספר. יש לי רק מחברות ספירלה קטנות, יפות וצבעוניות
4)מקצוע אהוב/מקצוע שנוא - אהוב- לא יודעת, ההומניים יותר- ספרות, היסטוריה (אני חושבת...). ואני ממש ממש שונאת מתמטיקה. 5)האם גם אתם משנים שמות מקצועות לשמות מקצועות קסומים? תלוי מתי. לפעמים אני אוהבת לחשוב על זה, אבל אני לא כותבת לי בשער של מחברת מתמטיקה "כשפומטיקה"... 6)מי המורה שהכי דומה אצלכם לסנייפ, אמברידג', מקגונגל, דמבלדור, ומודי? בבית ספר היסודי הייתי אומרת שסנייפ= המורה שלי לאנגלית, אבל היא כבר לא מלמדת אותי... אני לא חושבת שיש אצלי מורים שממש דומים למורים בספרים. אבל יש לי הרגשה שהמחנכת החדשה שלי היא כזאת מקגונגל... 7)בהפסקות מה אתם הכי אוהבים לעשות--- הארי פוטר, או שיש לכם חיים חוץ מפוטר? מה זאת אומרת לעשות הארי פוטר בהפסקות?!
בהפסקות אני יושבת עם חברות שלי (לפעמים גם עם כמה ידידים... תלוי במצב רוח...) על הדשא ומדברת איתם.... ומידי פעם זה על הארי פוטר. לא משהו רציני.

ketty the sheep

New member
i answer

because im bored and this hotel has free internet
1)כיתה איזה? yud alef. yud alef 6
2)מה אתם מעדיפים הוגוורטס, בורמשטרנג, או בובטון? the second one. it sound german so
3)ציוד בית ספר---דוגמאות... הארי הארי הארי באובססיה או שיש כיוון אחר? this year í shall decorate my school things with manga-ish stuff and song lyrics 4)מקצוע אהוב/מקצוע שנוא my favs are english and geography and maths would be my least favourite 5)האם גם אתם משנים שמות מקצועות לשמות מקצועות קסומים no, thats sick, dude
(מתמטיקה=כשפומטיקה וכאלה? 6)מי המורה שהכי דומה אצלכם לסנייפ, אמברידג', מקונגל, דמבילמבי, ומודיש? dont think we have any who resemble them 7)בהפסקות מה אתם הכי אוהבים לעשות--- הארי פוטר, או שיש לכם חיים חוץ מפוטר? harry who?

thebaby

New member
גם אני יא6 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

מממממממ.... ../images/Emo57.gif

1. עולה לכיתה י"א. הגיהנום רק מתחיל. 2. מעדיפה את הוגוורטס. השאר פיכסה. 3. כמובן שאני לא אקנה ציוד של הארי פוטר. זה מרצ'נדייז %$@!^. האמת היא שלפני שנתיים היו לי כמה מחברות מתמטיקה של הארי פוטר, אבל זה רק מכיון שהן היו היחידות בסביבה עם האופציה הנפלאה להפוך את הדפים מהן לדפים של קלסר בלי לשבור את הראש (ולהפוך את הקלמר). שנה אחר כך, כשהוציאו מחברות עם האופציה הזו ודוגמאות שפויות, קניתי אותן כמובן. 4. אוהבת מאוד אנגלית, מחשבים ו.... ממממממ..... ספרות זה נחמד, היסטוריה זה נחמד. זהו, בערך. שונאת בטירוף מתמטיקה. מתמטיקה היא השטן. 5. כשהייתי בכיתה ז' וח' הייתי עושה את זה. לאחרונה די שכחתי מזה. אני מניחה שלפעמים עוברת לי בראש מחשבה על שיעור שיקויים במהלך שיעור ביולוגיה מעוות במיוחד (ומלא נוזלים) ושאני סבורה שהמורות לאנגלית שלי הן גרסה מוזרה של פליטיק, אבל לא הקדשתי לזה הרבה מחשבה לאחרונה. 6. האמת היא שיש מורה בביצפר שלנו שאני תמיד חושבת שהיא דומה לסנייפ. לא יעזור כמה פעמים כבר עברתי לידה אני תמיד חושבת "או! הגרסה הנשית של סנייפי-פו...". כמובן שאני מדברת על הגרה של הארי ולא על הגרסה של הילה
. 7. מן הסתם, יש לי חיים מחוץ להארי פוטר. הארי פוטר שמור רק קצת לפורום, וזהו. אני לא חושבת על זה הרבה. חברים, מציירת (דבר שאנשים מסוימים מנסים לגמול אותי ממנו. לא הולך להם
), בודקת דברים. לא הרבה חוץ מזה. הארי פוטר בהפסקה? הפעם האחרונה שקראתי הארי פוטר בביצפר היה כשעשיתי בוק ריפורט
. דבר שאני מתכוונת לעשות גם השנה, אגב.

וונקי

New member
עונה

כיתה :יב 4 מה אני מעדיפה: הווגוורטס ציוד בית ספר:לא איו לי ציוד של הארי פוטר מקצוע אוהב: אני חושבת שמקצוע שאני הכי אוהבת זה ביוליגה אבל זה רק בגלל שלא עושים בו שום דבר מקוצוע שונא אני לא שונאת אף מקוצע אם אני משנה שמות של מקצעות אז התושבה היא כן אני משנה מורה שדומה לסנייפ זה קל המורה שלי לכימיה. אמרבריג אני חושבת שאני יתן את כובד למורה שלי לתנ"ך שתמות אמן היא שונאת אותי. מקנונגל זאות בהחלט המכחנת שלי. דמבי אני חושדת שאיו לי מורה כזה בהפסקות: מדי פעם אז אני עם חברות או שאני עם חבר שלי,אן שאני מעצבנת מורים

The Mad Hatter

New member
טוב...P:

)כיתה איזה? עולה לי"א 2)מה אתם מעדיפים הוגוורטס, בורמשטרנג, או בובטון? הוגוורטס! 3)ציוד בית ספר---דוגמאות הארי הארי הארי באובססיה או שיש כיוון אחר? בהחלט כיוון אחר. 4)מקצוע אהוב/מקצוע שנוא אהוב:ביולוגיה, שנוא:התעמלות! 5)האם גם אתם משנים שמות מקצועות לשמות מקצועות קסומים (מתמטיקה=כשפומטיקה וכאלה? תלוי במצברוח ^_^ 6)מי המורה שהכי דומה אצלכם לסנייפ, אמברידג', מקונגל, דמבילמבי, ומודיש? המורה למתמטיקה דומה טיפה לאמברידג' (רק מראה-היא די נחמדה). ומורה שיכול להיחשב כטיפה דמבלדור (זקן לבן, משקפיים ואופי די מטורלל). 7)בהפסקות מה אתם הכי אוהבים לעשות--- הארי פוטר, או שיש לכם חיים חוץ מפוטר? מה יש לעשות בהפסקות שקשור לה"פ?! לפעמים יוצא לי לדבר על זה...P:

De-Panther

New member
אני עונה אני עונה!!|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני בתור!! אני!! אני בתור!! 1) י"א 7 2) הוגוורטס 3) ציוד הבית ספר שאני משתמש בו זה מחשב נייד
ואם אתה עובד במצב לא מכוון בו אז אפשר להכנס לכאן לפורומים בזמן השעור
4) מקצוע אהוב - פיסיקה או מחשבים
מקצוע שנוא - כל השאר ועכשיו הכי שנוא מתמטיקה שמחר יש לי בזה מבחן
5) לא
6) סנייפ - רוב המורים, אמברידג' - רוב המורים, מקגונגל - אין, דמבלדור - אין, מודי - אין 7) אני עם חברים
אם עושים טורנירים במחשב או שעושים שטויות על הדשא או שאין לי חשק אליהם ואני הולך לשי(מנהל פורום רעיונות מטורפים 190 בתפוז)

*קליאו*

New member
תורי!../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

1. י"1
2. הוגוורטס, הוגי הוגי.
3. הממ.. לאאאאא..
4. אהובים: לשון ואנגלית. אין משהו שנוא במיוחד..
5. לא.
6. מקגונגל, אולי יש מישהי ש*קצת* דומה. היא קשוחה, ורוב הילדים לא אוהבים אותה, ואני מתה עליה.. וקוראים לה אביגיל.
(אבל עוברים לתיכון, אז..
) 7. הממ, ממש ממש לא. יש לי מספיק דברים אחרים לעשות, תודה.

שניש

New member
בית ספר הוא השטן../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif

1) עולה ל-'
2)הוגוורטס... 3)
4)אהוב -
אנגלית, מדעים. שנוא-
כל השאר
5)כן. 6)סנייפ- המורה להתעמלות....שתיחנק מהזיעה של כולנו ,אמן
דמבלדור- המורה שלי לדרמה. היא כ"כ חכמה
אמברידג'- המורה לספרות...היא כל הזמן מחייכת ומדברת בטון מתוק אבל היא כ"כ רשעית
מודי אין ,אבל מקגנוגל- המורה לתנ"ך, קשוחה אבל הגונה.
ויש אפילו בינס - המורה לגיאוגרפיה (יוסי כץ, אך אנחנו קוראים לו יוסי קוץ
הוא מדבר....ומדבר....ומדבר....ומדבר.... 7) בהפסקות אני לא עושה דב שקשורים להארי פוטר....למה לי
אני מטיילת עם חברות...מדברת עם חברות ...לפעמים מעתיקה שיעורים מחברות....מקשיבה למוזיקה עם חברות...בקיצור- עם חברות

למעלה