היי אנשים...

היי אנשים...../images/Emo13.gif

דבר ראשו אני חדשה... והפורום מדליק!
אז וולקאם לי.. ויש לי כמה שאלות: יש לי עיניים יחסית קטנות, אבל אני מאוד אוהבת לשים עיפרון לעיניים. אנשים אומרים לי שזה מקטין לי את העיניים עוד יותר, אבל זה בכל זאת יפה... יש לכן איזה טיפ, איפה בידיוק למרוח את העיפרון כדי שלא יקטין לי את העיניים? דבר שני...הגיוני שצבע העיינים שלי משתנה טיפה בהתאם לעיפרון? כי כשאני שמה עיפרון כחול, העיניים שלי נראות יותר ירוקות, ושאני שמה עיפרון שחור, הן נראות יותר חום כהה. ואחרונה: יש איזה שהוא סוג של עפרון, שעמיד במים? ויורד רק עם מסיר איפור? תודה מראש

tofy

New member
כמה תושובות עד כמה שאני יכולה

לאל האנשים יש את כל צבעי עניים בגנים הצבע שיותר דומיננטי בגן הוא מה שרואים (משו כזה..לפי מה שאני יודעת) בעיקרון צבע העין מכיל בתוכו עוד כמה צבעים הצבע "מתחלף" כדצבע אחר מבליט אותו (צבעים מנוגדים כמו כחול-כתום ירוק-אדום) לדוגמא אצלי הצבע הוא ירוק-כחול....ושניהם חצקים אצלי..הצבע שבד"כ הוא אפור ככה-ירוק את יכולה לשחק בצבע העיניים לפי האיפור..כדי להבליט את הירוק אני חושבת שצללית סגולה או ורודה תתאים ולחום גוון כחול יותר לפי מה שהבנתי ממך את העיפרון את שמה בחלק הפנימי כדי להגדיל אותה את צריכה לשים את העיפרון יותר החלק החיצוני אבל על השאלה השו רעות תענה לך ביותר מקצועיות לדעתי

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ותודה ../images/Emo13.gif

כמו שרותם אמרה לך, בשביל להגדיל את העין כדאי שתשימי את השחור בצד החיצוני של העין. אני מציעה לך לשים צללית שחורה מתחת לעין ומעל העין את יכולה גם לשים מעט צללית שחורה בשביל ההדגשה וההגדלה של העין. עפרון שחור תמיד נמרח.. ואין מה לעשות.. בשביל זה את שמה את הצללית השחורה מתחת לעיניים ככה זה מחזיק לך מעמד הרבה יותר טוב. בקשר לצבעים בעיניים, נורא אהבתי את התשובה של רותם

../images/Emo6.gif תודה רבה!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לא הבנתי, איפה בידיוק לשים את הצללית השחורה? מתחת לריסים??... ובקשר לצבע העיינים... ביום יום אני שמה מעט צללית סגולה ורדה כזאת, שבאמת מבליטה את הירוק!

נטושית

New member
היי! יש לי עיפרון עיניים מעולה של

אסתי לאודר (ללא חידוד)-והוא אף פעם לא נמרח. ובקשר לכך שהעיניים שלך יראו יותר גדולות-שימי את העיפרון השחור כרגיל (בתוך העין...), אבל בקטע שבין העיניים לגבות-מרחי בעדינות צללית לבנה, וכן מתחת לעיניים.

וואי תודה...../images/Emo140.gif

הוא אף לא נמרח ויורד עם מסיר איפור? איפה משיגים אותו? הוא נמצא בסופר פארם?

tofy

New member
אני משתמשת בעיפרון של גיורא שביט

(חברת -קריולן) הוא מצויין לדעתי (עיפרון חידוד ארוך מהרגיל) קצת יקר (לא יודעת את המחיר בדיוק) אני קניתי אותו עם הנחה לתלמידים ב35 ש"ח

נטושית

New member
קשר לעיפרון של אסתי לאודר

לי בינתיים הוא אף פעם לא נמרח (ואני משתמשת בעפרונות שלה כבר שנתיים). העיפרון(ללא חידוד) עולה בסביבות 150 שקל ,ויש אותו בסופר-פארם ובשאר הפארמים למניהם... הוא קצת יקר אבל את מקבלת איתו עוד מילוי-כך שזה בעצם 2 עפרונות. האיכות שווה את המחיר!

tofy

New member
זה מלאאאאאאא כסף!

את עושה לעיפרון גם ביטוח בדרך? (אני בין האנשים הקמצנים...35 לעיפרון נראה לי מוגזם)

נטושית

New member
אני יודעת, זה באמת מלא כסף להוציא

על עיפרון מסכן, אבל כל שאר העפרונות גורמים לי לדלקות בעיניים (שממש רגישות) אז ההשקעה שווה! חוצמזה מה שחשוב זה האיכות ולא הכמות!!!

vashla

New member
אממ,יש לי שאלה. אתן אולי תהיו בשוק

מזה שאני לא יודעת, אבל מה לעשות. מה זה לעזאזל פודרה שקופה?!

tofy

New member
פודרה שלא משנה את גוון העור

ולא מכסה פגמים...רק מקבעת את האיפור

למעלה