הגזמת קצת.
ש שםאנילא New member 28/4/11 #98 מוזר...דוקא חבד חורשים על הרמב"ם ועושים סיומי סיומים בכל שנה וכל תלת... מוזר שתורתו של הרבי פתאום נשכחת ממך ברגע של אמת... הייתי מצפה את זה מהשנייה ולא ממך
מוזר...דוקא חבד חורשים על הרמב"ם ועושים סיומי סיומים בכל שנה וכל תלת... מוזר שתורתו של הרבי פתאום נשכחת ממך ברגע של אמת... הייתי מצפה את זה מהשנייה ולא ממך
ע ערמומית כזאת New member 26/4/11 #16 מי שמביא את כל הפסוקים האלו בדר"כ זה במטרה להצדיק את האגואיסטיות שלו.
ה האiפטימי New member 26/4/11 #20 הבית שלי יתנהל לפי הכללים שהתורה מכתיבה וכמה שחיים יותר לפי התורה אז מעמד האישה יותר גבוה
ע ערמומית כזאת New member 26/4/11 #23 ממש גבוה???? בזה שאשה חושב שכל תאמר לה,היא תצטרך לעשות??? איחססס טפו
ה האiפטימי New member 26/4/11 #25 תסתכלי על חיים שלמים של זוגות חרדים וחילונים ותגידי לי אצל מי מעמד האשה יותר גבוה. אני כבר בדקתי את זה
תסתכלי על חיים שלמים של זוגות חרדים וחילונים ותגידי לי אצל מי מעמד האשה יותר גבוה. אני כבר בדקתי את זה
ה האiפטימי New member 26/4/11 #26 תסתכלי על חיים שלמים של זוגות חרדים וחילונים ותגידי לי אצל מי מעמד האשה יותר גבוה. אני כבר בדקתי את זה
תסתכלי על חיים שלמים של זוגות חרדים וחילונים ותגידי לי אצל מי מעמד האשה יותר גבוה. אני כבר בדקתי את זה
ע ערמומית כזאת New member 26/4/11 #27 במידה וח"ו אתה חושב שהאשה צריכה לעשות כל אשר תגיד לה..אז המעמד שלה הכי נמוך בעולם!!! קיצר ריצפה
ע ערמומית כזאת New member 26/4/11 #29 מי שצריך לדבר אחרת זה אתה! אתה באמת חושב שאשתך צריכה לעשות כל אשר תאמר לה??? תענה בלי להתחמק. המעמד של האשה גבוה מאד לפי התורה רק אם מפרשים את התורה באמת שלה. ולא בפירוש המעוות שהרבה אגואיסטים עושים. כדי להצדיק את האגואיסטיות שלהם.
מי שצריך לדבר אחרת זה אתה! אתה באמת חושב שאשתך צריכה לעשות כל אשר תאמר לה??? תענה בלי להתחמק. המעמד של האשה גבוה מאד לפי התורה רק אם מפרשים את התורה באמת שלה. ולא בפירוש המעוות שהרבה אגואיסטים עושים. כדי להצדיק את האגואיסטיות שלהם.
ע ערמומית כזאת New member 26/4/11 #32 תענה על השאלה ששאלתי אותך בלי להתחמק .אם אתה גבר מכדי לענות לי. וממש לא עיוותתי אגואיזם ;זה אומר עיוות של התורה
תענה על השאלה ששאלתי אותך בלי להתחמק .אם אתה גבר מכדי לענות לי. וממש לא עיוותתי אגואיזם ;זה אומר עיוות של התורה