היי אנשים ../images/Emo13.gif
למרות שהייתי אמורה לחכות עד שאגיע מחר לסן דיאגו, לא יכולתי לחכות וקניתי לי מחשב (למי שמכיר אותי זה לא יבוא בהפתעה כי אני מכורה למחשב ולאינטרנט
). ממה שאני רואה חסרוני לא ממש מורגש ואני שמחה שזה המצב (תודה מוריה על כל מה שאת עושה בשביל הפורום
). כמה פרטים טכניים: השעה פה כעת היא 16:40. אני מעבירה את הזמן עד השעה 19:00 כי אז ברחוב שמעלי תהיה אנג'לינה ג'ולי!! כן, הגברת הראשונה של הקולנוע (ואולי גם בעלה - אחד ששמו בראד פיט - אנחנו עוד לא יודעים) תהיה פה עוד מעט לכבוד הקרנת בכורה של הסרט החדש שלה SALT. אנשים תופסים מקומות ברחוב כבר מהשעה 10:00 בערך. משוגעים אמיתיים. בחמשת הימים שאני פה הספקתי להיות באולפני יוניברסל (ולראות סצנה קטנה שצילמו בדיוק לסדרה עקרות בית נואשות), לשבת במסעדה מול אשטון קוצ'ר (שלא הפסיק לדבר בפלאפון לאורך כל הארוחה), לבקר באולפני האחים וורנר ולראות סצנה שצולמה בדיוק למנטלס (מאוד רציתי לקנות חולצה שלהם, אבל כמעריצה של PSYCH זה אסור לי אז התאפקתי ולא קניתי. מזל שהחבר'ה שלי ב-PSYCH לא יודעים את זה כי אם לדוגמא הייתי מגיעה לקומיקון עם חולצה של המנטלס היו רוגמים אותי באבנים.
), לראות מקומות שכולנו רואים בטלויזיה - כגון: המזח בסנטה מוניקה שרואים תמיד בסדרות האמריקאיות - עם הלונה פארק, הטיילת בסנטה קרוז ועוד מקומות מדהימים, ולבקר בדיסנילד (אבל נשבעתי לעצמי שזהו זה - אין יותר דיסנילנד/יורודיסני וכדומה. ממש סבלתי שם. יחסית לכל הכיף שאני עושה במשך הטיול הזה - זה היה המקום הכי פחות כיפי מבחינתי). בקיצור - אני עושה חיים, לא מתגעגעת בכלל
ונהנית מכל רגע. את הבוקר אני מתחילה תמיד עם שני פרקים של על טבעי שמשודרים בערוץ TNT וכאשר מתחילים את הבוקר עם ג'נסן וג'ארד - אתה יודע שהיום שלך יהיה מדהים
. אז זהו בינתיים אנשים - תמשיכו לעשות חיים ולהחזיק את הפורום הזה חי וברגע שאוכל אתחבר שוב לבדוק מה קורה.
למרות שהייתי אמורה לחכות עד שאגיע מחר לסן דיאגו, לא יכולתי לחכות וקניתי לי מחשב (למי שמכיר אותי זה לא יבוא בהפתעה כי אני מכורה למחשב ולאינטרנט