היי אנשים!

היי אנשים!../images/Emo117.gif

זוכרים אותי? מזמן לא הייתי פה... הכנתי משהו... או יותר נכון העתקתי מאיפה שהו... שרשור הכירות!!

השרשור:../images/Emo117.gif

שם: נועה שם חלומי: נועה קמרון [דווין קמרון...] צבע עיינים: חום צבע שיער: חום חלום: לפגוש את בריטני ואת השחקנים של השבט... שיר אהוב: כל השירים של השבט ושל בריטני! שיר שנוא: שרית חדד!! וכל המטאל... ממתק אהוב: שוקולד! מקופלת!!ייאמי!!! שתייה אהובה: שוקו!! מאכל אהוב: ג'חנון דיסק אהוב: בריטני הכל והשבט!! להקה אהובה: השבט [וגם ווסטלייף, בלו, בקסטריט ופופ כזה...] חיה אהובה: כל חיה חוץ מנחשים ג'אנק פוד אהוב: צ'יפס ונקניקיות... פרי/ירק אהוב: עגבניה! אתר אינטרנט אהוב: הפורומים של תםוז וכל אתר על בריטני\השבט שם חיבה: נועית אייקון אהוב:
אייקון שנוא: אין.. אבל תענו קיי!? מצורפת תמונה של דווין קמרון...

Flame

New member
חחחח... נו טוף ../images/Emo13.gif!

שם:לין אנגל צבע עיניים:כחול[ צבע שיער:פיפי חלום: שיר אהוב:return to innocence/Enigma שיר שנוא:אין לי.. אני לא שונאת כלום
.. ממתק אהוב:שוקולד עם אגוזים שתיה אהובה:מיץ תפוזים/מים/סודה מאכל אהוב:סיני דיסק אהוב:אני במחלוקת עם עצמי...
אבל נראה לי ש..-cry of the celts פרי\ירק אהוב:אבטיח!! אתר אינטרנט אהוב: תפוז כמובן
שם חיבה: יש הרבה... אינגה/אינגי/לינקה/לינוש/לינושקה זהו נראה לי
אייקון אהוב:
/
/
/
אייקון שנוא: כמו שאמרתי.. לא שונאת שומדבר.. אבל לא הכי מחבבת-
זהו.. זה הכל
... לבקשתך, עניתי נועה
!

I am a freak

New member
טוף...מתחילים

שם: שי שם חלומי: בונד, ג'יימס בונד
צבע עינים: חום וצהוב צבע שיער: *ממשיך את לין* חרא שהתקשה חלום: להיות ממש מאושר שיר אהוב: beautiful- כריסטינה אגילרה שיר שנוא: כל המזרחנים האלה שבוכים במיקרופון ממתק אהוב: ממתק שוקולד עם שוקולד למעלה, וגם בצדדים. שתיה אהובה: מים מאכל אהוב: יש הרבה.... להתחיל לפרט
דיסק אהוב: blue- one love. עיברי לידר- האנשים החדשים. להקה אהובה: בלו, a teens חיה אהובה: דוב קואלה (ככה כותבים את זה
ג'אנ' פוד אהוב: ציפס עם שניצל (זה נחשב ג'אנק פוד
) פרי/ירק: ארטישוק, אגס... את אינטרנט אהוב: www.tapuz.co.il או www.goop.co.il שם חיבה: שוש, שושון, צ'ומפי, שייקלה (נו... סבתא שלי...
) אייקון אהוב:
אייקון שנוא:
זהו... יום טוב,

Flame

New member
שוש ../images/Emo99.gif

איזה שם חיבה מתוק
!!! מתאים לך בדיוק...
מתחנפת לשי
חיחיחי אה ואתה יודע שאיי טינס הם שוודים ?? לה לה לה.. שוודים הם הכי בעולם

I am a freak

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

אמממ.... אפילו ההורים שלי קוראים לי שוש, החברים שלי הדביקו אותם. a teens הם שוודים! אני יודע.... אבל מה זה משנה
אני אוהב אותם(ן)
בלי קשר לארץ שבה הם חיים.... תודה על התגובה.... יום טוב, שבת שלום.

קרנוש21

New member
תורי

שם:קרן שם חלומי : קרן X מה שיבוא העיקר שיהיה כמו שאני אוהבת צבע עיניים: חום שחור צבע שיער: שחור חלום: להתקדם עם העיין השלישית שיר אהוב:karaja - she moves (la la la la song) שיר שנוא:כל המזרחית הכבדה והדיכאונית ממתק אהוב:הכל שתייה אהובה:כל משו עם אלכוהול ושמנת ואני מסודרת מאכל אהוב:הכל להקה אהובה:מוזיקה שחורה בקיצור דיסק אהוב:2 פאק וטקסס חיה אהובה: כלב לברדור שלי - ג'וני ג'אנק פוד אהוב: מקדונלס הכל פרי/יק אהוב: הכל מתאים לי אתר אינטרנט אהוב: תפוז איזו שאלה שם חיבה: קרנוש קרשמיט אייקון אהוב: {אייקון של מסטול מעשן נרגילה} אייקון שנוא: סמיילי רבאק נמאס לראות אותו שיתחילו להיות מקוריים גיל:21

I am a freak

New member
../images/Emo10.gif

מה יש לך נגד אייקונים של סמיילים? לא אוהבת לחייך?
חוץ מזה.... קרנוש קרשמיט? מוכנה להסביר?
יום טוב,

קרנוש21

New member
אין לי נגדם שום דבר

פשוט זה לא מקורי רוצה משו מקורי קרשמיט זה שם חיבה מה אני יכולה לעשות? אוהבת לחייך אבל יותר אוהבת אייקונים מקוריים שבת שלום שבוע טוב יום טוב טענות בעיות קושיות---->> אני בסביבה

שמוצה

New member
../images/Emo9.gifmoi../images/Emo29.gif

צבע עניים: הן משתנות לפי המצב רוח...חום שאני מצוברחת וירוק שאני שמחה
צבע שיער: חום בילתי מזוהה
חלום:המ....להיות מכשפה
שיר\מוזיקה אהוב\ה:הפס קול של The rocky horror picture show ומרלין מנסון, טראנס...דברים כאלה
שיר שנוא:מזרחית
להקה אהובה:קופר טמפל קלאוס
חיה אהובה: רופוס (החתול שלי
)
ג'אנק פוד אהוב:מקדונלדס...אני מכורה
פרי\ירק אהוב: אין
...אבל אם חייבים אז....אפרסק
אתר אינטרנט: תפוז *כיאילו דה*
שם חיבה: דניאלית\ניאלית\שמוצית
אייקון אהוב:
(*טיהי* המבין יבין
),
,|בלומ| (כנ"ל המבין יבין) ו
אייקון שנוא: אין

Gum Cigarettes

New member
אני לא מאמינה

שבאמת אמרת the rocky horror picture show ומרלין מנסון תחת אותה קטגוריה.

||בהבהבהבההב../images/Emo121.gif

צבע אהוב:אדום תחביבים: ספרים,טיולים,טלוזיה,אינטרנט,הרצאות אוכל אהוב:אוכל מיזרח אירופאי,אוכל ערבי
מוסיקה אהובה: ישראלית,עולמית עכשוית,ערבית
שאיפות בחיים: לחיות בתוך מהות העולם ולהבין למה אני פה
. שלכם חנה גונן

יאמי

גפילטפיש חזרת ציר דגים כיסונים כופתאות כבד קצוץ רגל קרושה חמין חמיצה בלינצס שלך חנה גונן

למעלה