היי אנשים

• פותח הנושא TX2
  • פורסם בתאריך

TX2

New member
היי אנשים../images/Emo112.gif

אני השכן מפורום מנגה ואנימה אני בן 15 ורציתי לשאול שתי שאלות והם כלדקלמן: 1. האם בגיל הזה כבר בנות מנשקות עם הלשון? 2. איך עושים זאת? (התהליך יעני (ואל תענו לי בבקשה "זורמים עם זה"...)) שלכם TX2

אפי לוג

New member
היי טי אקס 2

תיגש אלי בהפסקה אני אסביר לך. וברצינות, אל תזרום. לא עם זה ולא עם זה. גם אם לא יצליח לך, היא במילא לא תרגיש כי היא בסך הכל בת 15............ בהצלחה חמוד.

softy

New member
כנראה שעבר הרבה זמן מאז

שהייתְ בת חמש עשרה... 15 הוא גיל מאוד מורגש הוא גיל שבו מתחילות החוויות הראשוניות של הבגרות המינית. לכן מאוד מאוד חשוב לבן לדעת שהוא עושה את הדברים הנכונים... הצעדים הראשונים האלו הם הצעדים שעל פיהםיקום או יפול דבר בהמשך. לכן גבר, גש אל הבחורה בבטחון מלא שאתה עושה את כל מה שאתה עושה מתוך ידיעה שכך צריך לעשות את זה, ואם אחרים עושים את זה אחרת, סימן שהם טועים! סופטי
עדיין זוכר כי זה היה לא מזמן.

Sודית

New member
לא מובן....

מי כאן קם? ומי נופל על הדבר? אתה מסבך את הגברבר, כי לא הסברת לו שום דבר. סודית חושבת... שבכל זאת זה היה מזמן

היי אישון

אני השכנה שבאה לבדוק בלילה שכיבו את האור. יש לי שתי עצות בשבילך. הראשונה, תשאל אותן - אחת וודאי תספר מה השנייה עושה השנייה, תנסה, אם לא יסתדר לך - תמיד תוכל להאשים את סופטי. הוא כבר רגיל לזה מהבית. מיכאללה עצת היום - חיסכו בחשמל (משאירה לנוסע את הזכות לספר את הבדיחה)

ariegur

New member
אני למשל,

אוהב לשון של פרה, ממש טעים. מה עם ביצי שור ? אריה

TX2

New member
תודה לכולכם על התגובות...../images/Emo98.gif

אהבתי בעיקר את אשכי האריה או משהו כזה......

למעלה