היי אנשים...

• פותח הנושא zbo
  • פורסם בתאריך

zbo

New member
היי אנשים...../images/Emo1.gif

מה קורה...? אני חדש פה ואני מת על לחיי האהבה... לא שרוף תלוי יושב בכיסא חשמלי מת אבל אני ממש אוהב.. קצת על עצמי: אני לומד קפואירה ולא אצל מיכאל באפגניסטן...[כן אני עוקב אחריכם די הרבה..] זהו ... אני מקווה שנסתדר..
אני חושב שסמדר כוסית שאבנר מדבר ברור כמו מלך שגלית מכוערת כמו תחת שעמרם לא דומה לדו חי עם שריון שכלנית מעודדת ושלאתי יש חור בסנטר סתתתתתתתתתתתתתתאאאאםםםםםםםםם כל מה שכתבתי לא נכון חוץ מ שלאתי יש חור בסנטר..ולדעות האמיתיות שלי:
סמדר גוצה מכוערת ולכן היא מכונה גוציישן.
גלית כלבה כלבה ולכן היא מכונה כלביישן.
לאבנר יש מבטא יותר גרוע מעראפת מדבר אנגלית ושרית חדד שרה באנגלית.
שכלנית לא ממש שחקנית דגולה וכונה גם כלבנית.
שכשאלכס פותח את הפה (למשל כשהוא אמר לגלית[כלביישן]:"תפפפפסססיקי עעעעעם השקקקקקקקקררררררים שללללללך דיייייייי") הפה שלו נראה כמו ג´ורה בגודל של האוקיינוס האטלנטי ביום חם וסואן זהו... אז לחיי
~
האהבה

swirrrly

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב לדעת שהצטרפת אלינו אתה נשמע אחלה. ברוכה הבאה לביתנו הצנוע... שיר
י

zbo

New member
נו בסדר אז אני עונה לעצמי על ההודעו

ת... אני לא כזה משועמם אני רוצה להגיד שלדעתי רב השחקנים בסדרה טובים חוץ מאבי פניני מיכאל שלא מדבר משהו...סמדר שחקנית מצויינת אזל יש לה חצ´קון ליד הפה ויש לה פרצוף של...
אלי מרקו נושם הרבה [למשל כשהוא בא לבקר את גלית והיא שאלה אותו אפ הוא רוצה לשתות צשהו הוא ענה לא תודההה ההה ההה=בנשימות/נהמות] לאלכס יש מבטא של גוי...=) ולאבנר אני לא צריך לפרט חוץ מזה כולם עושים עבודה טובה מאד. לא שאני מבקר אני לא יודע אם אני הייתי עושה את זה יותר טוב... zebor

zbo

New member
אשכרה...

אדיר באיזה קבוצה ואיפה בארץ..?

למעלה